Utorak, 22.03.2011.

16:34

Koštunici pare, Miškoviću C market?

Prodaja Delta Maksija belgijskom Delezu je "pokušaj legalizacije kriminalom stečenog monopola Miroslava Miškovića", tvrde branioci Slobodana Radulovića.

Izvor: Tanjug

Koštunici pare, Miškoviæu C market? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

caslav

pre 13 godina

mislim da je Kostunica kriv za zemljotres u Japanu,ko drugi ako ne on. A iz proverenih izvora sam cuo da se motao oko vulkana na Islandu.

neobavesten

pre 13 godina

Podsetite me ko je sve radio u Agenciji za privatizaciju u vreme svih ovih silnih promasenih privatizacija? Da nije i Deda Mraz medju njima?

T.

pre 13 godina

@
to da je Beko bio Djindjicev kum je cista izmisljotina. Kada je Djindjic postao Premijer Beko je pobegao iz zemlje, jer je mislio da ce ga Djindjic uhapsiti (On je imao hrabrosti za to).Vratio se nakon atentata, cudno?!
(sasa jokic, 22. mart 2011 22:27)

Beko je krstio Djindjicevu decu

tolic

pre 13 godina

Hoce li neko da privede Miskovica na informativan razgovor zbog ovoga. Ako postoje papiri i dokazi onda sta ceka Dacic. Ili je i on iz tog sinjela. A Kostunicu treba pitati i za ovo, ne samo za ubistvo Djindjica.

Gorkic

pre 13 godina

Jel moguce da je Radulovic nasao da se zali bas B.Tadicu na kriminal M.Miskovica u vezi bilo cega. Boris Tadic je najpogresnija i zadnja osoba koja bi nesto preduzela protiv Miskovica. On je njegova poslednja odbrana i do raspleta ce doci samo kada BOTA ode sa mesta gde nikada nije trebalo da bude. Rasplet je moguc samo posle silaska sa trona B.Tadica.

aleksandars

pre 13 godina

Sve je ovo tzv. "spinovanje". Svrha je da se od silnih laži i poluinformacija više ne vidi istina. Zašto do sada nisu pokrenuti nikakvi sudski procesi i optužbe nego baš sada pred skore izbore. Od ovih optužbi ništa neće biti i niko neće završiti u zatvoru (kao i do sada) i to znači da samo galame da bi nas zbunili. Videćete, posle izbora ovo se više neće ni pominjati. Pravo pitanje je ko je ovo sve naručio, jer taj neko će potencijalno imati koristi od ovoga. Tadić, Nikolić? ili stara i svemoćna nereformisana DB koja koristi političare za svoje ciljeve.

deNiro

pre 13 godina

Kakav spin i nastavak prljave kampanje protiv DSS.Jeste,a DS i ostale stranke se finansiraju od clanarine."Sta ste vi lasice,a mi slikari naivci"

Stanislav M

pre 13 godina

Da li je DSS lopovska organizacija, stvarno nemam pojma. A da je ceo DOS, sa sve privescima Dacicem i Krkobabicem, sve lopov do lopova, to pise u nasim novcanicima. Sa cijim i kakvim parama je DOS preoteo vlast u drzavi? Ko im je sve bio logisticka i ko zna kakva jos podrska? Matori Krkobabic krka PIO fondove od Tita naovamo. Onaj Slobin potrcko razvlaci kofercice sa narodnim parama i komanduje policijom. Opet onaj tamo sirotan spava na tetkinom kaucu a dusek punjen evricima. Valjda covek, zbog kicme, voli da spava na trdo.
Ljudi, jedini spas je da uzmemo metlu, a april nije daleko.

popovi+topovi+lopovi

pre 13 godina

Miškoviću, Forcanovoj i Raduloviću orden Svetog Save od SPC - isti koji su dobili recimo Tesla ili Stepa Stepanović!

http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9E%D1%80%D0%B4%D0%B5%D0%BD_%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B3_%D0%A1%D0%B0%D0%B2%D0%B5

baba cajkovski

pre 13 godina

Odlično! Ako je ovo tačno onda bi pod hitno trebalo proveriti sve navode svih učesnika. Oformiti komisiju od 17 članova (8 od predstavnika najvećih parlamentarnih stranaka - iz svake po 1 i 9 nestranačkih, gradjanskih članova - jedan više od strane gradjana, jer gradjani definitivno u celosti nemaju poverenje gotovo ni u jednu postojeću stranku)U medjuvremenu bi, pošto gospodin Radulović tvrdi da je prepošten pa još i oštećen, bi mu trebalo pružiti priliku da to i dokaže. Kao garanciju treba da položi svu imovinu kao i njegov protivnik u sukobu, gospodin Mišković, da im se imovina zamrzne i stavi pod kontrolu gradjana Srbije - i da je tako zamrznuta dok se spor ne reši. Tako će imati interes za brzim rešavanjem spora i neće godinama oduglovačiti. Za posredovanje, gradjanima Srbije dati 5 % od zamrznute imovine - sam tim novcem bi se rešili pitanja gladi i dugovanja prema javnim preduzećima - toliko su nam bar dužni ova dva gospodina. A ako se dokaže ičija nevinost, postaje pravi pošteni biznismen. U suprotnom - zna se. To je šah mat i kada se tako stvari postave, onda nema nepoznatih u jednačini zvanoj tranzicija.

c-market-bivši radnik

pre 13 godina

Radulović preko svoga sestrića iz Crne Gore-Svetozara Klicova ,pere novac na ime građevinske firme u Herceg Novome.To znaju svi koji letuju u Zelenici kod Herceg Novoga,tu je njegova vila.A tužilaštvo ćuti????

Mirko

pre 13 godina

Osim par komentara ostali zaista izazivaju cudjenje. Da li vi to pitate Tadica, pod cijim je mandatom privreda pala 20% a zemlja zaduzena 10 milijardi, da istrazi neku prodaju C marketa gde ce svedociti Radulovic sa poternice? Stavise ove brojke izazivaju vecu sumnju u Tadica i njegovu klapu, nego sto je to bilo pod Kostunicom kad je Srbija imala privredni rast od 6% i zaduzila se samo 5 milijardi za tri godine? I sad Kostunica lopov a Tadic nije?! A Ceda? Poreklo imovine? Silerova? Licemerno dok god postoji ovakvo primitivno rezonovanje, Srbiji bolje nece biti.

Jovan

pre 13 godina

@(Обрад Крљачић, 22. mart 2011 21:08)
Nije uhapsen jer je ta crvena poternica samo zvaka. Da stvarno postoji ili da je na snazi, Spanci bi ga odavno uhapsili. Ovo je slucaj kao sa Stankom Subotice; nece njegovu kauciju, jer ne zele da dodje u zemlju da svedoci. Ako bi pristali da Subotic dodje, onda bi se mnogi lose proveli, pocev od Tadica.
Tako je i sa Radulovicem. Ne odgovara im da se pojavi ovde i svedoci. Bice mnogo njesra. Ovako je gubarima iz vlasti najlakse: ne dozvoljavaju im povratak u zemlju, ovde ljudima prodaju zvaku da su ovi kriminalci i da su zato pobegli (ali sudice im, fol) i svi zadovoljni. To su uradili i sa karicem. Vazno je bilo da su ga naterali da pobehne a uzeli mu lovu. A Karica su se uplasili jer je poceo da stice velike politicke poene. A posto su maznjavali lovu od svih njih, naravno da sad ne mogu sebi da dozvole taj luksuz da ih puste nazad sa sve dokazima. Onda bi tek bilo veselo. A od Srbije ne bi ostalo ni S.

3 in 1

pre 13 godina

Svi ste mi se smucili i svi ste u sve umesani! U ovoj drzavi najveci kriminalci dobijaju status zasticenih svedoka i smeju nam se u lice. Ali ima nesto sto mi bode oci. Dok je Kostunjavi bio premijer svi ste pricali da je nesposoban, spor, da je ko baba, da je kocnicar ... Daleko od toga da mi je omiljeni lik, ali ispade, brate, na kraju da je nesposobni Kostunjavi ubio premijera, da je opljackao sve sto se opljackati moze, od C-marketa do Kolubare, da suruje sa svim tajkunima i svim klanovima u ovoj drzavi, kao i sa nerasformiranim DB-om. Pa brate, sto je mnogo - mnogo je. On mu dodje kao Dzems Bond, Dzeki Cen i Arnold Svarceneger zajedno ... Meni licno i dalje izgleda nesposobniji nego ikada, ali kad vi tako orkestrirano kazete, kako da vam covek ne poveruje ...

Siniša

pre 13 godina

Šta se čudite, pa ovo je opšte poznata stvar, svi znamo kako su Mišković, Beko i ekipa oteli S Market uz pomoć vlasti, Vlade Koštunice...
To je bio organizovani kriminal, tako je, u vreme Vlade Koštunice, sve prodato tajkunima, kriminalcima, narko dilerima...pa se čudimo što smo bankrotirali...
Opšte poznata stvar je da Maxi ima monopol, pa samo u Beogradu imaju preko 200 prodajnih objekata(na opštini Stari grad ima preko 20 objekata, a znate da teritorija nije velika), ali njima niko ništa ne može...
U vreme Koštunice je obavljena kriminalna privatizacija, gde god se okreneš problemi, tada su zavladali tajkuni, kriminalci...sve su kupili...uspostavljen je monopol...
Novac od privatizacije je završio u privatnim džepovima političara, javna preduzeća su opljačkana, javne nabavke su bile kriminalne...
To je bila mašinerija-EKIPA za pljačku. Privreda je postavljena na pogrešan način, preduzeća su završila u ruke ološa...mediji su završili u ruke tajkuna...ONI SADA SVE IMAJU POD KONTROLOM. To su ti vladari iz senke, a mi smo taoci tih bandita.
Pošto je Vlada krenula u obračun sa njima, oni pokušavaju na sve načine da se zaštite, pogledajte njihove medije i vidite kako puštaju priče...npr. nisu izabrane njihove sudije, pa vode kampanju kako bi postavili ponovo svoje ljude...
Oni sada finansiraju Nikolića, treba im zaštitnik...
Samo su se malo preigrali, sprema se hapšenje tajkuna, političara...(zbog toga je zavladala panika u DSS), već nekoliko meseci se vodi ozbiljna istraga...pa se zbog toga Nikoliću žuri...uskoro će narod sazna za koga radi Nikolić i EKIPA...
Samo se bojim da ne pobegnu pre hapšenja...

sasa jokic

pre 13 godina

Vlade Sijan@ to da je Beko bio Djindjicev kum je cista izmisljotina. Kada je Djindjic postao Premijer Beko je pobegao iz zemlje, jer je mislio da ce ga Djindjic uhapsiti (On je imao hrabrosti za to).Vratio se nakon atentata, cudno?!

марш у затвор лопови

pre 13 godina

Коштунице, легалисто и легитимисто са израженим легитимитетом и суверенитетом, једног лопова (Радуловића) си заменио другим који је 10 пута гори. Нестани са политичке сцене, да те барем памте како си срушио милошевића. Најнегативнији лик у целој Србији си ТИ Коштунице, јер си окружен онима који Србију черече већ читавих 65 година и уз то си лицемеран и завидан и дволичан до безобразлука.

Halo Zemlja zove

pre 13 godina

Ja ne znam da li ce se ova kamara koja vlada Srbijom, a kojoj su Blic i B92 udarne pesnice odluciti bar za sta ce sve napadati na Kostunicu, a da bar malo ima veze sa pamecu. Milan Beko kum je Zorana Djindjica i za vreme Milosevica omogucavao je Zoranu da se bavi trgovinom posto je tada bio na mestu ministra trgovine. Beko je bio veliki prijatelj sa Miskovicem, a zajednicki prijatelj i takodje ako se dobro secam sa drugim Zoranovim kumom Canetom Suboticem. Kad je Zoran poginuo ova dvojca zavrnuse Subotica za silne pare. Ovaj Radulovic je ceo posao namestio Miskovicu sa mesta direktora C marketa. E sad mene zanima kakve veze ima Kostunica sa celom tom pricom? Pogotovo kad vec cela Srbija zna da je najpoznatiji covek Miskovica u dosadasnjim vladama clan Ds do skorasnji ministar demokratske stranke Milosavljevic ili Deltosavljevic.

sasa jokic

pre 13 godina

Ovo je naravno u pravnoj drzavi dovoljno da se pokrene pred krivicni postupak i ispitaju navodi coveka koji je bio na vrlo visokom polozaju! Nema pljacke u Srbiji gde DSS nije umesan, o dvojcu M&M da ne pricam!

gotovi smo ali i oni su!

pre 13 godina

Nema lepe babe,niti poštenog političara!

U zadnje veme sve više izbija na videlo,zašto je YU morala da se raspadne.
Ne zato što se narodi unutar nje nisu podnosili!
Ne zato što je bila navodno siromašna zemlja!
Niti zato što je bila na Balkanu,između Istoka i Zapada!

Već zato što je grupa pohlepnih htela novu PRERASPODELU DRUŠTVENIH DOBARA!
To im je i uspelo a mi osiromašeni i pokradeni građani smo tu gde smo...

Idu izbori, pa ga treba oblatiti malo

pre 13 godina

prvo istraga o tome koje naručio ubistvo Đinđića, zatim ko je prodao C-Market... sve slučajevi koji su gurnuti u neku fioku i sada ih vade iz blata - i za to je sve kriv Koštunica.

Imam pitanje - ako je tako kao što tvrdite, zašto niste poništili nezakonitu privatizaciju? nezakonitu kupovinu Luke Beograd?

sasa jokic

pre 13 godina

A kome se to obracas Radulovicu?! Tadicu?! Pa sta On moze toj mafiji, sem da kao poslednjih nekoliko meseci cuti i pravi se kao da se nista ne dogadja. Sve je jasnije i jasnije zasto Kostunica nece kod sudije, samo dzabe se plasi, nema u ovoj zemlji ko njega da procesuira. Radulovic ima puno puter na glavi, ali sve ovo sto je naveo je tacno. A mi bi kandidaturu za EU, e pa nece moci gospodo, prvo pocistite svoje dvoriste pa kucajte na druga vrata1

Branislav Zekic Zeka

pre 13 godina

Jedan Radulovic je nacisto pobrkao loncice.
Razumem zasto tuzi Kostunicu ali on jednog
Miskovica i jednog Beka tuzi jednom Tadicu.
A svi oni su u talu!

Ана

pre 13 godina

Криминалац Радуловић се још давних седамдесетих и осамдесетих хвалио својим радницима како му само још авион фали, све остало има. Сад је вероватно купио и тај авион па је сњим одмаглио. ........

BoraHB

pre 13 godina

Lopova je uvek bilo i bice,otkad je sveta i veka ali kad elita, odabrana od naroda,koja treba da vodi ovo drustvo i drzavu, krade, i vaznija im je partija od Srbije, onda je to duboka moralna kriza te elite.Narod mora da izabere nove ljude,koji ce odgovorno da vode ovo drustvo,inace nam preti katastrofa.

Обрад Крљачић

pre 13 godina

Како то да овај још није ухапшен иако се налази на црвеној потерници Интерпола?

Mina

pre 13 godina

Sto mi je gadno kad se podsetim ovakvih likova...a onda se setim kako su zarili i palili a sad nam tu prodaju ******** za bubrege, kao nisu oni krivi...bolje da se i nije javljao!

n.n.

pre 13 godina

Koštunici pare ?
Hahahaha. da li iko u ovo veruje. Ovo sad kao nema nikakve veze sa aktuelnim napadima na Koštunicu i DSS. Izgleda da je on ipak najjača opozicija kad ga se ovoliko plaše. kad se pogleda ko ga sve optužuje mora da je čovek u pravu.

Niko

pre 13 godina

Sto volim ove zaboravljene iz 90-ih kad se odjednom pojave pa se peru, kao oni jadni su eto hteli da pomognu a zli tajkuni su ih nasamarili!!

Подићи ће се кука и мотика

pre 13 godina

Овде је само питање чији ће чланови бити осуђени за корупцију: ДС-ови или ДСС-ови... Вероватно ови други, а ови први се већ годинама извлаче.

Подсетићу вас на аферу кофер, где је садашњи министар полиције био директно умешан. Зато су му и дали ово министарство, да би могао да се "очисти". Особа која је случај пријавила полицији и била је озвучена, једина ризикује да буде осуђена.

То што они краду је наш новац!

Nedja

pre 13 godina

Tadicu pa tebi ce sada svaki krimos da se zali i da ti pise pisma. Pa kako ce eksperski tim da stigne da da ogovore na sve ove silne probleme?

Ајмо, ајде!

pre 13 godina

Q: Како ћеш сместити целу корумпирану српску политичко-финансијску ”елиту” у затвор, без обзира на страначку припадност?
А: Једног по једног.

Zoki

pre 13 godina

A kad si tako posten, sto nisi na vreme upozorio akcionare C marketa da ne prodaju svoje akcije? Nafatirao se covak, pa sada uziva tamo negde i pise ljubavna pisma Tadicu!

Vlade Sijan

pre 13 godina

Ispade "posteni" Kostunica najveci lopov u Srbiji.
Ne znam sta je tacno i koliko je tacno sve ovo, ali ako jeste, onda mi vise nista nije jasno...
Taj isti Beko koji je po ovoj prici surovao sa Kostunjavim, je kao sto je poznato bio Djindjicev kum. A isto tako je svima poznato da je bio ministar u Milosevicevoj vladi. Njegov glavni partner Miskovic je bio potpredsednik Miloseviceve vlade, a kasnije nakon pada Milosevica dostize svoj najveci ekonomski uspon i biva otet od strane Zemunsko-Surcinskog klana, onog istog koji je 5.oktobra postavljao svoje ljude po sudovima (Kljajevici i ostali) i ostalim institucijama. Isti ti posle toga ucestvuju u eliminaciji premijera.
Po tome ispade da ovom zemljom vec dosta dugo vladaju razni Miskovici, Beko-i, Nikitovici (nekada sef kabineta Kostunice) itd, a da politicari sluze kao plast kojim se ogrnu, dok se isti ne pohaba, a onda lepo kupe sebi nov.
Dakle, dzaba narod pljuje po politicarima, oni su samo jedan specifican oblik radne snage koji se vodi devizom: Vezi konja gde ti gazda kaze.

Predrag

pre 13 godina

Radulovicu, vidi se da nisi ovde.
Pa jel znas da Kostunicu Dr. Vojislava niko nema prava da pominje.
Covek je sami bog!
Vlast ne sme da ih dira zbog stotinu miliona pljacke u Kolubari,
a ti ces tu o nekim supermarketima...

Dragutin

pre 13 godina

Sutra dolazi Putin. Tadicu mogao bi da ga pitas za savet kako da se obracunas sa tajkunima, on se odavno obracunao sa tajkunima u Rusiji.

Danijel

pre 13 godina

Evo ga postenjacina, on se javlja da prica o tudjem bogacenju! Pa ti si majstore, ojadio toliki narod i jos zapalio napolje! Ne zna ti se trag. Ovi ljudi imaju bar obraza da se nose sa svim prozivkama tolike godine u svojoj zemlji, a ti ne smes ni da se pomolis glavu iz te svoje rupe!

al

pre 13 godina

Narode ovo postaje sve argumentovanije a svedoka ima na pretek.Sta je Tadicu glumcu,hoces li reagovati ili si vec i ti preduboko zabrazdio?Izdacete se vi svi polako,samo fale jos ljudi koji ce vas pohapsiti i osuditi zbog pljacke veka.Ako ovaj glumac sa svojim sudstvom ne reaguje onako kako bi trebao jedan demokrata i predsednik drzave tada je krajnje vreme da narod uzme to u svoje ruke i osudi tu kriminalnu i korumpiranu bandu.Dokle vise da se ceka Tadicu,sta ti covece radis,da li si ti svestan posledica do kojih moze doci?Kako imas obraza da prema narodu koji ti je ukazao poverenje tako bezobrazno postupas.Ti treba da znas da si kao predsednik jedne drzave najodgovorniji sto nista ne preduzimas.Samo cutis i ponekad se javis,ko si ti uopste i kakvu misiju sprovodis.Sta treba po tebi jos da se desi da bi ti reagovao kao covek na prvome mestu.Za koga ti radis,protiv svoga naroda i zemlje?Ovo sto se desava u Srbiji je apsolutno ljigavo i tragicno.Narode nema tu mnogo sta da se ceka jer ce se oni skloniti kod svojih obozavalaca,pobece tamo gde su i oni od ranije,sa nasim parama.Da li smo mi kao narod vec totalno prolupali kada dozvoljavamo da oni sa nama rade kako im se hoce.Sve ih treba srusiti i na odgovornost prozvati.Svi do sada koji su bili na vlasti su manje ili vise ucestvovali u izgradnji nase nesrece i bede.

Jovan

pre 13 godina

Sve ovo sto je naveo Radulovic, odlicno je poznato svim strankama na vlasti, kao i sminkeru Tadicu. Oni moraju da odgovore zasto nisu nista preduzeli tada, a ni sada. Mada se odgovor namece sam po sebi: svi su ogrezli u kriminalu. Pocev od Tadica, pa nanize. I zato je Srbija ovakva kakva je, sa velikim izgledima da uskoro nestane sa mape Evrope. I u geografskom smislu.

Miroslav

pre 13 godina

Mišković je izdanak DB-sti i ako se posle objavljivanja podataka od strane Vikiliksa u vezi njegovog bogaćenja preko grbače srpskog naroda (što smo mi svi manje više i znali) pa sad i preko malverzacija oko "C" marketa ne procesuira kako bi bilo jedino logično i normalno to će biti samo znak da je Miloševićeva nereformisana DB-st ovde i dalje bog i batina i da su sve stranke samo obični pioni u rukama te iste kriminalne organizacije.

Vladimir

pre 13 godina

Harmonijski orkestar nastavlja da svira operetu "Koštunica"pa se pridružila i prva violina lopovluka po Srbiji Radulović.Čovek se krije po belom svetu,jadan nema para za to.Posle mu smestili tajkuni.Pa mi normalni ljudi nemamo da odemo ni doRumunske granice,a kamoli da tolike godine živimo u Španiji.Jadan nevini Radulović.

Dusan

pre 13 godina

Jos malo pa ce Koštunicu optužiti za Libiju, cunami ili ko zna ko još... Optužuje ga doživotni komunistički direktor protiv koga je u vreme DSS-a podignuta optužnica i kao treba mu verovati. Čovek samo koristi ovo medijsko ludilo. Kad vidim ko sve napada Koštunicu, sve više sam za njega.

Jad i beda

pre 13 godina

A zasto bi se Tadic zbog tog svedocenja uzbudio, kad je nedavno hladnokrvno prisustvovao godisnjici tzv lista Vreme, ciji je glavni sponzor Miskovic, i zajedno su se lepo slikali za sve medije?

samo tetki da odnesem lek

pre 13 godina

ono sto je nalzalosnije je sto ovakve informacije uopste ne tangiraju sprsko tuzilastvo a da smo mi kao narod postali imuni u polavama raznih afera u kojima se stotine miliona eura prelilo u dzepove par tajkuna i par desetina politicara

krstivoje

pre 13 godina

Javnu raspravu o ovoj lopovskoj raboti i ne samo ovoj nego o svim od 2000- do danas treba otvoriti sa svim ucesnicima na novom srbskom DAVOSU - ZABELA,pa nije tamo dzaba napravljen novi najcuvaniji kongresni centar,a imce i uvidjajne goste poput Legije,to bi trebao da bude izborni hit opozicije da dodje na vlast,a isplatilo bi se uf..samo tako,odokativno barem 20 milijardi eura bi izbljuvali ucesnici novog srbskog-Davosa vec na samom pocetku.

Ja

pre 13 godina

Svi znamo ko je Radulovic, ali ovo sto tvrdi je 100% tacno.
Upravna zgrada C market-a je bukvalno obijena preko noci i u nju su usli ljudi iz Delte.

tabasco pit

pre 13 godina

kazu strucnjaci da je skrivanje i bezanje od pravde izuzetno skupo. radulovic vec 5 godina uspesno bezi.
Treba da objasni odakle mu tolike pare kada mu je zvanicna plata bila 42.000 dinara ili oko 800 eur...
Sada sebe preporucuje kao zasticenog svedoka. Ako postoji korupcija svi trebaju da odgovaraju, ali poklanjanje paznje recima coveka koji je dokazani lopov, koji se sada hvata za slamku bilo bi jos jedan pucanj u sopstvenu nogu sadasnjih vlasti. Neka ga lepo uhapse, nek lepo odlezi 20 tak godina a oni koji su muvali sa njim nek idu u zatvor.
Mada realno sumnjam da je osim 40 mil eur neko platio jos 20 miliona, a C market sa 200 mil eur prometom u to vremei sa negativnim profitom duplo je manji nego sto je recimo Idea ili Merkator danas.... Toliko o objektivnosti i realnom sagledavanju ovog coveka

Petar

pre 13 godina

da se ne lazemo radulovic je jedna protuva, sad mu dosadilo na spanskom suncu pa ko veli da malo talasa u srbiji, zna sta narod voli da cuje. a svi znaju sta je on radio kad je bio direktor c marketa.

Serdjo

pre 13 godina

Predavanje iz inostranstva osobe optužene za višemilionsku pljačku: DEO DRUGI. I svi redom tvrde kako je Koštunica jedini uzimao lovu, a svi drugi su jagnjad i rade za dobro Srbije...A mi treba da verujemo...Čekam i trećeg g-dina optuženog milionera u bekstvu da se javi iz inostranstva, g-dina Karića...Ili njega neće da citiraju tj.da mu pošalju odavde šta da izjavi.

Nikita

pre 13 godina

Jeste, ovaj DSS Nikitović je ****** Dejan Mihajlov je drugaciji, ali ima prste u svemu i svacemu. Nece od ovgo nista da bude jer on je vezan sa svim lokalnim politicarima iz svih partija - prosto svi su isti.

Slavko Vucic

pre 13 godina

Predlažem da ga Tadić pomiluje.. skine sve optužbe i dovede u zemlju, da mu da vilu sa bazenom i par mladih asistentkinja.. možda i da mu država obezbedi neki kapital za investiciju u neki biznis..

Pa da može da posvedoči bez straha da će i sam da bude u ćorci

Izmucen do kraja

pre 13 godina

Muka mi je vise od svega.
Svi znaju da je veliki kriminal u pitanju i niko nista
ne preduzima. Zalosni smo i bolesni kao drustvo, uplaseni
da ucinimo bilo kakve promene, jer bi se svaki od nas i onako
pokvario za saku evra. I onda se pitam gde i kako izgradismo
svu tu aroganciju i prepotenciju prema svetu koji nas okruzuje!?
Nije ni cudo da nam je ona cirkuska lopovcina od Gadafija toliko draga!

poglavica onaj koji pamti

pre 13 godina

ajmo sad nezavisno sudstvo,ajde vi predsednici sudova koji primate po 4000E. sta vam jos treba od dokaza.covek kaze da ima stotine svedoka.koliko ih je ispitano?ceo svet zna da zajednicki pljackate ono malo sto vec niste razvukli.a da...idu izbori treba to neko da finansira nije bas vreme za jurnjavu za najvecim lopovima...a mi narode...pocinje veliki brat ..koga briga sto izumiremo...

Ja

pre 13 godina

Svi znamo ko je Radulovic, ali ovo sto tvrdi je 100% tacno.
Upravna zgrada C market-a je bukvalno obijena preko noci i u nju su usli ljudi iz Delte.

Izmucen do kraja

pre 13 godina

Muka mi je vise od svega.
Svi znaju da je veliki kriminal u pitanju i niko nista
ne preduzima. Zalosni smo i bolesni kao drustvo, uplaseni
da ucinimo bilo kakve promene, jer bi se svaki od nas i onako
pokvario za saku evra. I onda se pitam gde i kako izgradismo
svu tu aroganciju i prepotenciju prema svetu koji nas okruzuje!?
Nije ni cudo da nam je ona cirkuska lopovcina od Gadafija toliko draga!

Jovan

pre 13 godina

Sve ovo sto je naveo Radulovic, odlicno je poznato svim strankama na vlasti, kao i sminkeru Tadicu. Oni moraju da odgovore zasto nisu nista preduzeli tada, a ni sada. Mada se odgovor namece sam po sebi: svi su ogrezli u kriminalu. Pocev od Tadica, pa nanize. I zato je Srbija ovakva kakva je, sa velikim izgledima da uskoro nestane sa mape Evrope. I u geografskom smislu.

Vlade Sijan

pre 13 godina

Ispade "posteni" Kostunica najveci lopov u Srbiji.
Ne znam sta je tacno i koliko je tacno sve ovo, ali ako jeste, onda mi vise nista nije jasno...
Taj isti Beko koji je po ovoj prici surovao sa Kostunjavim, je kao sto je poznato bio Djindjicev kum. A isto tako je svima poznato da je bio ministar u Milosevicevoj vladi. Njegov glavni partner Miskovic je bio potpredsednik Miloseviceve vlade, a kasnije nakon pada Milosevica dostize svoj najveci ekonomski uspon i biva otet od strane Zemunsko-Surcinskog klana, onog istog koji je 5.oktobra postavljao svoje ljude po sudovima (Kljajevici i ostali) i ostalim institucijama. Isti ti posle toga ucestvuju u eliminaciji premijera.
Po tome ispade da ovom zemljom vec dosta dugo vladaju razni Miskovici, Beko-i, Nikitovici (nekada sef kabineta Kostunice) itd, a da politicari sluze kao plast kojim se ogrnu, dok se isti ne pohaba, a onda lepo kupe sebi nov.
Dakle, dzaba narod pljuje po politicarima, oni su samo jedan specifican oblik radne snage koji se vodi devizom: Vezi konja gde ti gazda kaze.

Jad i beda

pre 13 godina

A zasto bi se Tadic zbog tog svedocenja uzbudio, kad je nedavno hladnokrvno prisustvovao godisnjici tzv lista Vreme, ciji je glavni sponzor Miskovic, i zajedno su se lepo slikali za sve medije?

Predrag

pre 13 godina

Radulovicu, vidi se da nisi ovde.
Pa jel znas da Kostunicu Dr. Vojislava niko nema prava da pominje.
Covek je sami bog!
Vlast ne sme da ih dira zbog stotinu miliona pljacke u Kolubari,
a ti ces tu o nekim supermarketima...

Miroslav

pre 13 godina

Mišković je izdanak DB-sti i ako se posle objavljivanja podataka od strane Vikiliksa u vezi njegovog bogaćenja preko grbače srpskog naroda (što smo mi svi manje više i znali) pa sad i preko malverzacija oko "C" marketa ne procesuira kako bi bilo jedino logično i normalno to će biti samo znak da je Miloševićeva nereformisana DB-st ovde i dalje bog i batina i da su sve stranke samo obični pioni u rukama te iste kriminalne organizacije.

Ајмо, ајде!

pre 13 godina

Q: Како ћеш сместити целу корумпирану српску политичко-финансијску ”елиту” у затвор, без обзира на страначку припадност?
А: Једног по једног.

poglavica onaj koji pamti

pre 13 godina

ajmo sad nezavisno sudstvo,ajde vi predsednici sudova koji primate po 4000E. sta vam jos treba od dokaza.covek kaze da ima stotine svedoka.koliko ih je ispitano?ceo svet zna da zajednicki pljackate ono malo sto vec niste razvukli.a da...idu izbori treba to neko da finansira nije bas vreme za jurnjavu za najvecim lopovima...a mi narode...pocinje veliki brat ..koga briga sto izumiremo...

al

pre 13 godina

Narode ovo postaje sve argumentovanije a svedoka ima na pretek.Sta je Tadicu glumcu,hoces li reagovati ili si vec i ti preduboko zabrazdio?Izdacete se vi svi polako,samo fale jos ljudi koji ce vas pohapsiti i osuditi zbog pljacke veka.Ako ovaj glumac sa svojim sudstvom ne reaguje onako kako bi trebao jedan demokrata i predsednik drzave tada je krajnje vreme da narod uzme to u svoje ruke i osudi tu kriminalnu i korumpiranu bandu.Dokle vise da se ceka Tadicu,sta ti covece radis,da li si ti svestan posledica do kojih moze doci?Kako imas obraza da prema narodu koji ti je ukazao poverenje tako bezobrazno postupas.Ti treba da znas da si kao predsednik jedne drzave najodgovorniji sto nista ne preduzimas.Samo cutis i ponekad se javis,ko si ti uopste i kakvu misiju sprovodis.Sta treba po tebi jos da se desi da bi ti reagovao kao covek na prvome mestu.Za koga ti radis,protiv svoga naroda i zemlje?Ovo sto se desava u Srbiji je apsolutno ljigavo i tragicno.Narode nema tu mnogo sta da se ceka jer ce se oni skloniti kod svojih obozavalaca,pobece tamo gde su i oni od ranije,sa nasim parama.Da li smo mi kao narod vec totalno prolupali kada dozvoljavamo da oni sa nama rade kako im se hoce.Sve ih treba srusiti i na odgovornost prozvati.Svi do sada koji su bili na vlasti su manje ili vise ucestvovali u izgradnji nase nesrece i bede.

Подићи ће се кука и мотика

pre 13 godina

Овде је само питање чији ће чланови бити осуђени за корупцију: ДС-ови или ДСС-ови... Вероватно ови други, а ови први се већ годинама извлаче.

Подсетићу вас на аферу кофер, где је садашњи министар полиције био директно умешан. Зато су му и дали ово министарство, да би могао да се "очисти". Особа која је случај пријавила полицији и била је озвучена, једина ризикује да буде осуђена.

То што они краду је наш новац!

Dusan

pre 13 godina

Jos malo pa ce Koštunicu optužiti za Libiju, cunami ili ko zna ko još... Optužuje ga doživotni komunistički direktor protiv koga je u vreme DSS-a podignuta optužnica i kao treba mu verovati. Čovek samo koristi ovo medijsko ludilo. Kad vidim ko sve napada Koštunicu, sve više sam za njega.

Zoki

pre 13 godina

A kad si tako posten, sto nisi na vreme upozorio akcionare C marketa da ne prodaju svoje akcije? Nafatirao se covak, pa sada uziva tamo negde i pise ljubavna pisma Tadicu!

Petar

pre 13 godina

da se ne lazemo radulovic je jedna protuva, sad mu dosadilo na spanskom suncu pa ko veli da malo talasa u srbiji, zna sta narod voli da cuje. a svi znaju sta je on radio kad je bio direktor c marketa.

n.n.

pre 13 godina

Koštunici pare ?
Hahahaha. da li iko u ovo veruje. Ovo sad kao nema nikakve veze sa aktuelnim napadima na Koštunicu i DSS. Izgleda da je on ipak najjača opozicija kad ga se ovoliko plaše. kad se pogleda ko ga sve optužuje mora da je čovek u pravu.

Vladimir

pre 13 godina

Harmonijski orkestar nastavlja da svira operetu "Koštunica"pa se pridružila i prva violina lopovluka po Srbiji Radulović.Čovek se krije po belom svetu,jadan nema para za to.Posle mu smestili tajkuni.Pa mi normalni ljudi nemamo da odemo ni doRumunske granice,a kamoli da tolike godine živimo u Španiji.Jadan nevini Radulović.

samo tetki da odnesem lek

pre 13 godina

ono sto je nalzalosnije je sto ovakve informacije uopste ne tangiraju sprsko tuzilastvo a da smo mi kao narod postali imuni u polavama raznih afera u kojima se stotine miliona eura prelilo u dzepove par tajkuna i par desetina politicara

Danijel

pre 13 godina

Evo ga postenjacina, on se javlja da prica o tudjem bogacenju! Pa ti si majstore, ojadio toliki narod i jos zapalio napolje! Ne zna ti se trag. Ovi ljudi imaju bar obraza da se nose sa svim prozivkama tolike godine u svojoj zemlji, a ti ne smes ni da se pomolis glavu iz te svoje rupe!

Serdjo

pre 13 godina

Predavanje iz inostranstva osobe optužene za višemilionsku pljačku: DEO DRUGI. I svi redom tvrde kako je Koštunica jedini uzimao lovu, a svi drugi su jagnjad i rade za dobro Srbije...A mi treba da verujemo...Čekam i trećeg g-dina optuženog milionera u bekstvu da se javi iz inostranstva, g-dina Karića...Ili njega neće da citiraju tj.da mu pošalju odavde šta da izjavi.

Dragutin

pre 13 godina

Sutra dolazi Putin. Tadicu mogao bi da ga pitas za savet kako da se obracunas sa tajkunima, on se odavno obracunao sa tajkunima u Rusiji.

Niko

pre 13 godina

Sto volim ove zaboravljene iz 90-ih kad se odjednom pojave pa se peru, kao oni jadni su eto hteli da pomognu a zli tajkuni su ih nasamarili!!

Обрад Крљачић

pre 13 godina

Како то да овај још није ухапшен иако се налази на црвеној потерници Интерпола?

Nikita

pre 13 godina

Jeste, ovaj DSS Nikitović je ****** Dejan Mihajlov je drugaciji, ali ima prste u svemu i svacemu. Nece od ovgo nista da bude jer on je vezan sa svim lokalnim politicarima iz svih partija - prosto svi su isti.

Nedja

pre 13 godina

Tadicu pa tebi ce sada svaki krimos da se zali i da ti pise pisma. Pa kako ce eksperski tim da stigne da da ogovore na sve ove silne probleme?

Mina

pre 13 godina

Sto mi je gadno kad se podsetim ovakvih likova...a onda se setim kako su zarili i palili a sad nam tu prodaju ******** za bubrege, kao nisu oni krivi...bolje da se i nije javljao!

krstivoje

pre 13 godina

Javnu raspravu o ovoj lopovskoj raboti i ne samo ovoj nego o svim od 2000- do danas treba otvoriti sa svim ucesnicima na novom srbskom DAVOSU - ZABELA,pa nije tamo dzaba napravljen novi najcuvaniji kongresni centar,a imce i uvidjajne goste poput Legije,to bi trebao da bude izborni hit opozicije da dodje na vlast,a isplatilo bi se uf..samo tako,odokativno barem 20 milijardi eura bi izbljuvali ucesnici novog srbskog-Davosa vec na samom pocetku.

tabasco pit

pre 13 godina

kazu strucnjaci da je skrivanje i bezanje od pravde izuzetno skupo. radulovic vec 5 godina uspesno bezi.
Treba da objasni odakle mu tolike pare kada mu je zvanicna plata bila 42.000 dinara ili oko 800 eur...
Sada sebe preporucuje kao zasticenog svedoka. Ako postoji korupcija svi trebaju da odgovaraju, ali poklanjanje paznje recima coveka koji je dokazani lopov, koji se sada hvata za slamku bilo bi jos jedan pucanj u sopstvenu nogu sadasnjih vlasti. Neka ga lepo uhapse, nek lepo odlezi 20 tak godina a oni koji su muvali sa njim nek idu u zatvor.
Mada realno sumnjam da je osim 40 mil eur neko platio jos 20 miliona, a C market sa 200 mil eur prometom u to vremei sa negativnim profitom duplo je manji nego sto je recimo Idea ili Merkator danas.... Toliko o objektivnosti i realnom sagledavanju ovog coveka

Slavko Vucic

pre 13 godina

Predlažem da ga Tadić pomiluje.. skine sve optužbe i dovede u zemlju, da mu da vilu sa bazenom i par mladih asistentkinja.. možda i da mu država obezbedi neki kapital za investiciju u neki biznis..

Pa da može da posvedoči bez straha da će i sam da bude u ćorci

Stanislav M

pre 13 godina

Da li je DSS lopovska organizacija, stvarno nemam pojma. A da je ceo DOS, sa sve privescima Dacicem i Krkobabicem, sve lopov do lopova, to pise u nasim novcanicima. Sa cijim i kakvim parama je DOS preoteo vlast u drzavi? Ko im je sve bio logisticka i ko zna kakva jos podrska? Matori Krkobabic krka PIO fondove od Tita naovamo. Onaj Slobin potrcko razvlaci kofercice sa narodnim parama i komanduje policijom. Opet onaj tamo sirotan spava na tetkinom kaucu a dusek punjen evricima. Valjda covek, zbog kicme, voli da spava na trdo.
Ljudi, jedini spas je da uzmemo metlu, a april nije daleko.

Mirko

pre 13 godina

Osim par komentara ostali zaista izazivaju cudjenje. Da li vi to pitate Tadica, pod cijim je mandatom privreda pala 20% a zemlja zaduzena 10 milijardi, da istrazi neku prodaju C marketa gde ce svedociti Radulovic sa poternice? Stavise ove brojke izazivaju vecu sumnju u Tadica i njegovu klapu, nego sto je to bilo pod Kostunicom kad je Srbija imala privredni rast od 6% i zaduzila se samo 5 milijardi za tri godine? I sad Kostunica lopov a Tadic nije?! A Ceda? Poreklo imovine? Silerova? Licemerno dok god postoji ovakvo primitivno rezonovanje, Srbiji bolje nece biti.

марш у затвор лопови

pre 13 godina

Коштунице, легалисто и легитимисто са израженим легитимитетом и суверенитетом, једног лопова (Радуловића) си заменио другим који је 10 пута гори. Нестани са политичке сцене, да те барем памте како си срушио милошевића. Најнегативнији лик у целој Србији си ТИ Коштунице, јер си окружен онима који Србију черече већ читавих 65 година и уз то си лицемеран и завидан и дволичан до безобразлука.

popovi+topovi+lopovi

pre 13 godina

Miškoviću, Forcanovoj i Raduloviću orden Svetog Save od SPC - isti koji su dobili recimo Tesla ili Stepa Stepanović!

http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9E%D1%80%D0%B4%D0%B5%D0%BD_%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B3_%D0%A1%D0%B0%D0%B2%D0%B5

Siniša

pre 13 godina

Šta se čudite, pa ovo je opšte poznata stvar, svi znamo kako su Mišković, Beko i ekipa oteli S Market uz pomoć vlasti, Vlade Koštunice...
To je bio organizovani kriminal, tako je, u vreme Vlade Koštunice, sve prodato tajkunima, kriminalcima, narko dilerima...pa se čudimo što smo bankrotirali...
Opšte poznata stvar je da Maxi ima monopol, pa samo u Beogradu imaju preko 200 prodajnih objekata(na opštini Stari grad ima preko 20 objekata, a znate da teritorija nije velika), ali njima niko ništa ne može...
U vreme Koštunice je obavljena kriminalna privatizacija, gde god se okreneš problemi, tada su zavladali tajkuni, kriminalci...sve su kupili...uspostavljen je monopol...
Novac od privatizacije je završio u privatnim džepovima političara, javna preduzeća su opljačkana, javne nabavke su bile kriminalne...
To je bila mašinerija-EKIPA za pljačku. Privreda je postavljena na pogrešan način, preduzeća su završila u ruke ološa...mediji su završili u ruke tajkuna...ONI SADA SVE IMAJU POD KONTROLOM. To su ti vladari iz senke, a mi smo taoci tih bandita.
Pošto je Vlada krenula u obračun sa njima, oni pokušavaju na sve načine da se zaštite, pogledajte njihove medije i vidite kako puštaju priče...npr. nisu izabrane njihove sudije, pa vode kampanju kako bi postavili ponovo svoje ljude...
Oni sada finansiraju Nikolića, treba im zaštitnik...
Samo su se malo preigrali, sprema se hapšenje tajkuna, političara...(zbog toga je zavladala panika u DSS), već nekoliko meseci se vodi ozbiljna istraga...pa se zbog toga Nikoliću žuri...uskoro će narod sazna za koga radi Nikolić i EKIPA...
Samo se bojim da ne pobegnu pre hapšenja...

Gorkic

pre 13 godina

Jel moguce da je Radulovic nasao da se zali bas B.Tadicu na kriminal M.Miskovica u vezi bilo cega. Boris Tadic je najpogresnija i zadnja osoba koja bi nesto preduzela protiv Miskovica. On je njegova poslednja odbrana i do raspleta ce doci samo kada BOTA ode sa mesta gde nikada nije trebalo da bude. Rasplet je moguc samo posle silaska sa trona B.Tadica.

c-market-bivši radnik

pre 13 godina

Radulović preko svoga sestrića iz Crne Gore-Svetozara Klicova ,pere novac na ime građevinske firme u Herceg Novome.To znaju svi koji letuju u Zelenici kod Herceg Novoga,tu je njegova vila.A tužilaštvo ćuti????

aleksandars

pre 13 godina

Sve je ovo tzv. "spinovanje". Svrha je da se od silnih laži i poluinformacija više ne vidi istina. Zašto do sada nisu pokrenuti nikakvi sudski procesi i optužbe nego baš sada pred skore izbore. Od ovih optužbi ništa neće biti i niko neće završiti u zatvoru (kao i do sada) i to znači da samo galame da bi nas zbunili. Videćete, posle izbora ovo se više neće ni pominjati. Pravo pitanje je ko je ovo sve naručio, jer taj neko će potencijalno imati koristi od ovoga. Tadić, Nikolić? ili stara i svemoćna nereformisana DB koja koristi političare za svoje ciljeve.

sasa jokic

pre 13 godina

Vlade Sijan@ to da je Beko bio Djindjicev kum je cista izmisljotina. Kada je Djindjic postao Premijer Beko je pobegao iz zemlje, jer je mislio da ce ga Djindjic uhapsiti (On je imao hrabrosti za to).Vratio se nakon atentata, cudno?!

Branislav Zekic Zeka

pre 13 godina

Jedan Radulovic je nacisto pobrkao loncice.
Razumem zasto tuzi Kostunicu ali on jednog
Miskovica i jednog Beka tuzi jednom Tadicu.
A svi oni su u talu!

deNiro

pre 13 godina

Kakav spin i nastavak prljave kampanje protiv DSS.Jeste,a DS i ostale stranke se finansiraju od clanarine."Sta ste vi lasice,a mi slikari naivci"

Idu izbori, pa ga treba oblatiti malo

pre 13 godina

prvo istraga o tome koje naručio ubistvo Đinđića, zatim ko je prodao C-Market... sve slučajevi koji su gurnuti u neku fioku i sada ih vade iz blata - i za to je sve kriv Koštunica.

Imam pitanje - ako je tako kao što tvrdite, zašto niste poništili nezakonitu privatizaciju? nezakonitu kupovinu Luke Beograd?

gotovi smo ali i oni su!

pre 13 godina

Nema lepe babe,niti poštenog političara!

U zadnje veme sve više izbija na videlo,zašto je YU morala da se raspadne.
Ne zato što se narodi unutar nje nisu podnosili!
Ne zato što je bila navodno siromašna zemlja!
Niti zato što je bila na Balkanu,između Istoka i Zapada!

Već zato što je grupa pohlepnih htela novu PRERASPODELU DRUŠTVENIH DOBARA!
To im je i uspelo a mi osiromašeni i pokradeni građani smo tu gde smo...

Jovan

pre 13 godina

@(Обрад Крљачић, 22. mart 2011 21:08)
Nije uhapsen jer je ta crvena poternica samo zvaka. Da stvarno postoji ili da je na snazi, Spanci bi ga odavno uhapsili. Ovo je slucaj kao sa Stankom Subotice; nece njegovu kauciju, jer ne zele da dodje u zemlju da svedoci. Ako bi pristali da Subotic dodje, onda bi se mnogi lose proveli, pocev od Tadica.
Tako je i sa Radulovicem. Ne odgovara im da se pojavi ovde i svedoci. Bice mnogo njesra. Ovako je gubarima iz vlasti najlakse: ne dozvoljavaju im povratak u zemlju, ovde ljudima prodaju zvaku da su ovi kriminalci i da su zato pobegli (ali sudice im, fol) i svi zadovoljni. To su uradili i sa karicem. Vazno je bilo da su ga naterali da pobehne a uzeli mu lovu. A Karica su se uplasili jer je poceo da stice velike politicke poene. A posto su maznjavali lovu od svih njih, naravno da sad ne mogu sebi da dozvole taj luksuz da ih puste nazad sa sve dokazima. Onda bi tek bilo veselo. A od Srbije ne bi ostalo ni S.

baba cajkovski

pre 13 godina

Odlično! Ako je ovo tačno onda bi pod hitno trebalo proveriti sve navode svih učesnika. Oformiti komisiju od 17 članova (8 od predstavnika najvećih parlamentarnih stranaka - iz svake po 1 i 9 nestranačkih, gradjanskih članova - jedan više od strane gradjana, jer gradjani definitivno u celosti nemaju poverenje gotovo ni u jednu postojeću stranku)U medjuvremenu bi, pošto gospodin Radulović tvrdi da je prepošten pa još i oštećen, bi mu trebalo pružiti priliku da to i dokaže. Kao garanciju treba da položi svu imovinu kao i njegov protivnik u sukobu, gospodin Mišković, da im se imovina zamrzne i stavi pod kontrolu gradjana Srbije - i da je tako zamrznuta dok se spor ne reši. Tako će imati interes za brzim rešavanjem spora i neće godinama oduglovačiti. Za posredovanje, gradjanima Srbije dati 5 % od zamrznute imovine - sam tim novcem bi se rešili pitanja gladi i dugovanja prema javnim preduzećima - toliko su nam bar dužni ova dva gospodina. A ako se dokaže ičija nevinost, postaje pravi pošteni biznismen. U suprotnom - zna se. To je šah mat i kada se tako stvari postave, onda nema nepoznatih u jednačini zvanoj tranzicija.

Ана

pre 13 godina

Криминалац Радуловић се још давних седамдесетих и осамдесетих хвалио својим радницима како му само још авион фали, све остало има. Сад је вероватно купио и тај авион па је сњим одмаглио. ........

Halo Zemlja zove

pre 13 godina

Ja ne znam da li ce se ova kamara koja vlada Srbijom, a kojoj su Blic i B92 udarne pesnice odluciti bar za sta ce sve napadati na Kostunicu, a da bar malo ima veze sa pamecu. Milan Beko kum je Zorana Djindjica i za vreme Milosevica omogucavao je Zoranu da se bavi trgovinom posto je tada bio na mestu ministra trgovine. Beko je bio veliki prijatelj sa Miskovicem, a zajednicki prijatelj i takodje ako se dobro secam sa drugim Zoranovim kumom Canetom Suboticem. Kad je Zoran poginuo ova dvojca zavrnuse Subotica za silne pare. Ovaj Radulovic je ceo posao namestio Miskovicu sa mesta direktora C marketa. E sad mene zanima kakve veze ima Kostunica sa celom tom pricom? Pogotovo kad vec cela Srbija zna da je najpoznatiji covek Miskovica u dosadasnjim vladama clan Ds do skorasnji ministar demokratske stranke Milosavljevic ili Deltosavljevic.

sasa jokic

pre 13 godina

Ovo je naravno u pravnoj drzavi dovoljno da se pokrene pred krivicni postupak i ispitaju navodi coveka koji je bio na vrlo visokom polozaju! Nema pljacke u Srbiji gde DSS nije umesan, o dvojcu M&M da ne pricam!

neobavesten

pre 13 godina

Podsetite me ko je sve radio u Agenciji za privatizaciju u vreme svih ovih silnih promasenih privatizacija? Da nije i Deda Mraz medju njima?

tolic

pre 13 godina

Hoce li neko da privede Miskovica na informativan razgovor zbog ovoga. Ako postoje papiri i dokazi onda sta ceka Dacic. Ili je i on iz tog sinjela. A Kostunicu treba pitati i za ovo, ne samo za ubistvo Djindjica.

BoraHB

pre 13 godina

Lopova je uvek bilo i bice,otkad je sveta i veka ali kad elita, odabrana od naroda,koja treba da vodi ovo drustvo i drzavu, krade, i vaznija im je partija od Srbije, onda je to duboka moralna kriza te elite.Narod mora da izabere nove ljude,koji ce odgovorno da vode ovo drustvo,inace nam preti katastrofa.

T.

pre 13 godina

@
to da je Beko bio Djindjicev kum je cista izmisljotina. Kada je Djindjic postao Premijer Beko je pobegao iz zemlje, jer je mislio da ce ga Djindjic uhapsiti (On je imao hrabrosti za to).Vratio se nakon atentata, cudno?!
(sasa jokic, 22. mart 2011 22:27)

Beko je krstio Djindjicevu decu

3 in 1

pre 13 godina

Svi ste mi se smucili i svi ste u sve umesani! U ovoj drzavi najveci kriminalci dobijaju status zasticenih svedoka i smeju nam se u lice. Ali ima nesto sto mi bode oci. Dok je Kostunjavi bio premijer svi ste pricali da je nesposoban, spor, da je ko baba, da je kocnicar ... Daleko od toga da mi je omiljeni lik, ali ispade, brate, na kraju da je nesposobni Kostunjavi ubio premijera, da je opljackao sve sto se opljackati moze, od C-marketa do Kolubare, da suruje sa svim tajkunima i svim klanovima u ovoj drzavi, kao i sa nerasformiranim DB-om. Pa brate, sto je mnogo - mnogo je. On mu dodje kao Dzems Bond, Dzeki Cen i Arnold Svarceneger zajedno ... Meni licno i dalje izgleda nesposobniji nego ikada, ali kad vi tako orkestrirano kazete, kako da vam covek ne poveruje ...

sasa jokic

pre 13 godina

A kome se to obracas Radulovicu?! Tadicu?! Pa sta On moze toj mafiji, sem da kao poslednjih nekoliko meseci cuti i pravi se kao da se nista ne dogadja. Sve je jasnije i jasnije zasto Kostunica nece kod sudije, samo dzabe se plasi, nema u ovoj zemlji ko njega da procesuira. Radulovic ima puno puter na glavi, ali sve ovo sto je naveo je tacno. A mi bi kandidaturu za EU, e pa nece moci gospodo, prvo pocistite svoje dvoriste pa kucajte na druga vrata1

caslav

pre 13 godina

mislim da je Kostunica kriv za zemljotres u Japanu,ko drugi ako ne on. A iz proverenih izvora sam cuo da se motao oko vulkana na Islandu.

Dusan

pre 13 godina

Jos malo pa ce Koštunicu optužiti za Libiju, cunami ili ko zna ko još... Optužuje ga doživotni komunistički direktor protiv koga je u vreme DSS-a podignuta optužnica i kao treba mu verovati. Čovek samo koristi ovo medijsko ludilo. Kad vidim ko sve napada Koštunicu, sve više sam za njega.

n.n.

pre 13 godina

Koštunici pare ?
Hahahaha. da li iko u ovo veruje. Ovo sad kao nema nikakve veze sa aktuelnim napadima na Koštunicu i DSS. Izgleda da je on ipak najjača opozicija kad ga se ovoliko plaše. kad se pogleda ko ga sve optužuje mora da je čovek u pravu.

Predrag

pre 13 godina

Radulovicu, vidi se da nisi ovde.
Pa jel znas da Kostunicu Dr. Vojislava niko nema prava da pominje.
Covek je sami bog!
Vlast ne sme da ih dira zbog stotinu miliona pljacke u Kolubari,
a ti ces tu o nekim supermarketima...

Danijel

pre 13 godina

Evo ga postenjacina, on se javlja da prica o tudjem bogacenju! Pa ti si majstore, ojadio toliki narod i jos zapalio napolje! Ne zna ti se trag. Ovi ljudi imaju bar obraza da se nose sa svim prozivkama tolike godine u svojoj zemlji, a ti ne smes ni da se pomolis glavu iz te svoje rupe!

Vladimir

pre 13 godina

Harmonijski orkestar nastavlja da svira operetu "Koštunica"pa se pridružila i prva violina lopovluka po Srbiji Radulović.Čovek se krije po belom svetu,jadan nema para za to.Posle mu smestili tajkuni.Pa mi normalni ljudi nemamo da odemo ni doRumunske granice,a kamoli da tolike godine živimo u Španiji.Jadan nevini Radulović.

Ja

pre 13 godina

Svi znamo ko je Radulovic, ali ovo sto tvrdi je 100% tacno.
Upravna zgrada C market-a je bukvalno obijena preko noci i u nju su usli ljudi iz Delte.

Petar

pre 13 godina

da se ne lazemo radulovic je jedna protuva, sad mu dosadilo na spanskom suncu pa ko veli da malo talasa u srbiji, zna sta narod voli da cuje. a svi znaju sta je on radio kad je bio direktor c marketa.

al

pre 13 godina

Narode ovo postaje sve argumentovanije a svedoka ima na pretek.Sta je Tadicu glumcu,hoces li reagovati ili si vec i ti preduboko zabrazdio?Izdacete se vi svi polako,samo fale jos ljudi koji ce vas pohapsiti i osuditi zbog pljacke veka.Ako ovaj glumac sa svojim sudstvom ne reaguje onako kako bi trebao jedan demokrata i predsednik drzave tada je krajnje vreme da narod uzme to u svoje ruke i osudi tu kriminalnu i korumpiranu bandu.Dokle vise da se ceka Tadicu,sta ti covece radis,da li si ti svestan posledica do kojih moze doci?Kako imas obraza da prema narodu koji ti je ukazao poverenje tako bezobrazno postupas.Ti treba da znas da si kao predsednik jedne drzave najodgovorniji sto nista ne preduzimas.Samo cutis i ponekad se javis,ko si ti uopste i kakvu misiju sprovodis.Sta treba po tebi jos da se desi da bi ti reagovao kao covek na prvome mestu.Za koga ti radis,protiv svoga naroda i zemlje?Ovo sto se desava u Srbiji je apsolutno ljigavo i tragicno.Narode nema tu mnogo sta da se ceka jer ce se oni skloniti kod svojih obozavalaca,pobece tamo gde su i oni od ranije,sa nasim parama.Da li smo mi kao narod vec totalno prolupali kada dozvoljavamo da oni sa nama rade kako im se hoce.Sve ih treba srusiti i na odgovornost prozvati.Svi do sada koji su bili na vlasti su manje ili vise ucestvovali u izgradnji nase nesrece i bede.

Mirko

pre 13 godina

Osim par komentara ostali zaista izazivaju cudjenje. Da li vi to pitate Tadica, pod cijim je mandatom privreda pala 20% a zemlja zaduzena 10 milijardi, da istrazi neku prodaju C marketa gde ce svedociti Radulovic sa poternice? Stavise ove brojke izazivaju vecu sumnju u Tadica i njegovu klapu, nego sto je to bilo pod Kostunicom kad je Srbija imala privredni rast od 6% i zaduzila se samo 5 milijardi za tri godine? I sad Kostunica lopov a Tadic nije?! A Ceda? Poreklo imovine? Silerova? Licemerno dok god postoji ovakvo primitivno rezonovanje, Srbiji bolje nece biti.

Обрад Крљачић

pre 13 godina

Како то да овај још није ухапшен иако се налази на црвеној потерници Интерпола?

марш у затвор лопови

pre 13 godina

Коштунице, легалисто и легитимисто са израженим легитимитетом и суверенитетом, једног лопова (Радуловића) си заменио другим који је 10 пута гори. Нестани са политичке сцене, да те барем памте како си срушио милошевића. Најнегативнији лик у целој Србији си ТИ Коштунице, јер си окружен онима који Србију черече већ читавих 65 година и уз то си лицемеран и завидан и дволичан до безобразлука.

Dragutin

pre 13 godina

Sutra dolazi Putin. Tadicu mogao bi da ga pitas za savet kako da se obracunas sa tajkunima, on se odavno obracunao sa tajkunima u Rusiji.

Niko

pre 13 godina

Sto volim ove zaboravljene iz 90-ih kad se odjednom pojave pa se peru, kao oni jadni su eto hteli da pomognu a zli tajkuni su ih nasamarili!!

Halo Zemlja zove

pre 13 godina

Ja ne znam da li ce se ova kamara koja vlada Srbijom, a kojoj su Blic i B92 udarne pesnice odluciti bar za sta ce sve napadati na Kostunicu, a da bar malo ima veze sa pamecu. Milan Beko kum je Zorana Djindjica i za vreme Milosevica omogucavao je Zoranu da se bavi trgovinom posto je tada bio na mestu ministra trgovine. Beko je bio veliki prijatelj sa Miskovicem, a zajednicki prijatelj i takodje ako se dobro secam sa drugim Zoranovim kumom Canetom Suboticem. Kad je Zoran poginuo ova dvojca zavrnuse Subotica za silne pare. Ovaj Radulovic je ceo posao namestio Miskovicu sa mesta direktora C marketa. E sad mene zanima kakve veze ima Kostunica sa celom tom pricom? Pogotovo kad vec cela Srbija zna da je najpoznatiji covek Miskovica u dosadasnjim vladama clan Ds do skorasnji ministar demokratske stranke Milosavljevic ili Deltosavljevic.

Serdjo

pre 13 godina

Predavanje iz inostranstva osobe optužene za višemilionsku pljačku: DEO DRUGI. I svi redom tvrde kako je Koštunica jedini uzimao lovu, a svi drugi su jagnjad i rade za dobro Srbije...A mi treba da verujemo...Čekam i trećeg g-dina optuženog milionera u bekstvu da se javi iz inostranstva, g-dina Karića...Ili njega neće da citiraju tj.da mu pošalju odavde šta da izjavi.

tabasco pit

pre 13 godina

kazu strucnjaci da je skrivanje i bezanje od pravde izuzetno skupo. radulovic vec 5 godina uspesno bezi.
Treba da objasni odakle mu tolike pare kada mu je zvanicna plata bila 42.000 dinara ili oko 800 eur...
Sada sebe preporucuje kao zasticenog svedoka. Ako postoji korupcija svi trebaju da odgovaraju, ali poklanjanje paznje recima coveka koji je dokazani lopov, koji se sada hvata za slamku bilo bi jos jedan pucanj u sopstvenu nogu sadasnjih vlasti. Neka ga lepo uhapse, nek lepo odlezi 20 tak godina a oni koji su muvali sa njim nek idu u zatvor.
Mada realno sumnjam da je osim 40 mil eur neko platio jos 20 miliona, a C market sa 200 mil eur prometom u to vremei sa negativnim profitom duplo je manji nego sto je recimo Idea ili Merkator danas.... Toliko o objektivnosti i realnom sagledavanju ovog coveka

Stanislav M

pre 13 godina

Da li je DSS lopovska organizacija, stvarno nemam pojma. A da je ceo DOS, sa sve privescima Dacicem i Krkobabicem, sve lopov do lopova, to pise u nasim novcanicima. Sa cijim i kakvim parama je DOS preoteo vlast u drzavi? Ko im je sve bio logisticka i ko zna kakva jos podrska? Matori Krkobabic krka PIO fondove od Tita naovamo. Onaj Slobin potrcko razvlaci kofercice sa narodnim parama i komanduje policijom. Opet onaj tamo sirotan spava na tetkinom kaucu a dusek punjen evricima. Valjda covek, zbog kicme, voli da spava na trdo.
Ljudi, jedini spas je da uzmemo metlu, a april nije daleko.

caslav

pre 13 godina

mislim da je Kostunica kriv za zemljotres u Japanu,ko drugi ako ne on. A iz proverenih izvora sam cuo da se motao oko vulkana na Islandu.

Mina

pre 13 godina

Sto mi je gadno kad se podsetim ovakvih likova...a onda se setim kako su zarili i palili a sad nam tu prodaju ******** za bubrege, kao nisu oni krivi...bolje da se i nije javljao!

Siniša

pre 13 godina

Šta se čudite, pa ovo je opšte poznata stvar, svi znamo kako su Mišković, Beko i ekipa oteli S Market uz pomoć vlasti, Vlade Koštunice...
To je bio organizovani kriminal, tako je, u vreme Vlade Koštunice, sve prodato tajkunima, kriminalcima, narko dilerima...pa se čudimo što smo bankrotirali...
Opšte poznata stvar je da Maxi ima monopol, pa samo u Beogradu imaju preko 200 prodajnih objekata(na opštini Stari grad ima preko 20 objekata, a znate da teritorija nije velika), ali njima niko ništa ne može...
U vreme Koštunice je obavljena kriminalna privatizacija, gde god se okreneš problemi, tada su zavladali tajkuni, kriminalci...sve su kupili...uspostavljen je monopol...
Novac od privatizacije je završio u privatnim džepovima političara, javna preduzeća su opljačkana, javne nabavke su bile kriminalne...
To je bila mašinerija-EKIPA za pljačku. Privreda je postavljena na pogrešan način, preduzeća su završila u ruke ološa...mediji su završili u ruke tajkuna...ONI SADA SVE IMAJU POD KONTROLOM. To su ti vladari iz senke, a mi smo taoci tih bandita.
Pošto je Vlada krenula u obračun sa njima, oni pokušavaju na sve načine da se zaštite, pogledajte njihove medije i vidite kako puštaju priče...npr. nisu izabrane njihove sudije, pa vode kampanju kako bi postavili ponovo svoje ljude...
Oni sada finansiraju Nikolića, treba im zaštitnik...
Samo su se malo preigrali, sprema se hapšenje tajkuna, političara...(zbog toga je zavladala panika u DSS), već nekoliko meseci se vodi ozbiljna istraga...pa se zbog toga Nikoliću žuri...uskoro će narod sazna za koga radi Nikolić i EKIPA...
Samo se bojim da ne pobegnu pre hapšenja...

3 in 1

pre 13 godina

Svi ste mi se smucili i svi ste u sve umesani! U ovoj drzavi najveci kriminalci dobijaju status zasticenih svedoka i smeju nam se u lice. Ali ima nesto sto mi bode oci. Dok je Kostunjavi bio premijer svi ste pricali da je nesposoban, spor, da je ko baba, da je kocnicar ... Daleko od toga da mi je omiljeni lik, ali ispade, brate, na kraju da je nesposobni Kostunjavi ubio premijera, da je opljackao sve sto se opljackati moze, od C-marketa do Kolubare, da suruje sa svim tajkunima i svim klanovima u ovoj drzavi, kao i sa nerasformiranim DB-om. Pa brate, sto je mnogo - mnogo je. On mu dodje kao Dzems Bond, Dzeki Cen i Arnold Svarceneger zajedno ... Meni licno i dalje izgleda nesposobniji nego ikada, ali kad vi tako orkestrirano kazete, kako da vam covek ne poveruje ...

Jad i beda

pre 13 godina

A zasto bi se Tadic zbog tog svedocenja uzbudio, kad je nedavno hladnokrvno prisustvovao godisnjici tzv lista Vreme, ciji je glavni sponzor Miskovic, i zajedno su se lepo slikali za sve medije?

sasa jokic

pre 13 godina

Ovo je naravno u pravnoj drzavi dovoljno da se pokrene pred krivicni postupak i ispitaju navodi coveka koji je bio na vrlo visokom polozaju! Nema pljacke u Srbiji gde DSS nije umesan, o dvojcu M&M da ne pricam!

deNiro

pre 13 godina

Kakav spin i nastavak prljave kampanje protiv DSS.Jeste,a DS i ostale stranke se finansiraju od clanarine."Sta ste vi lasice,a mi slikari naivci"

Izmucen do kraja

pre 13 godina

Muka mi je vise od svega.
Svi znaju da je veliki kriminal u pitanju i niko nista
ne preduzima. Zalosni smo i bolesni kao drustvo, uplaseni
da ucinimo bilo kakve promene, jer bi se svaki od nas i onako
pokvario za saku evra. I onda se pitam gde i kako izgradismo
svu tu aroganciju i prepotenciju prema svetu koji nas okruzuje!?
Nije ni cudo da nam je ona cirkuska lopovcina od Gadafija toliko draga!

Slavko Vucic

pre 13 godina

Predlažem da ga Tadić pomiluje.. skine sve optužbe i dovede u zemlju, da mu da vilu sa bazenom i par mladih asistentkinja.. možda i da mu država obezbedi neki kapital za investiciju u neki biznis..

Pa da može da posvedoči bez straha da će i sam da bude u ćorci

Vlade Sijan

pre 13 godina

Ispade "posteni" Kostunica najveci lopov u Srbiji.
Ne znam sta je tacno i koliko je tacno sve ovo, ali ako jeste, onda mi vise nista nije jasno...
Taj isti Beko koji je po ovoj prici surovao sa Kostunjavim, je kao sto je poznato bio Djindjicev kum. A isto tako je svima poznato da je bio ministar u Milosevicevoj vladi. Njegov glavni partner Miskovic je bio potpredsednik Miloseviceve vlade, a kasnije nakon pada Milosevica dostize svoj najveci ekonomski uspon i biva otet od strane Zemunsko-Surcinskog klana, onog istog koji je 5.oktobra postavljao svoje ljude po sudovima (Kljajevici i ostali) i ostalim institucijama. Isti ti posle toga ucestvuju u eliminaciji premijera.
Po tome ispade da ovom zemljom vec dosta dugo vladaju razni Miskovici, Beko-i, Nikitovici (nekada sef kabineta Kostunice) itd, a da politicari sluze kao plast kojim se ogrnu, dok se isti ne pohaba, a onda lepo kupe sebi nov.
Dakle, dzaba narod pljuje po politicarima, oni su samo jedan specifican oblik radne snage koji se vodi devizom: Vezi konja gde ti gazda kaze.

Jovan

pre 13 godina

Sve ovo sto je naveo Radulovic, odlicno je poznato svim strankama na vlasti, kao i sminkeru Tadicu. Oni moraju da odgovore zasto nisu nista preduzeli tada, a ni sada. Mada se odgovor namece sam po sebi: svi su ogrezli u kriminalu. Pocev od Tadica, pa nanize. I zato je Srbija ovakva kakva je, sa velikim izgledima da uskoro nestane sa mape Evrope. I u geografskom smislu.

samo tetki da odnesem lek

pre 13 godina

ono sto je nalzalosnije je sto ovakve informacije uopste ne tangiraju sprsko tuzilastvo a da smo mi kao narod postali imuni u polavama raznih afera u kojima se stotine miliona eura prelilo u dzepove par tajkuna i par desetina politicara

krstivoje

pre 13 godina

Javnu raspravu o ovoj lopovskoj raboti i ne samo ovoj nego o svim od 2000- do danas treba otvoriti sa svim ucesnicima na novom srbskom DAVOSU - ZABELA,pa nije tamo dzaba napravljen novi najcuvaniji kongresni centar,a imce i uvidjajne goste poput Legije,to bi trebao da bude izborni hit opozicije da dodje na vlast,a isplatilo bi se uf..samo tako,odokativno barem 20 milijardi eura bi izbljuvali ucesnici novog srbskog-Davosa vec na samom pocetku.

Miroslav

pre 13 godina

Mišković je izdanak DB-sti i ako se posle objavljivanja podataka od strane Vikiliksa u vezi njegovog bogaćenja preko grbače srpskog naroda (što smo mi svi manje više i znali) pa sad i preko malverzacija oko "C" marketa ne procesuira kako bi bilo jedino logično i normalno to će biti samo znak da je Miloševićeva nereformisana DB-st ovde i dalje bog i batina i da su sve stranke samo obični pioni u rukama te iste kriminalne organizacije.

Zoki

pre 13 godina

A kad si tako posten, sto nisi na vreme upozorio akcionare C marketa da ne prodaju svoje akcije? Nafatirao se covak, pa sada uziva tamo negde i pise ljubavna pisma Tadicu!

sasa jokic

pre 13 godina

A kome se to obracas Radulovicu?! Tadicu?! Pa sta On moze toj mafiji, sem da kao poslednjih nekoliko meseci cuti i pravi se kao da se nista ne dogadja. Sve je jasnije i jasnije zasto Kostunica nece kod sudije, samo dzabe se plasi, nema u ovoj zemlji ko njega da procesuira. Radulovic ima puno puter na glavi, ali sve ovo sto je naveo je tacno. A mi bi kandidaturu za EU, e pa nece moci gospodo, prvo pocistite svoje dvoriste pa kucajte na druga vrata1

sasa jokic

pre 13 godina

Vlade Sijan@ to da je Beko bio Djindjicev kum je cista izmisljotina. Kada je Djindjic postao Premijer Beko je pobegao iz zemlje, jer je mislio da ce ga Djindjic uhapsiti (On je imao hrabrosti za to).Vratio se nakon atentata, cudno?!

Nikita

pre 13 godina

Jeste, ovaj DSS Nikitović je ****** Dejan Mihajlov je drugaciji, ali ima prste u svemu i svacemu. Nece od ovgo nista da bude jer on je vezan sa svim lokalnim politicarima iz svih partija - prosto svi su isti.

Nedja

pre 13 godina

Tadicu pa tebi ce sada svaki krimos da se zali i da ti pise pisma. Pa kako ce eksperski tim da stigne da da ogovore na sve ove silne probleme?

Ана

pre 13 godina

Криминалац Радуловић се још давних седамдесетих и осамдесетих хвалио својим радницима како му само још авион фали, све остало има. Сад је вероватно купио и тај авион па је сњим одмаглио. ........

poglavica onaj koji pamti

pre 13 godina

ajmo sad nezavisno sudstvo,ajde vi predsednici sudova koji primate po 4000E. sta vam jos treba od dokaza.covek kaze da ima stotine svedoka.koliko ih je ispitano?ceo svet zna da zajednicki pljackate ono malo sto vec niste razvukli.a da...idu izbori treba to neko da finansira nije bas vreme za jurnjavu za najvecim lopovima...a mi narode...pocinje veliki brat ..koga briga sto izumiremo...

Подићи ће се кука и мотика

pre 13 godina

Овде је само питање чији ће чланови бити осуђени за корупцију: ДС-ови или ДСС-ови... Вероватно ови други, а ови први се већ годинама извлаче.

Подсетићу вас на аферу кофер, где је садашњи министар полиције био директно умешан. Зато су му и дали ово министарство, да би могао да се "очисти". Особа која је случај пријавила полицији и била је озвучена, једина ризикује да буде осуђена.

То што они краду је наш новац!

baba cajkovski

pre 13 godina

Odlično! Ako je ovo tačno onda bi pod hitno trebalo proveriti sve navode svih učesnika. Oformiti komisiju od 17 članova (8 od predstavnika najvećih parlamentarnih stranaka - iz svake po 1 i 9 nestranačkih, gradjanskih članova - jedan više od strane gradjana, jer gradjani definitivno u celosti nemaju poverenje gotovo ni u jednu postojeću stranku)U medjuvremenu bi, pošto gospodin Radulović tvrdi da je prepošten pa još i oštećen, bi mu trebalo pružiti priliku da to i dokaže. Kao garanciju treba da položi svu imovinu kao i njegov protivnik u sukobu, gospodin Mišković, da im se imovina zamrzne i stavi pod kontrolu gradjana Srbije - i da je tako zamrznuta dok se spor ne reši. Tako će imati interes za brzim rešavanjem spora i neće godinama oduglovačiti. Za posredovanje, gradjanima Srbije dati 5 % od zamrznute imovine - sam tim novcem bi se rešili pitanja gladi i dugovanja prema javnim preduzećima - toliko su nam bar dužni ova dva gospodina. A ako se dokaže ičija nevinost, postaje pravi pošteni biznismen. U suprotnom - zna se. To je šah mat i kada se tako stvari postave, onda nema nepoznatih u jednačini zvanoj tranzicija.

aleksandars

pre 13 godina

Sve je ovo tzv. "spinovanje". Svrha je da se od silnih laži i poluinformacija više ne vidi istina. Zašto do sada nisu pokrenuti nikakvi sudski procesi i optužbe nego baš sada pred skore izbore. Od ovih optužbi ništa neće biti i niko neće završiti u zatvoru (kao i do sada) i to znači da samo galame da bi nas zbunili. Videćete, posle izbora ovo se više neće ni pominjati. Pravo pitanje je ko je ovo sve naručio, jer taj neko će potencijalno imati koristi od ovoga. Tadić, Nikolić? ili stara i svemoćna nereformisana DB koja koristi političare za svoje ciljeve.

Gorkic

pre 13 godina

Jel moguce da je Radulovic nasao da se zali bas B.Tadicu na kriminal M.Miskovica u vezi bilo cega. Boris Tadic je najpogresnija i zadnja osoba koja bi nesto preduzela protiv Miskovica. On je njegova poslednja odbrana i do raspleta ce doci samo kada BOTA ode sa mesta gde nikada nije trebalo da bude. Rasplet je moguc samo posle silaska sa trona B.Tadica.

Idu izbori, pa ga treba oblatiti malo

pre 13 godina

prvo istraga o tome koje naručio ubistvo Đinđića, zatim ko je prodao C-Market... sve slučajevi koji su gurnuti u neku fioku i sada ih vade iz blata - i za to je sve kriv Koštunica.

Imam pitanje - ako je tako kao što tvrdite, zašto niste poništili nezakonitu privatizaciju? nezakonitu kupovinu Luke Beograd?

Jovan

pre 13 godina

@(Обрад Крљачић, 22. mart 2011 21:08)
Nije uhapsen jer je ta crvena poternica samo zvaka. Da stvarno postoji ili da je na snazi, Spanci bi ga odavno uhapsili. Ovo je slucaj kao sa Stankom Subotice; nece njegovu kauciju, jer ne zele da dodje u zemlju da svedoci. Ako bi pristali da Subotic dodje, onda bi se mnogi lose proveli, pocev od Tadica.
Tako je i sa Radulovicem. Ne odgovara im da se pojavi ovde i svedoci. Bice mnogo njesra. Ovako je gubarima iz vlasti najlakse: ne dozvoljavaju im povratak u zemlju, ovde ljudima prodaju zvaku da su ovi kriminalci i da su zato pobegli (ali sudice im, fol) i svi zadovoljni. To su uradili i sa karicem. Vazno je bilo da su ga naterali da pobehne a uzeli mu lovu. A Karica su se uplasili jer je poceo da stice velike politicke poene. A posto su maznjavali lovu od svih njih, naravno da sad ne mogu sebi da dozvole taj luksuz da ih puste nazad sa sve dokazima. Onda bi tek bilo veselo. A od Srbije ne bi ostalo ni S.

popovi+topovi+lopovi

pre 13 godina

Miškoviću, Forcanovoj i Raduloviću orden Svetog Save od SPC - isti koji su dobili recimo Tesla ili Stepa Stepanović!

http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9E%D1%80%D0%B4%D0%B5%D0%BD_%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B3_%D0%A1%D0%B0%D0%B2%D0%B5

tolic

pre 13 godina

Hoce li neko da privede Miskovica na informativan razgovor zbog ovoga. Ako postoje papiri i dokazi onda sta ceka Dacic. Ili je i on iz tog sinjela. A Kostunicu treba pitati i za ovo, ne samo za ubistvo Djindjica.

Ајмо, ајде!

pre 13 godina

Q: Како ћеш сместити целу корумпирану српску политичко-финансијску ”елиту” у затвор, без обзира на страначку припадност?
А: Једног по једног.

c-market-bivši radnik

pre 13 godina

Radulović preko svoga sestrića iz Crne Gore-Svetozara Klicova ,pere novac na ime građevinske firme u Herceg Novome.To znaju svi koji letuju u Zelenici kod Herceg Novoga,tu je njegova vila.A tužilaštvo ćuti????

T.

pre 13 godina

@
to da je Beko bio Djindjicev kum je cista izmisljotina. Kada je Djindjic postao Premijer Beko je pobegao iz zemlje, jer je mislio da ce ga Djindjic uhapsiti (On je imao hrabrosti za to).Vratio se nakon atentata, cudno?!
(sasa jokic, 22. mart 2011 22:27)

Beko je krstio Djindjicevu decu

BoraHB

pre 13 godina

Lopova je uvek bilo i bice,otkad je sveta i veka ali kad elita, odabrana od naroda,koja treba da vodi ovo drustvo i drzavu, krade, i vaznija im je partija od Srbije, onda je to duboka moralna kriza te elite.Narod mora da izabere nove ljude,koji ce odgovorno da vode ovo drustvo,inace nam preti katastrofa.

gotovi smo ali i oni su!

pre 13 godina

Nema lepe babe,niti poštenog političara!

U zadnje veme sve više izbija na videlo,zašto je YU morala da se raspadne.
Ne zato što se narodi unutar nje nisu podnosili!
Ne zato što je bila navodno siromašna zemlja!
Niti zato što je bila na Balkanu,između Istoka i Zapada!

Već zato što je grupa pohlepnih htela novu PRERASPODELU DRUŠTVENIH DOBARA!
To im je i uspelo a mi osiromašeni i pokradeni građani smo tu gde smo...

Branislav Zekic Zeka

pre 13 godina

Jedan Radulovic je nacisto pobrkao loncice.
Razumem zasto tuzi Kostunicu ali on jednog
Miskovica i jednog Beka tuzi jednom Tadicu.
A svi oni su u talu!

neobavesten

pre 13 godina

Podsetite me ko je sve radio u Agenciji za privatizaciju u vreme svih ovih silnih promasenih privatizacija? Da nije i Deda Mraz medju njima?