Sreda, 06.04.2011.

14:52

Mrkonjić: Ubrzaćemo Koridor 10

Ministar za infrastrukturu i energetiku Milutin Mrkonjić kaže da bi na delovima severnog kraka Koridora 10 trebalo ubrzati radove, pre početka letnje sezone.

Izvor: Tanjug

Mrkonjiæ: Ubrzaæemo Koridor 10 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

Bata

pre 13 godina

Хрвати су за рекордно време изградили стотине километара најмодернијих аутопутева по целој Хрватској, пробили и направили тунеле по светским стандардима кроз љути крш Велебита. А ми, кроз питому војвођанску равницу, изградисмо 20 километара аутопута, шест пута мање од планираног, за протекле три године. Па када ћемо изградити остале путеве кроз Србију тим темпом? Ко ће доћи у такву Србију? Али, зато ће нас сви заобићи!
Господо, хвала на свему. Показали сте шта знате. Молим вас немојте више ништа да радите и убрзавате .... осим вашег одласка!!

srna

pre 13 godina

Da li je moguce da ovaj covek ima toliko toga da kaze i da slaze,a da pritom ni ne trepne....dosta je ovaj jadni narod lazi progutao za ovih zadnjih par godina!!!

dragica

pre 13 godina

Molim vas samo prestanite da obmanjujete ovaj jadni narod,posto se mitu i korupciji na kraj ne moze stati,bar imajte malo ljudskosti pa ne polemisite koliko je ko para ukrao!

VladaIM

pre 13 godina

Hahahahaha koliko puta smo culi ovo od gospodina Lakoste? To su sve prazne price...sad odjednom svi nesto brzaju...a sta ste radili do sad?

sin Dragan

pre 13 godina

Samo cekam da vam vidim ledja. Vi bre jedino znate da lazete, taj koridor 10 se vec 100 godina nesto zavrsava a nikako da se zavrsi.

Jaaa

pre 13 godina

Pa ovo je stvarno necuveno sta on rade.... Samo lazu i vredjaju nasu inteligenciju, mada bi i malo dete moglo doci do zdravorazumnog zakljucka da sve sto pricaju su samo lazi. Opet narodu mazu oci, kao pred prosle izbore sa " akcijama u vrednosti od 1000e " .

Mali akcionar Vojputa

pre 13 godina

Drug Mrka se izgleda nije uspeo "dogovoriti" sa Vojputom Subotica, pa ih je jednostavno proglasio kriminalcima tako da sada ona silna masinerija stoji pored autoputa, a Mrkini "prijatelji" lopatama grade...Tom auto putu, kada bude zavrsen, dajem max 3 godine, a onda cemo naravno da placamo i vozimo se po rupama... Zasto drzava ne preuzme Vojput ako je iza njega prljav novac? Nesto tu duboko ne stima, a Mrka je cini mi se i Kadija i Sudija...

Slobodan M.

pre 13 godina

Ova je vest objavljena na sajtu B92 BIZ u sredu u 14:52 (izvor: Tanjug ) da bi kasnije istog dana u 18:40 ( Izvor: B92) objavlili naslov u rubrici INFO: "Obećao 120, izgradio 20 km Koridora". Sve vam je jasno...

Zika

pre 13 godina

Zasto se placa 240 Dinara do Novog Sada kad put nije zavrsen?
Od Novig Sada do izlaza za Vrbas , 17 km , sam platio 350 Dinara za putarinu.Na izlazu postoji naplatna rampa u kojoj niko neradi.Cena je ista neovisno o tome dali idete par kilometara ili skroz do granice.
Prosto je neverovatno nasta nam lici drzava u 2011-oj godini.

Preddy

pre 13 godina

Narode, gubite vreme sa momentarima ovde.

Posaljite vasha mishljenja, bez cenzure i potrebe za lepim izrazhavanjem ovde: info.centar@sps.org.rs

Pa im jasno stavite do znanja sta mislite!

sahista

pre 13 godina

Pogledajte i poslusajte reci pesme na sledecoj adresi, tu se krije odgovor kao nam je i sta treba uraditi http://www.youtube.com/watch?v=uwHaHALp78s&feature=related

sasa

pre 13 godina

u ponekim drzavama maznu po par centimetra od sirine ili par milimetra od debljine autoputa, a ovde maznu ceo autoput???
kakvi kraljevi!!!
mislim da u ovoj para drzavi kimlometar naplacenog autoputa kosta i po 10 puta vise nego bilo gde na planeti zemlji.

Koridor M

pre 13 godina

Pre ce Japan zavrsiti kompletnu obnovu nego mi nas koridor. Samo treba ova vlast da raspise i neki zajam da ga ubrzamo kao i one pruge kroz Srbiju.

Putokaz M

pre 13 godina

Da ste mogli, hteli i bili sposobni, koridor bi odavno bio gotov. Ovako, gotovi ste vi. Putari ne primaju plate, strajkuju a Mrka bi da doda gas. Ne vredi Mrko, prazani vam rezervoari.

Velimir Dedić

pre 13 godina

U oktobru ste rekli most će biti gotov u martu, od tog obećanja prošlo je godinu dana. Nemoj više da me lažete, bre! Most u upotrebu ili ćete svi da vučete bukagije na robiji zbog...pa sad dodajte šta kome pripada, kome pljačka, kome mito, kome šta drugo...

Mitar

pre 13 godina

Sve kasni po Srbiji zabog sulude ideje crnogorskog lobija da mi nasim parama gradimo autoput i prugu do njihove domovine CrneGore .

cak je i najavljeno da ce se novac od prodaje Telekoma uloziti u tzv: Korido11, koji crnogorci Tadic i Mrkonjic veoma zele da izgrade.

aca_usa

pre 13 godina

Otisao sam iz Srbije 1994 i svake godine kad je posetim vidim ovog lika kako otvara famozni Koridor 10 (uvek majca sa krokodilom - druge boje) uvek svecana obecanja i presecanje vrpce. Ko njega drzi na vlasti? Insajder treba da reaguje na ovo...

2009 je tvrdio da ce biti zavrseno do 2011 vidi link:
http://seenews.com/news/latestnews/serbiatocompletetwokeymotorwaysectionsby2011-media-151050/

2010 je pomerio rok do Maja 2012 "Up to May 1, 2012, in accordance with the Plan of the Government of Serbia, the road Corridor X and the first phase of works on the most important railway direction through Serbia will be completed, - Milutin Mrkonjic, the Minister of Infrastructure, announced on January 22, during the opening of the eleventh Steering Committee meeting for Corridor X in Belgrade."

alo alo

pre 13 godina

-Sta je sa rokom?
-Rok ce biti ispostovan.
-Znaci sve na vreme.
-Ne,mislim bice novi rok...
-Znaci, rok nece biti ispostovan.
-Ne,mislim bice u roku...
-Znaci, ipak ce biti na vreme.
-Ne,da, ovaj... samo tetki da odnesem lek........

willi

pre 13 godina

zivim u zapadnoj evropi i cekam koridor 10-makar do beograda i oko beograda sto bi se reklo "kao ozebao sunce". ovo sto je mrkonjic do sada izlagao narod mislim da ni jedan politicar nije. zalosno, tuzno, ponizavajuce.

mali perica

pre 13 godina

dobro je, Mrki, sredi ti to... samo opušteno, vidimo se na izborima.

na republičkim, za koridor, za rupe na ulicama, na lokalnim a, i na republičkim.

Ivana

pre 13 godina

SPS je krenuo u kampanju čim opet traži da se završi koridor deset.Ovo je sramota da SPS nije završio koridor deset za ovih 20 godina.Vladajuća koalicija je nesposobna da nas izvuče iz krize.Raspišite izbore što pre.Samo izbori donose stvarne promene.Miting će se održati 16 aprila na miran i demokratski način.Izađimo na ulice izborimo se za izbore.

Ko je ugasio svetlo???

pre 13 godina

Drug Mrka Minhauzen Stariji i Sir Oliver Minhauzen Mladji sad baronisu u duetu. Gospodine Tadicu imate li Vi sta da kazete na ovu nevidjenu efikasnost Vasih klucnih ministara i uzdanica? Kako vas nije sramota? Sad kad ste izblamirali ideje koje vam je Zoran ostavio i DS kao jednu progresivnu stranku, za koga da glasamo mi sto smo se nadali ulasku u Evropsku Uniju? Za Tomu i Vucica? Za SPS i Palmu? Za Putina? Sve ste bre upropastili, nacisto. Sram vas bilo.

rebro

pre 13 godina

Ne postoji poluatutoput! Ne postoji poluatutoput! Ne postoji poluatutoput!

Knjige za polaganje voznje ne poznaju taj termin. Prema tome obavestite ministra da lupeta

Perko

pre 13 godina

GARANT kada puste svecano deonicu koridora 10 u vojvodini, bice to lepo slikanje, aplauzi i sl. Ali ostace hiljadu polovicnih i neodvrsenih stvari, kao i na kraku ka makedoniji (pusten pre dve godine), bankine, nadvoznjaci, zastitne ograde, znakovi i sve ostalo sto krasi nasu siromasnu banana drzavu na brdovitom balkanu.

vosa

pre 13 godina

Je..te, sve remek delo,do remek dela kod nas u Srbiji.
Ma mi smo nebeski narod,zavrsicemo ove godine most do meseca,he,he.
Kako smo jadni,pa to je tuzno...

vojvoda

pre 13 godina

Mrko mora da si gledao deciji kanal pa si pomislio da dobre vile postoje pa ce one da pucnu stapicem i sve tvoje decacke zelje ispuniti.

Dejan

pre 13 godina

Pa ovaj bre laze vec 20 godina... krenuo da baronishe o brzim vozovima u Srbiji jos za vreme Milosevica i baronisao kako ce da napravi zelezncu koja ce da pichi 300 km/h ... to je baronisao 2-3 godine pa se ucutao...sada baronishe o tom koridoru 10... meni se bre smucilo i najezim se kad neko na vestima spomene "koridor 10"... kako se vise ne umore od laganja,kako ih nije blam ?!!?? PO cemu je on to strucnjak osim sto je sve posle bombardovanja zavrsavao "pre roka" a znamo da su i o tome svemu lagali na RTS-u i da nista od toga nije bilo tacno...

Jovan

pre 13 godina

Po ranijim izjavama Koridor 10 je davno trebao da bude završen. Ubrzao ne ubzao radove na istom gospodine Mrkonjiću izgradnja Koridora 10 očigledno je svim stanovnicima Srbije kasni. O Inženjerskim poduhvatima i ponosu Srbije citiraću deo izjave gospodina Mitrovića "On je rekao da je novi most,isti kao postojeći koji je izgrađen sedamdesetih godina prošlog veka". Izgraditi identičan most posle četrdeset godina od gradnje mosta koji je gradila Mostogradnja Beograd /preduzeće iz Srbije/ pa se sa njim posebno hvaliti uz sav napredak u tehnologiji građenja i uz savremenija tehnološka sredstva (oprema- mehanizacija) i nije neki veliki uspeh.Posebno ističem da će referencu za izgradnju mosta Nositi Alpina kao strana firma i da se izgradnja mosta nikako neće moći prisvojiti od strane srpske građevinske industrije kao njen uspeh. Prednje gospoda pominjana u tekstu dobro znaju.

ne znam vise ni sam

pre 13 godina

Prestanite da pisete "obilaznica oko Novog Sada". Tako nesto ne postoji! Postoji auto put u izgradnji u duzini od deset kilometara koji prolazi severno od Novog Sada!

xsara

pre 13 godina

*****, dostavi javnosti prihode i rashode na koridoru 10 da vidimo gde je novac nestao?
Radnici po 4 meseca nedobijaju plate, celih 20 km auto puta je uradjeno za 3 godine.
Da je moja baba izasla da asvaltira ,zavrsila bi 50 km sa tim parama koje si ti podigao za taj koridor 10.
Premijera pitam ovako javno, ko je nama sad ministar gradjevine Dulic ili Mrkonjic?

Brđanin

pre 13 godina

Pa dobro bre bata Mrko koga ti i dalje lažeš? Zar nisi obećao, maltene se kleo u Decembru da će kroz Vojvodinu biti izgrađeno 120 km puta? I gde je taj put? Hajde makar jedanput budi čovek i molim te podnesi ostavku.

Dovla

pre 13 godina

Ajd ako neko zna kako stvarno napreduju radovi kod batajnice i nek da komentar! Ja mislim da ce oni nabudziti jednu traku i to spojiti sa bg obilaznicom garant pre izbora !!! A to bi bilo i dobro jer tad kad se ide iz Ns nemora da se prolazi kroz galeniku i 20semofora do ukljucenja za autoput !

MaloMorgen

pre 13 godina

Mozda, ako ti uzmes lopatu u ruke. :)

Da ste redovno placali radnike mozda bi do sada put i bio zavrsen. Ovako, niti se radilo niti se placalo, i sad se svi cude.

neverovatno

pre 13 godina

Ljudi jer vi kapirate da je ovaj covek 91 godine krenuo a Autoputem od Beograda prema Subotici i i neke 2009 obecoa da ce biti gotov za 9 meseci . Jer moguce da nas za....va skoro 20 gidna i mi nista ? Pa ako smo mi obican narod tolko otupavili ja neznam sta hocemo , radimo i ocekujemo . Pazite samo kakva je ovo populisticka za........ja sa skromnom inteligencijom !?

Oki

pre 13 godina

, pa da li je moguce !!! Po njegovim recima koridor je bre trebao da bude gotov prosle god u decembru !!! Jadna majko, ko vodi ovo parce zemlje sto se zove "Srbija"

jeremija

pre 13 godina

zar to nije trebalo da bude gotovo jos pre godinu dana... "asfalt najboljeg kvaliteta" ce da bude ko obrano mleko kad ga nasi eksperti pomesaju sa sljakom, nije u redu da se malko ne kraducne.

neverovatno

pre 13 godina

Ljudi jer vi kapirate da je ovaj covek 91 godine krenuo a Autoputem od Beograda prema Subotici i i neke 2009 obecoa da ce biti gotov za 9 meseci . Jer moguce da nas za....va skoro 20 gidna i mi nista ? Pa ako smo mi obican narod tolko otupavili ja neznam sta hocemo , radimo i ocekujemo . Pazite samo kakva je ovo populisticka za........ja sa skromnom inteligencijom !?

Brđanin

pre 13 godina

Pa dobro bre bata Mrko koga ti i dalje lažeš? Zar nisi obećao, maltene se kleo u Decembru da će kroz Vojvodinu biti izgrađeno 120 km puta? I gde je taj put? Hajde makar jedanput budi čovek i molim te podnesi ostavku.

jeremija

pre 13 godina

zar to nije trebalo da bude gotovo jos pre godinu dana... "asfalt najboljeg kvaliteta" ce da bude ko obrano mleko kad ga nasi eksperti pomesaju sa sljakom, nije u redu da se malko ne kraducne.

Oki

pre 13 godina

, pa da li je moguce !!! Po njegovim recima koridor je bre trebao da bude gotov prosle god u decembru !!! Jadna majko, ko vodi ovo parce zemlje sto se zove "Srbija"

MaloMorgen

pre 13 godina

Mozda, ako ti uzmes lopatu u ruke. :)

Da ste redovno placali radnike mozda bi do sada put i bio zavrsen. Ovako, niti se radilo niti se placalo, i sad se svi cude.

alo alo

pre 13 godina

-Sta je sa rokom?
-Rok ce biti ispostovan.
-Znaci sve na vreme.
-Ne,mislim bice novi rok...
-Znaci, rok nece biti ispostovan.
-Ne,mislim bice u roku...
-Znaci, ipak ce biti na vreme.
-Ne,da, ovaj... samo tetki da odnesem lek........

rebro

pre 13 godina

Ne postoji poluatutoput! Ne postoji poluatutoput! Ne postoji poluatutoput!

Knjige za polaganje voznje ne poznaju taj termin. Prema tome obavestite ministra da lupeta

Ko je ugasio svetlo???

pre 13 godina

Drug Mrka Minhauzen Stariji i Sir Oliver Minhauzen Mladji sad baronisu u duetu. Gospodine Tadicu imate li Vi sta da kazete na ovu nevidjenu efikasnost Vasih klucnih ministara i uzdanica? Kako vas nije sramota? Sad kad ste izblamirali ideje koje vam je Zoran ostavio i DS kao jednu progresivnu stranku, za koga da glasamo mi sto smo se nadali ulasku u Evropsku Uniju? Za Tomu i Vucica? Za SPS i Palmu? Za Putina? Sve ste bre upropastili, nacisto. Sram vas bilo.

ne znam vise ni sam

pre 13 godina

Prestanite da pisete "obilaznica oko Novog Sada". Tako nesto ne postoji! Postoji auto put u izgradnji u duzini od deset kilometara koji prolazi severno od Novog Sada!

mali perica

pre 13 godina

dobro je, Mrki, sredi ti to... samo opušteno, vidimo se na izborima.

na republičkim, za koridor, za rupe na ulicama, na lokalnim a, i na republičkim.

vosa

pre 13 godina

Je..te, sve remek delo,do remek dela kod nas u Srbiji.
Ma mi smo nebeski narod,zavrsicemo ove godine most do meseca,he,he.
Kako smo jadni,pa to je tuzno...

Dejan

pre 13 godina

Pa ovaj bre laze vec 20 godina... krenuo da baronishe o brzim vozovima u Srbiji jos za vreme Milosevica i baronisao kako ce da napravi zelezncu koja ce da pichi 300 km/h ... to je baronisao 2-3 godine pa se ucutao...sada baronishe o tom koridoru 10... meni se bre smucilo i najezim se kad neko na vestima spomene "koridor 10"... kako se vise ne umore od laganja,kako ih nije blam ?!!?? PO cemu je on to strucnjak osim sto je sve posle bombardovanja zavrsavao "pre roka" a znamo da su i o tome svemu lagali na RTS-u i da nista od toga nije bilo tacno...

xsara

pre 13 godina

*****, dostavi javnosti prihode i rashode na koridoru 10 da vidimo gde je novac nestao?
Radnici po 4 meseca nedobijaju plate, celih 20 km auto puta je uradjeno za 3 godine.
Da je moja baba izasla da asvaltira ,zavrsila bi 50 km sa tim parama koje si ti podigao za taj koridor 10.
Premijera pitam ovako javno, ko je nama sad ministar gradjevine Dulic ili Mrkonjic?

Perko

pre 13 godina

GARANT kada puste svecano deonicu koridora 10 u vojvodini, bice to lepo slikanje, aplauzi i sl. Ali ostace hiljadu polovicnih i neodvrsenih stvari, kao i na kraku ka makedoniji (pusten pre dve godine), bankine, nadvoznjaci, zastitne ograde, znakovi i sve ostalo sto krasi nasu siromasnu banana drzavu na brdovitom balkanu.

Ivana

pre 13 godina

SPS je krenuo u kampanju čim opet traži da se završi koridor deset.Ovo je sramota da SPS nije završio koridor deset za ovih 20 godina.Vladajuća koalicija je nesposobna da nas izvuče iz krize.Raspišite izbore što pre.Samo izbori donose stvarne promene.Miting će se održati 16 aprila na miran i demokratski način.Izađimo na ulice izborimo se za izbore.

vojvoda

pre 13 godina

Mrko mora da si gledao deciji kanal pa si pomislio da dobre vile postoje pa ce one da pucnu stapicem i sve tvoje decacke zelje ispuniti.

Dovla

pre 13 godina

Ajd ako neko zna kako stvarno napreduju radovi kod batajnice i nek da komentar! Ja mislim da ce oni nabudziti jednu traku i to spojiti sa bg obilaznicom garant pre izbora !!! A to bi bilo i dobro jer tad kad se ide iz Ns nemora da se prolazi kroz galeniku i 20semofora do ukljucenja za autoput !

Jovan

pre 13 godina

Po ranijim izjavama Koridor 10 je davno trebao da bude završen. Ubrzao ne ubzao radove na istom gospodine Mrkonjiću izgradnja Koridora 10 očigledno je svim stanovnicima Srbije kasni. O Inženjerskim poduhvatima i ponosu Srbije citiraću deo izjave gospodina Mitrovića "On je rekao da je novi most,isti kao postojeći koji je izgrađen sedamdesetih godina prošlog veka". Izgraditi identičan most posle četrdeset godina od gradnje mosta koji je gradila Mostogradnja Beograd /preduzeće iz Srbije/ pa se sa njim posebno hvaliti uz sav napredak u tehnologiji građenja i uz savremenija tehnološka sredstva (oprema- mehanizacija) i nije neki veliki uspeh.Posebno ističem da će referencu za izgradnju mosta Nositi Alpina kao strana firma i da se izgradnja mosta nikako neće moći prisvojiti od strane srpske građevinske industrije kao njen uspeh. Prednje gospoda pominjana u tekstu dobro znaju.

sasa

pre 13 godina

u ponekim drzavama maznu po par centimetra od sirine ili par milimetra od debljine autoputa, a ovde maznu ceo autoput???
kakvi kraljevi!!!
mislim da u ovoj para drzavi kimlometar naplacenog autoputa kosta i po 10 puta vise nego bilo gde na planeti zemlji.

Putokaz M

pre 13 godina

Da ste mogli, hteli i bili sposobni, koridor bi odavno bio gotov. Ovako, gotovi ste vi. Putari ne primaju plate, strajkuju a Mrka bi da doda gas. Ne vredi Mrko, prazani vam rezervoari.

Mitar

pre 13 godina

Sve kasni po Srbiji zabog sulude ideje crnogorskog lobija da mi nasim parama gradimo autoput i prugu do njihove domovine CrneGore .

cak je i najavljeno da ce se novac od prodaje Telekoma uloziti u tzv: Korido11, koji crnogorci Tadic i Mrkonjic veoma zele da izgrade.

aca_usa

pre 13 godina

Otisao sam iz Srbije 1994 i svake godine kad je posetim vidim ovog lika kako otvara famozni Koridor 10 (uvek majca sa krokodilom - druge boje) uvek svecana obecanja i presecanje vrpce. Ko njega drzi na vlasti? Insajder treba da reaguje na ovo...

2009 je tvrdio da ce biti zavrseno do 2011 vidi link:
http://seenews.com/news/latestnews/serbiatocompletetwokeymotorwaysectionsby2011-media-151050/

2010 je pomerio rok do Maja 2012 "Up to May 1, 2012, in accordance with the Plan of the Government of Serbia, the road Corridor X and the first phase of works on the most important railway direction through Serbia will be completed, - Milutin Mrkonjic, the Minister of Infrastructure, announced on January 22, during the opening of the eleventh Steering Committee meeting for Corridor X in Belgrade."

Koridor M

pre 13 godina

Pre ce Japan zavrsiti kompletnu obnovu nego mi nas koridor. Samo treba ova vlast da raspise i neki zajam da ga ubrzamo kao i one pruge kroz Srbiju.

Zika

pre 13 godina

Zasto se placa 240 Dinara do Novog Sada kad put nije zavrsen?
Od Novig Sada do izlaza za Vrbas , 17 km , sam platio 350 Dinara za putarinu.Na izlazu postoji naplatna rampa u kojoj niko neradi.Cena je ista neovisno o tome dali idete par kilometara ili skroz do granice.
Prosto je neverovatno nasta nam lici drzava u 2011-oj godini.

willi

pre 13 godina

zivim u zapadnoj evropi i cekam koridor 10-makar do beograda i oko beograda sto bi se reklo "kao ozebao sunce". ovo sto je mrkonjic do sada izlagao narod mislim da ni jedan politicar nije. zalosno, tuzno, ponizavajuce.

Velimir Dedić

pre 13 godina

U oktobru ste rekli most će biti gotov u martu, od tog obećanja prošlo je godinu dana. Nemoj više da me lažete, bre! Most u upotrebu ili ćete svi da vučete bukagije na robiji zbog...pa sad dodajte šta kome pripada, kome pljačka, kome mito, kome šta drugo...

sahista

pre 13 godina

Pogledajte i poslusajte reci pesme na sledecoj adresi, tu se krije odgovor kao nam je i sta treba uraditi http://www.youtube.com/watch?v=uwHaHALp78s&feature=related

sin Dragan

pre 13 godina

Samo cekam da vam vidim ledja. Vi bre jedino znate da lazete, taj koridor 10 se vec 100 godina nesto zavrsava a nikako da se zavrsi.

Bata

pre 13 godina

Хрвати су за рекордно време изградили стотине километара најмодернијих аутопутева по целој Хрватској, пробили и направили тунеле по светским стандардима кроз љути крш Велебита. А ми, кроз питому војвођанску равницу, изградисмо 20 километара аутопута, шест пута мање од планираног, за протекле три године. Па када ћемо изградити остале путеве кроз Србију тим темпом? Ко ће доћи у такву Србију? Али, зато ће нас сви заобићи!
Господо, хвала на свему. Показали сте шта знате. Молим вас немојте више ништа да радите и убрзавате .... осим вашег одласка!!

Preddy

pre 13 godina

Narode, gubite vreme sa momentarima ovde.

Posaljite vasha mishljenja, bez cenzure i potrebe za lepim izrazhavanjem ovde: info.centar@sps.org.rs

Pa im jasno stavite do znanja sta mislite!

VladaIM

pre 13 godina

Hahahahaha koliko puta smo culi ovo od gospodina Lakoste? To su sve prazne price...sad odjednom svi nesto brzaju...a sta ste radili do sad?

Slobodan M.

pre 13 godina

Ova je vest objavljena na sajtu B92 BIZ u sredu u 14:52 (izvor: Tanjug ) da bi kasnije istog dana u 18:40 ( Izvor: B92) objavlili naslov u rubrici INFO: "Obećao 120, izgradio 20 km Koridora". Sve vam je jasno...

Mali akcionar Vojputa

pre 13 godina

Drug Mrka se izgleda nije uspeo "dogovoriti" sa Vojputom Subotica, pa ih je jednostavno proglasio kriminalcima tako da sada ona silna masinerija stoji pored autoputa, a Mrkini "prijatelji" lopatama grade...Tom auto putu, kada bude zavrsen, dajem max 3 godine, a onda cemo naravno da placamo i vozimo se po rupama... Zasto drzava ne preuzme Vojput ako je iza njega prljav novac? Nesto tu duboko ne stima, a Mrka je cini mi se i Kadija i Sudija...

Jaaa

pre 13 godina

Pa ovo je stvarno necuveno sta on rade.... Samo lazu i vredjaju nasu inteligenciju, mada bi i malo dete moglo doci do zdravorazumnog zakljucka da sve sto pricaju su samo lazi. Opet narodu mazu oci, kao pred prosle izbore sa " akcijama u vrednosti od 1000e " .

srna

pre 13 godina

Da li je moguce da ovaj covek ima toliko toga da kaze i da slaze,a da pritom ni ne trepne....dosta je ovaj jadni narod lazi progutao za ovih zadnjih par godina!!!

dragica

pre 13 godina

Molim vas samo prestanite da obmanjujete ovaj jadni narod,posto se mitu i korupciji na kraj ne moze stati,bar imajte malo ljudskosti pa ne polemisite koliko je ko para ukrao!

Ivana

pre 13 godina

SPS je krenuo u kampanju čim opet traži da se završi koridor deset.Ovo je sramota da SPS nije završio koridor deset za ovih 20 godina.Vladajuća koalicija je nesposobna da nas izvuče iz krize.Raspišite izbore što pre.Samo izbori donose stvarne promene.Miting će se održati 16 aprila na miran i demokratski način.Izađimo na ulice izborimo se za izbore.

MaloMorgen

pre 13 godina

Mozda, ako ti uzmes lopatu u ruke. :)

Da ste redovno placali radnike mozda bi do sada put i bio zavrsen. Ovako, niti se radilo niti se placalo, i sad se svi cude.

neverovatno

pre 13 godina

Ljudi jer vi kapirate da je ovaj covek 91 godine krenuo a Autoputem od Beograda prema Subotici i i neke 2009 obecoa da ce biti gotov za 9 meseci . Jer moguce da nas za....va skoro 20 gidna i mi nista ? Pa ako smo mi obican narod tolko otupavili ja neznam sta hocemo , radimo i ocekujemo . Pazite samo kakva je ovo populisticka za........ja sa skromnom inteligencijom !?

Oki

pre 13 godina

, pa da li je moguce !!! Po njegovim recima koridor je bre trebao da bude gotov prosle god u decembru !!! Jadna majko, ko vodi ovo parce zemlje sto se zove "Srbija"

jeremija

pre 13 godina

zar to nije trebalo da bude gotovo jos pre godinu dana... "asfalt najboljeg kvaliteta" ce da bude ko obrano mleko kad ga nasi eksperti pomesaju sa sljakom, nije u redu da se malko ne kraducne.

Brđanin

pre 13 godina

Pa dobro bre bata Mrko koga ti i dalje lažeš? Zar nisi obećao, maltene se kleo u Decembru da će kroz Vojvodinu biti izgrađeno 120 km puta? I gde je taj put? Hajde makar jedanput budi čovek i molim te podnesi ostavku.

Mitar

pre 13 godina

Sve kasni po Srbiji zabog sulude ideje crnogorskog lobija da mi nasim parama gradimo autoput i prugu do njihove domovine CrneGore .

cak je i najavljeno da ce se novac od prodaje Telekoma uloziti u tzv: Korido11, koji crnogorci Tadic i Mrkonjic veoma zele da izgrade.

xsara

pre 13 godina

*****, dostavi javnosti prihode i rashode na koridoru 10 da vidimo gde je novac nestao?
Radnici po 4 meseca nedobijaju plate, celih 20 km auto puta je uradjeno za 3 godine.
Da je moja baba izasla da asvaltira ,zavrsila bi 50 km sa tim parama koje si ti podigao za taj koridor 10.
Premijera pitam ovako javno, ko je nama sad ministar gradjevine Dulic ili Mrkonjic?

Dovla

pre 13 godina

Ajd ako neko zna kako stvarno napreduju radovi kod batajnice i nek da komentar! Ja mislim da ce oni nabudziti jednu traku i to spojiti sa bg obilaznicom garant pre izbora !!! A to bi bilo i dobro jer tad kad se ide iz Ns nemora da se prolazi kroz galeniku i 20semofora do ukljucenja za autoput !

Jovan

pre 13 godina

Po ranijim izjavama Koridor 10 je davno trebao da bude završen. Ubrzao ne ubzao radove na istom gospodine Mrkonjiću izgradnja Koridora 10 očigledno je svim stanovnicima Srbije kasni. O Inženjerskim poduhvatima i ponosu Srbije citiraću deo izjave gospodina Mitrovića "On je rekao da je novi most,isti kao postojeći koji je izgrađen sedamdesetih godina prošlog veka". Izgraditi identičan most posle četrdeset godina od gradnje mosta koji je gradila Mostogradnja Beograd /preduzeće iz Srbije/ pa se sa njim posebno hvaliti uz sav napredak u tehnologiji građenja i uz savremenija tehnološka sredstva (oprema- mehanizacija) i nije neki veliki uspeh.Posebno ističem da će referencu za izgradnju mosta Nositi Alpina kao strana firma i da se izgradnja mosta nikako neće moći prisvojiti od strane srpske građevinske industrije kao njen uspeh. Prednje gospoda pominjana u tekstu dobro znaju.

Perko

pre 13 godina

GARANT kada puste svecano deonicu koridora 10 u vojvodini, bice to lepo slikanje, aplauzi i sl. Ali ostace hiljadu polovicnih i neodvrsenih stvari, kao i na kraku ka makedoniji (pusten pre dve godine), bankine, nadvoznjaci, zastitne ograde, znakovi i sve ostalo sto krasi nasu siromasnu banana drzavu na brdovitom balkanu.

vojvoda

pre 13 godina

Mrko mora da si gledao deciji kanal pa si pomislio da dobre vile postoje pa ce one da pucnu stapicem i sve tvoje decacke zelje ispuniti.

Dejan

pre 13 godina

Pa ovaj bre laze vec 20 godina... krenuo da baronishe o brzim vozovima u Srbiji jos za vreme Milosevica i baronisao kako ce da napravi zelezncu koja ce da pichi 300 km/h ... to je baronisao 2-3 godine pa se ucutao...sada baronishe o tom koridoru 10... meni se bre smucilo i najezim se kad neko na vestima spomene "koridor 10"... kako se vise ne umore od laganja,kako ih nije blam ?!!?? PO cemu je on to strucnjak osim sto je sve posle bombardovanja zavrsavao "pre roka" a znamo da su i o tome svemu lagali na RTS-u i da nista od toga nije bilo tacno...

ne znam vise ni sam

pre 13 godina

Prestanite da pisete "obilaznica oko Novog Sada". Tako nesto ne postoji! Postoji auto put u izgradnji u duzini od deset kilometara koji prolazi severno od Novog Sada!

vosa

pre 13 godina

Je..te, sve remek delo,do remek dela kod nas u Srbiji.
Ma mi smo nebeski narod,zavrsicemo ove godine most do meseca,he,he.
Kako smo jadni,pa to je tuzno...

rebro

pre 13 godina

Ne postoji poluatutoput! Ne postoji poluatutoput! Ne postoji poluatutoput!

Knjige za polaganje voznje ne poznaju taj termin. Prema tome obavestite ministra da lupeta

Ko je ugasio svetlo???

pre 13 godina

Drug Mrka Minhauzen Stariji i Sir Oliver Minhauzen Mladji sad baronisu u duetu. Gospodine Tadicu imate li Vi sta da kazete na ovu nevidjenu efikasnost Vasih klucnih ministara i uzdanica? Kako vas nije sramota? Sad kad ste izblamirali ideje koje vam je Zoran ostavio i DS kao jednu progresivnu stranku, za koga da glasamo mi sto smo se nadali ulasku u Evropsku Uniju? Za Tomu i Vucica? Za SPS i Palmu? Za Putina? Sve ste bre upropastili, nacisto. Sram vas bilo.

mali perica

pre 13 godina

dobro je, Mrki, sredi ti to... samo opušteno, vidimo se na izborima.

na republičkim, za koridor, za rupe na ulicama, na lokalnim a, i na republičkim.

alo alo

pre 13 godina

-Sta je sa rokom?
-Rok ce biti ispostovan.
-Znaci sve na vreme.
-Ne,mislim bice novi rok...
-Znaci, rok nece biti ispostovan.
-Ne,mislim bice u roku...
-Znaci, ipak ce biti na vreme.
-Ne,da, ovaj... samo tetki da odnesem lek........

willi

pre 13 godina

zivim u zapadnoj evropi i cekam koridor 10-makar do beograda i oko beograda sto bi se reklo "kao ozebao sunce". ovo sto je mrkonjic do sada izlagao narod mislim da ni jedan politicar nije. zalosno, tuzno, ponizavajuce.

aca_usa

pre 13 godina

Otisao sam iz Srbije 1994 i svake godine kad je posetim vidim ovog lika kako otvara famozni Koridor 10 (uvek majca sa krokodilom - druge boje) uvek svecana obecanja i presecanje vrpce. Ko njega drzi na vlasti? Insajder treba da reaguje na ovo...

2009 je tvrdio da ce biti zavrseno do 2011 vidi link:
http://seenews.com/news/latestnews/serbiatocompletetwokeymotorwaysectionsby2011-media-151050/

2010 je pomerio rok do Maja 2012 "Up to May 1, 2012, in accordance with the Plan of the Government of Serbia, the road Corridor X and the first phase of works on the most important railway direction through Serbia will be completed, - Milutin Mrkonjic, the Minister of Infrastructure, announced on January 22, during the opening of the eleventh Steering Committee meeting for Corridor X in Belgrade."

Velimir Dedić

pre 13 godina

U oktobru ste rekli most će biti gotov u martu, od tog obećanja prošlo je godinu dana. Nemoj više da me lažete, bre! Most u upotrebu ili ćete svi da vučete bukagije na robiji zbog...pa sad dodajte šta kome pripada, kome pljačka, kome mito, kome šta drugo...

Koridor M

pre 13 godina

Pre ce Japan zavrsiti kompletnu obnovu nego mi nas koridor. Samo treba ova vlast da raspise i neki zajam da ga ubrzamo kao i one pruge kroz Srbiju.

sahista

pre 13 godina

Pogledajte i poslusajte reci pesme na sledecoj adresi, tu se krije odgovor kao nam je i sta treba uraditi http://www.youtube.com/watch?v=uwHaHALp78s&feature=related

Putokaz M

pre 13 godina

Da ste mogli, hteli i bili sposobni, koridor bi odavno bio gotov. Ovako, gotovi ste vi. Putari ne primaju plate, strajkuju a Mrka bi da doda gas. Ne vredi Mrko, prazani vam rezervoari.

sasa

pre 13 godina

u ponekim drzavama maznu po par centimetra od sirine ili par milimetra od debljine autoputa, a ovde maznu ceo autoput???
kakvi kraljevi!!!
mislim da u ovoj para drzavi kimlometar naplacenog autoputa kosta i po 10 puta vise nego bilo gde na planeti zemlji.

Preddy

pre 13 godina

Narode, gubite vreme sa momentarima ovde.

Posaljite vasha mishljenja, bez cenzure i potrebe za lepim izrazhavanjem ovde: info.centar@sps.org.rs

Pa im jasno stavite do znanja sta mislite!

Zika

pre 13 godina

Zasto se placa 240 Dinara do Novog Sada kad put nije zavrsen?
Od Novig Sada do izlaza za Vrbas , 17 km , sam platio 350 Dinara za putarinu.Na izlazu postoji naplatna rampa u kojoj niko neradi.Cena je ista neovisno o tome dali idete par kilometara ili skroz do granice.
Prosto je neverovatno nasta nam lici drzava u 2011-oj godini.

Slobodan M.

pre 13 godina

Ova je vest objavljena na sajtu B92 BIZ u sredu u 14:52 (izvor: Tanjug ) da bi kasnije istog dana u 18:40 ( Izvor: B92) objavlili naslov u rubrici INFO: "Obećao 120, izgradio 20 km Koridora". Sve vam je jasno...

Mali akcionar Vojputa

pre 13 godina

Drug Mrka se izgleda nije uspeo "dogovoriti" sa Vojputom Subotica, pa ih je jednostavno proglasio kriminalcima tako da sada ona silna masinerija stoji pored autoputa, a Mrkini "prijatelji" lopatama grade...Tom auto putu, kada bude zavrsen, dajem max 3 godine, a onda cemo naravno da placamo i vozimo se po rupama... Zasto drzava ne preuzme Vojput ako je iza njega prljav novac? Nesto tu duboko ne stima, a Mrka je cini mi se i Kadija i Sudija...

Jaaa

pre 13 godina

Pa ovo je stvarno necuveno sta on rade.... Samo lazu i vredjaju nasu inteligenciju, mada bi i malo dete moglo doci do zdravorazumnog zakljucka da sve sto pricaju su samo lazi. Opet narodu mazu oci, kao pred prosle izbore sa " akcijama u vrednosti od 1000e " .

sin Dragan

pre 13 godina

Samo cekam da vam vidim ledja. Vi bre jedino znate da lazete, taj koridor 10 se vec 100 godina nesto zavrsava a nikako da se zavrsi.

VladaIM

pre 13 godina

Hahahahaha koliko puta smo culi ovo od gospodina Lakoste? To su sve prazne price...sad odjednom svi nesto brzaju...a sta ste radili do sad?

srna

pre 13 godina

Da li je moguce da ovaj covek ima toliko toga da kaze i da slaze,a da pritom ni ne trepne....dosta je ovaj jadni narod lazi progutao za ovih zadnjih par godina!!!

dragica

pre 13 godina

Molim vas samo prestanite da obmanjujete ovaj jadni narod,posto se mitu i korupciji na kraj ne moze stati,bar imajte malo ljudskosti pa ne polemisite koliko je ko para ukrao!

Bata

pre 13 godina

Хрвати су за рекордно време изградили стотине километара најмодернијих аутопутева по целој Хрватској, пробили и направили тунеле по светским стандардима кроз љути крш Велебита. А ми, кроз питому војвођанску равницу, изградисмо 20 километара аутопута, шест пута мање од планираног, за протекле три године. Па када ћемо изградити остале путеве кроз Србију тим темпом? Ко ће доћи у такву Србију? Али, зато ће нас сви заобићи!
Господо, хвала на свему. Показали сте шта знате. Молим вас немојте више ништа да радите и убрзавате .... осим вашег одласка!!