Petak, 28.01.2011.

00:16

Gorenje zaledilo "ljubav" DS i G17

Odnosi u vladajućoj koaliciji na najnižoj su tački od formiranja Vlade zbog sukoba na relaciji između Demokratske stranke i G17 plus oko fabrike Gorenje.

Izvor: Blic

Gorenje zaledilo "ljubav" DS i G17 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

Vlajić

pre 13 godina

Dragi moji,
pa Vlada je svojom uredbom odredila bespovratne subvencije u iznosu od 10000 € po jednom novom radnom mestu za četiri industrijska centra u Srbiji, Zaječar, Niš, Kraljevo i Novi Pazar!!! Nemojte se sada čuditi niti Dinkića kriviti, zašto je Gorenje odlučilo da otvori fabriku u Zaječaru, a ne u Valjevu, normalno je da će izabrati bolju ponudu Vlade Republike Srbije. Nema tu Dinkićeve krivice niti njegove velike pomoći Zaječarcima, njegova zasluga je što je menadžmentu Gorenja uspeo da predstavi povoljne mogućnosti za dobro poslovanje u Srbiji i oni su to sasvim dobro razumeli , odlučili da investiraju u Srbiju i izabrali najbolje podsticajne mere!!!
A što se tiče uredbe pogledajte je na sajtu Vlade R.Srbije, pa ćete videti da je takvu uredbu donela Vlada a ne Dinkić i pustite više čoveka jer je on izgleda jedini minisar koji nešro radi u Srbiji, evo ga danas u Nišu sa Benetonom...
P.S. U Nišu je gradonačelnik iz DS...

pera

pre 13 godina

Ovo sto Dinkic radi je cista populacija za sledece izbore.Nema od takve politike nista,sa kojom samo ulagaci i on imaju pravu korist.Ovakvi treba da odgovaraju pred narodnim sudom pravde.Ja ne znam za koliko glup smatraju ovi vladari narod od kojeg super zive...ili je on stvarno toliko glup?

karabinjer

pre 13 godina

Moram opet da pisem o Dinkicu ,covek treba da leti ,ali ne zato sto ne radi nego zato sto laze i koristi i tudji rad za svoje uspehe.To sto je sad uradio Valjevcima je nevidjen blam za njih.Ali covek je stvarno uporan i mozda opet napravi nesto za neku novuu vlast,ja vec dva dana pisem kako je u u Gradskoj Opstini Surcin napravio predizbornu koaliciju sa strankom Ljubise Buhe Cumeta koja se zove Narodni pokret i svi me cenzurisu,a pitajte ljude iz predstavnistav G17plus iz Beograda Cuckovica i ekipu da li je to istina,i sad ce kao da treba vise pricati o Dinkicu,posaljimo ga u istoriju molim vas!!!!!

aca

pre 13 godina

Ekonomski smo davno pukli i investicije nam jesu neophodne, ali ne takve da nas zbog toga drugi mrze. Bojim se da ce konacan rezultat da bude taj da se DInkic preseli u Zajecar(gde ce jedino da bude na Vlasti) i sa Nicicem vlada do kraja zivota. Pomozi nam Boze.

Srle

pre 13 godina

Dinkic u ovom slucaju nije doveo investitora nego vec postojecem investitoru koji je vec sam odlucio dodatno ivestirati i graditi jos jednu fabriku ponuditi bolje uslove da istu otvori u drugom gradu kojim upravlja njegov stranacki kolega, a da bi investitora privoleo na to zagrabio je novac iz budzeta Srbije koji pripada svim gradjanima i onda na sva usta prica kako on radi i dovodi investitore. Sto ga niko ne priupita gde mu se dedose npr oni Indijci koji treba da izgrade najveci centar za IT u Indjiji... Do sada je po Dinkicevim izjavama to trebalo da bude uveliko zavrseno a fakticno stanje je da gradnja nije ni zapocela.

Igor

pre 13 godina

izbori su najbolje rešenje za Srbiju, sada dok neki ministri ne potroše budžet i zajednički novac na svoju promociju, izbore treba raspisati iznenada za maj ili jun ove godine

SPASA

pre 13 godina

Al' se diže buka. Ja Dinkića niti podnosim niti ga podržavam u njegovoj politici, tkoa tu budemo načisto. A samo pitam ja vas koliko je do sada fabrika otvoreno u Zaječaru, pa jel' vi mislite da i ljudi u ovom kraju treba da žive. Tamo pravite KORIDORE, FABRIKE, i trista drugih čuda pa nikom ništa. Sramota da ste toliko samoživi.

Dokle bre

pre 13 godina

Prošle godine grdne pare usmeriše u Zaječar navodno za pomoć od poplava.Razgrabiše to Dinkić i Ničić i Ničićevi pajtaši.Zašto ne podeliše srazmerno šteti novac ljudima pa da sami kupe šta im je potrebno za sanaciju nego oni kupovaše stvari i deliše narodu (narod je glup,nezna šta mu treba).
IMA LI NEKOG U OVOJ ZEMLJI KO NIJE "PODMAZAN" A ZNA I HOĆE DA ISPITA KAKO SU UTROŠENE TE PARE?

Ben Akiba

pre 13 godina

Ovo je sramota sto rade od nase privrede. Dali su Gorenju 10.000 evra po radniku. Gorenje ce 2 godine imati besplatnu radnu snagu. Posle dve godine radnike na ulicu, a kapital iznose iz Srbije. A sve to kako bi Dinkic, Djelic zaposli svoje ljude koji ce glasati za njih na izborima. Srbijo osvesti se ovo su lopovi kakvih nema, samo im je bitna fotelja. briga njih za nas. Hocemo promene!

Siniša

pre 13 godina

Zbog loše ekonomske politike, koji godinama sprovodi Dinkić, bez posla je ostalo preko 200.000 radnika, a onda je potrošio preko 200 miliona evra kako bi zaposlio 2.000 radnika. To samo veliki ,,stručnjak'' može da uradi.

krkix

pre 13 godina

Vec je dugo jasno da vrhuski DS inteligencija nije jaca strana. Verovatno slabija i od postenja. Ako ne iskoriste ovu priliku da pomognu ovom coveku koji se toliko dugo i strasno bori da sebi obezbedi celiju u Zabeli, stvarno mogu da pakuju kofere, jer nece preci cenzus, a on ce im pokupiti glasace.

umna

pre 13 godina

Nakon čitanja svih prethodnih komentara,moram da napišem da se bespotrebno trošite kritikujući Dinkića,pa on je jedan od retkih koji RADI,a kad bi bio premijer svi gradovi bi bili njegovi i u sve gradove bi doveo strane investitore..zašto kritikujete one koji rade,zar je malo neradnika...stalno je bilo,ko radi i greši a onaj koji ne radi ne može ni da pogreši...u čemu je greška...u odabiru grada gde će se investirati...pa i taj grad je Srbija a može i Valjevo,ta imaju svoje lidere koji umesto da energiju troše na iznalaženje novih ideja,opredelili su se da je mnogo lakše kritikovati kao da su opozicija i tako misle da im istekne mandat u Vladi...ja nikad nisam cenila kritičare koji nisu imali konkretan predlog za rešenje problema...Ilić mora naučiti da bude inovativan i da lider ne pravi karijeru na kritici već kreira novu misao i pokreće one koji nemaju energiju da vode,već da slušju i prate ljude kao Mlađo...da nije sposoban ne bi opstao toliko dugo,posebno da su ovi oko njega baš toliko sposobni....prevazišli bi ga...lepo je gledati kao čovek radi,,,,BRAVO ZA MLAĐU

smuki

pre 13 godina

Alo bre Srbi, pa postoje li gradjani ove zemlje i ispod Jagodine ili su to neki drugi gradjani neke druge zemlje. Ako je tako kazite nam da se polako otcepljujemo. Valjevo nece da propadne za ta nova 500 radna mesta ali jug Srbije hoce i bez tih 500. Samo ce se malo bolje zivotariti. Kako su ovi na vlasti poceli da seku tkivo koje je zarazeno da se rak ne bi sirio docice oni i do same glave zvane Beograd iliti nekad Beogradski pasaluk. Kosovo je vec amputirano. Sledi jug Srbije, Sandzak, Vojvodina, Sumadija...

Jada

pre 13 godina

Dinkic drzavnim novcem kupuje glasove sebi i svojoj sekti URS. To su pare iz budzeta, svih gradjana, s kojim se Dinkic razbacuje kupujuci glasove pod parolom regionalnog razvoja. Drzava mora da reaguje, zastitnik gradjana mora da reaguje. Ovo nema veze vise sa medjupartijskim trvenjima izmedju DS i G17, ovo je cist kriminal jer se novac svih gradjana koristi za promovisanje Dinkiceve "pameti i dobrote".

Dokle_bre

pre 13 godina

Ja kao nekadasnji glasac DS, sada cu da zaokruzim Seseljeve radikale SRS. Jer su mi se smucile DS-ove ustupke g17. Neka dodje na vlast ovo zlo da nam presude, pa da idemo.

pazarac

pre 13 godina

Ovo je primjer pravog lidera koji nagradjuje svoje, a ne kao nas Rasim ljajic, koji umjesto u Pazar, gdje su njegovi na vlasti, investitore vodi u Vranje. I jos optuzuje muftiju da mu on tera investitore iz Pazara, kao da je u muftijinim rukama vlast i kao da on moze da nekome uskrati ulaganje. Dinkicu svaka cast, Rasime sramoto i bruko nasa!

Buba

pre 13 godina

U zemlji u kojoj je nezaposlenost velika, razlike u razvijenosti delova zemlje drastične vi pljujete otvaranje novih radnih mesta. Ok hocete da prebacite to na politicki teren, ajd mi onda odgovorite na ovo - prva fabrika Gorenja u Pazovi je otvorena 2007. a tada su radikali bili na vlasti u pazovi, a druga sad treba da bude otvorena kada je na vlasti Tadiceva stranka, G17 i DSS, pa Leskovac na vlasti pogadjajte Tadiceva stranka a dolazi Falke, pa Niš na vlasti opet, ko? tadiceva stranka a dolazi Yura. Pa primer Indjije, Dinkic doveo nekoliko investicija a tamo su na vlasti opet Tadicevci i ekipa. Nemojmo o politickim pretenzijama molim vas

komle

pre 13 godina

G17 vec 10 godina vodi i odlucuje o finansijama ove zemlje.Rezultati i statistika su ne umoljivi,plate,inflacija,ne zaposlenost...Tomica ide a uskoro i ostali iz ove stranke UBRZO za njim.Jer vlast treba da se menja,to nije pitanje DS i SNS vec da bi svi politicari shvatili da niko nije ne zamenjiv.

jes jea

pre 13 godina

Ne svadjaju se oni oko fabrike, nemojte mi vredjati inteligenciju, nego ds mora da izbaci Dinkica napolje i ubaci Dacica i sps, jer amerikanci tako traze.

sumadinac

pre 13 godina

Ljudi, pa terajte ovog Dinkića iz Vlade.Sve je rasprodao, ljude oterao na ulice - počev od banaka 2001. pa nadalje,stvara privatnu imovinu za svoju stranku na ledjima svih nas i resuzrsa Srbije...Pa gde to ima. I vi u Vladi ćuttite. Napolje!Ali, vidite šta čini u Kragujevcu sa svojim pajtašem gradonačelnikom veroljubom Stevanovićem. Iz budyetskih para daje sredstva za spašavanje preduzeća Autosaobraćaj u kome su bili kadrovi Veroljuba Stevanovića,a sada osudjeni za kreupciju, mito, zloupotrebe,a sTEVANOVIĆ BAHATO UPADA U pORESKU UPRAVU ( PRIPDA mINISTARTVU FINANSIJA), stalno kritikuje to Ministartvo ( baš kao Dinkić) i neprestano lansira veoma opasnu tezu da se "Beograd gradi na račun Šumadije!!!!To bi trebalo da se ima u vidu u sklopu ukupnog odnosa i poteza koje povlači Dinkić, jer Ministartvo ekonomije neprestano omogućava gradonačćelniku Kragujevca da uzima kredite, tako da je ovo sada prezadužen grad, pred kolasom. Kragujevac duguje 22 miliona evra, Stevanović uzima kredite ( uz pomoć odbornika svoje stranke Zajkedno i G17 pluis) za tekuću likvidnost,a u Skupštini grada je zaveden teror koji glasi _ "Mora se sve učiniti da se dobiju naredni izbori. Verko ne sme da izgubi".E sad posmatrajte sve to u sklopu Dinićeve samovolje , bahatosti i naprezanja da njegovi Ujedinjeni regioni špredju cenzus. Pa makar i kupovinom glasača ,kroz navodne investicije, koje mi gradjani Srbije plaćamo .A neki komentari na sajtu da bi on mogao da se ljubi sa Nikolićem i Veljom Ilićen - ja zaista mislim da bi on to želeo,da bi ostao na vlasti,ali da bi za Nikolića to bio politički promašaj sa dugoročnim posledicama.

Dragan

pre 13 godina

on "nasim" novcima placa "strance" da idu u "njegove" opstine! I sve je to po zakonu...Izgleda da je kriminal sve ovo prepoznati i reci a ne to uraditi...Strasno i bojim se...

Dragan D.

pre 13 godina

Ovo je sramota za predsednika Tadica i za nas kao gradjane ove zemljice,koja nema ni definisane granice.
Znaci Dinkic od tendera i javnih nabavki na Aerodromu Nikola Tesla,sponzorise nova radna mesta i zelenopoljske investicije.Po meni to je za svaku pohvalu...

Srbin

pre 13 godina

Ma nek rade sta oce medjusobno, mogu i da idu u bestraga, ALI DINKIC UZIMA NOVAC SVIH GRADEJANA SRBIJE ZA LICNU PROMOCIJU I PROMOCIJU SVOJE NOVI KVAZI STRANKE. Gde je ta borba protiv korupcije, Poverenik za zastitu gradjana, Tuzilastvo...

Toni

pre 13 godina

Što je mnogo,zaista je mnogo od ovog frustriranog Mlađe.Automatima je ulazio u NAŠE banke, rasformirao ih, doveo STRANE banke,danima "kopao" po Kipru tražeći "Miloševićeve" milijarde $,obećao građanima Srbije 1000Evra za besplatne akcije,obećao brda i doline oko FIJATA u Kragujevcu, ide po Srbiji i navodno "otvara pogone i zapošljava ljude".Sada je oformio novu stranku, i lažnim obećanjima pridobija glasačko telo.Vlast, vlast samo vlast,to je imperativ ovom čoveku.

Mare

pre 13 godina

Da ima petlju (da ne kazem nesto drugo), Tadic bi ih odavno oduvao iz Vlade.

Nego, sta znaci ***** u nekoliko komentara? Jel to znak prepoznavanja PR sluzbe neke stranke ili sta?

Mali Perica

pre 13 godina

Moje skromno i onako laicko misljenje je da u celoj prici DS i nije "bad guy" ali su skupili boraniju oko sebe a sada ne mogu da ih kontrolisu.

Siniša

pre 13 godina

Ja već vidim Dinkića pored Tome Nikolića i Velje Ilića (ljube se u usta i obećavaju po 1.000 evra za bespl. akcije, 500.000 novih radnih mesta...), nemoj da se čudite, jer imaju iste sponzore - tajkune. Ali, to je kraj za Dinkića i ekipu *****, konačno. A oko slovenaca, koji paradoks, nekad smo ih najurili sa našeg tržišta, sad oči povadismo da ih dovedemo, strašno.

Jovan

pre 13 godina

Opet se bakcemo sa posledicama. Uzrok je Tadiceva patoloska opsesija vlascu. Da nije napravio toliko siroku koaliciju, samo zarad ostanka na vlasti, ne bi doveo sebe u situaciju da igra kako mu sviraju (ucenjuju) koalicioni 'partneri'. I on, naravno, popusta, izlazi im u susret, zbog ostanka na vlasti. Cela ta losa konstrukcija mora u jednom trenutku da se srusi. Nevolja je sto ce sve pasti na gradjane Srbije. *****

Jovan

pre 13 godina

Opet se bakcemo sa posledicama. Uzrok je Tadiceva patoloska opsesija vlascu. Da nije napravio toliko siroku koaliciju, samo zarad ostanka na vlasti, ne bi doveo sebe u situaciju da igra kako mu sviraju (ucenjuju) koalicioni 'partneri'. I on, naravno, popusta, izlazi im u susret, zbog ostanka na vlasti. Cela ta losa konstrukcija mora u jednom trenutku da se srusi. Nevolja je sto ce sve pasti na gradjane Srbije. *****

Siniša

pre 13 godina

Ja već vidim Dinkića pored Tome Nikolića i Velje Ilića (ljube se u usta i obećavaju po 1.000 evra za bespl. akcije, 500.000 novih radnih mesta...), nemoj da se čudite, jer imaju iste sponzore - tajkune. Ali, to je kraj za Dinkića i ekipu *****, konačno. A oko slovenaca, koji paradoks, nekad smo ih najurili sa našeg tržišta, sad oči povadismo da ih dovedemo, strašno.

Srbin

pre 13 godina

Ma nek rade sta oce medjusobno, mogu i da idu u bestraga, ALI DINKIC UZIMA NOVAC SVIH GRADEJANA SRBIJE ZA LICNU PROMOCIJU I PROMOCIJU SVOJE NOVI KVAZI STRANKE. Gde je ta borba protiv korupcije, Poverenik za zastitu gradjana, Tuzilastvo...

Siniša

pre 13 godina

Zbog loše ekonomske politike, koji godinama sprovodi Dinkić, bez posla je ostalo preko 200.000 radnika, a onda je potrošio preko 200 miliona evra kako bi zaposlio 2.000 radnika. To samo veliki ,,stručnjak'' može da uradi.

Jada

pre 13 godina

Dinkic drzavnim novcem kupuje glasove sebi i svojoj sekti URS. To su pare iz budzeta, svih gradjana, s kojim se Dinkic razbacuje kupujuci glasove pod parolom regionalnog razvoja. Drzava mora da reaguje, zastitnik gradjana mora da reaguje. Ovo nema veze vise sa medjupartijskim trvenjima izmedju DS i G17, ovo je cist kriminal jer se novac svih gradjana koristi za promovisanje Dinkiceve "pameti i dobrote".

Dragan

pre 13 godina

on "nasim" novcima placa "strance" da idu u "njegove" opstine! I sve je to po zakonu...Izgleda da je kriminal sve ovo prepoznati i reci a ne to uraditi...Strasno i bojim se...

Toni

pre 13 godina

Što je mnogo,zaista je mnogo od ovog frustriranog Mlađe.Automatima je ulazio u NAŠE banke, rasformirao ih, doveo STRANE banke,danima "kopao" po Kipru tražeći "Miloševićeve" milijarde $,obećao građanima Srbije 1000Evra za besplatne akcije,obećao brda i doline oko FIJATA u Kragujevcu, ide po Srbiji i navodno "otvara pogone i zapošljava ljude".Sada je oformio novu stranku, i lažnim obećanjima pridobija glasačko telo.Vlast, vlast samo vlast,to je imperativ ovom čoveku.

Dokle bre

pre 13 godina

Prošle godine grdne pare usmeriše u Zaječar navodno za pomoć od poplava.Razgrabiše to Dinkić i Ničić i Ničićevi pajtaši.Zašto ne podeliše srazmerno šteti novac ljudima pa da sami kupe šta im je potrebno za sanaciju nego oni kupovaše stvari i deliše narodu (narod je glup,nezna šta mu treba).
IMA LI NEKOG U OVOJ ZEMLJI KO NIJE "PODMAZAN" A ZNA I HOĆE DA ISPITA KAKO SU UTROŠENE TE PARE?

Dokle_bre

pre 13 godina

Ja kao nekadasnji glasac DS, sada cu da zaokruzim Seseljeve radikale SRS. Jer su mi se smucile DS-ove ustupke g17. Neka dodje na vlast ovo zlo da nam presude, pa da idemo.

krkix

pre 13 godina

Vec je dugo jasno da vrhuski DS inteligencija nije jaca strana. Verovatno slabija i od postenja. Ako ne iskoriste ovu priliku da pomognu ovom coveku koji se toliko dugo i strasno bori da sebi obezbedi celiju u Zabeli, stvarno mogu da pakuju kofere, jer nece preci cenzus, a on ce im pokupiti glasace.

komle

pre 13 godina

G17 vec 10 godina vodi i odlucuje o finansijama ove zemlje.Rezultati i statistika su ne umoljivi,plate,inflacija,ne zaposlenost...Tomica ide a uskoro i ostali iz ove stranke UBRZO za njim.Jer vlast treba da se menja,to nije pitanje DS i SNS vec da bi svi politicari shvatili da niko nije ne zamenjiv.

Ben Akiba

pre 13 godina

Ovo je sramota sto rade od nase privrede. Dali su Gorenju 10.000 evra po radniku. Gorenje ce 2 godine imati besplatnu radnu snagu. Posle dve godine radnike na ulicu, a kapital iznose iz Srbije. A sve to kako bi Dinkic, Djelic zaposli svoje ljude koji ce glasati za njih na izborima. Srbijo osvesti se ovo su lopovi kakvih nema, samo im je bitna fotelja. briga njih za nas. Hocemo promene!

Mali Perica

pre 13 godina

Moje skromno i onako laicko misljenje je da u celoj prici DS i nije "bad guy" ali su skupili boraniju oko sebe a sada ne mogu da ih kontrolisu.

sumadinac

pre 13 godina

Ljudi, pa terajte ovog Dinkića iz Vlade.Sve je rasprodao, ljude oterao na ulice - počev od banaka 2001. pa nadalje,stvara privatnu imovinu za svoju stranku na ledjima svih nas i resuzrsa Srbije...Pa gde to ima. I vi u Vladi ćuttite. Napolje!Ali, vidite šta čini u Kragujevcu sa svojim pajtašem gradonačelnikom veroljubom Stevanovićem. Iz budyetskih para daje sredstva za spašavanje preduzeća Autosaobraćaj u kome su bili kadrovi Veroljuba Stevanovića,a sada osudjeni za kreupciju, mito, zloupotrebe,a sTEVANOVIĆ BAHATO UPADA U pORESKU UPRAVU ( PRIPDA mINISTARTVU FINANSIJA), stalno kritikuje to Ministartvo ( baš kao Dinkić) i neprestano lansira veoma opasnu tezu da se "Beograd gradi na račun Šumadije!!!!To bi trebalo da se ima u vidu u sklopu ukupnog odnosa i poteza koje povlači Dinkić, jer Ministartvo ekonomije neprestano omogućava gradonačćelniku Kragujevca da uzima kredite, tako da je ovo sada prezadužen grad, pred kolasom. Kragujevac duguje 22 miliona evra, Stevanović uzima kredite ( uz pomoć odbornika svoje stranke Zajkedno i G17 pluis) za tekuću likvidnost,a u Skupštini grada je zaveden teror koji glasi _ "Mora se sve učiniti da se dobiju naredni izbori. Verko ne sme da izgubi".E sad posmatrajte sve to u sklopu Dinićeve samovolje , bahatosti i naprezanja da njegovi Ujedinjeni regioni špredju cenzus. Pa makar i kupovinom glasača ,kroz navodne investicije, koje mi gradjani Srbije plaćamo .A neki komentari na sajtu da bi on mogao da se ljubi sa Nikolićem i Veljom Ilićen - ja zaista mislim da bi on to želeo,da bi ostao na vlasti,ali da bi za Nikolića to bio politički promašaj sa dugoročnim posledicama.

Mare

pre 13 godina

Da ima petlju (da ne kazem nesto drugo), Tadic bi ih odavno oduvao iz Vlade.

Nego, sta znaci ***** u nekoliko komentara? Jel to znak prepoznavanja PR sluzbe neke stranke ili sta?

Srle

pre 13 godina

Dinkic u ovom slucaju nije doveo investitora nego vec postojecem investitoru koji je vec sam odlucio dodatno ivestirati i graditi jos jednu fabriku ponuditi bolje uslove da istu otvori u drugom gradu kojim upravlja njegov stranacki kolega, a da bi investitora privoleo na to zagrabio je novac iz budzeta Srbije koji pripada svim gradjanima i onda na sva usta prica kako on radi i dovodi investitore. Sto ga niko ne priupita gde mu se dedose npr oni Indijci koji treba da izgrade najveci centar za IT u Indjiji... Do sada je po Dinkicevim izjavama to trebalo da bude uveliko zavrseno a fakticno stanje je da gradnja nije ni zapocela.

Dragan D.

pre 13 godina

Ovo je sramota za predsednika Tadica i za nas kao gradjane ove zemljice,koja nema ni definisane granice.
Znaci Dinkic od tendera i javnih nabavki na Aerodromu Nikola Tesla,sponzorise nova radna mesta i zelenopoljske investicije.Po meni to je za svaku pohvalu...

jes jea

pre 13 godina

Ne svadjaju se oni oko fabrike, nemojte mi vredjati inteligenciju, nego ds mora da izbaci Dinkica napolje i ubaci Dacica i sps, jer amerikanci tako traze.

smuki

pre 13 godina

Alo bre Srbi, pa postoje li gradjani ove zemlje i ispod Jagodine ili su to neki drugi gradjani neke druge zemlje. Ako je tako kazite nam da se polako otcepljujemo. Valjevo nece da propadne za ta nova 500 radna mesta ali jug Srbije hoce i bez tih 500. Samo ce se malo bolje zivotariti. Kako su ovi na vlasti poceli da seku tkivo koje je zarazeno da se rak ne bi sirio docice oni i do same glave zvane Beograd iliti nekad Beogradski pasaluk. Kosovo je vec amputirano. Sledi jug Srbije, Sandzak, Vojvodina, Sumadija...

umna

pre 13 godina

Nakon čitanja svih prethodnih komentara,moram da napišem da se bespotrebno trošite kritikujući Dinkića,pa on je jedan od retkih koji RADI,a kad bi bio premijer svi gradovi bi bili njegovi i u sve gradove bi doveo strane investitore..zašto kritikujete one koji rade,zar je malo neradnika...stalno je bilo,ko radi i greši a onaj koji ne radi ne može ni da pogreši...u čemu je greška...u odabiru grada gde će se investirati...pa i taj grad je Srbija a može i Valjevo,ta imaju svoje lidere koji umesto da energiju troše na iznalaženje novih ideja,opredelili su se da je mnogo lakše kritikovati kao da su opozicija i tako misle da im istekne mandat u Vladi...ja nikad nisam cenila kritičare koji nisu imali konkretan predlog za rešenje problema...Ilić mora naučiti da bude inovativan i da lider ne pravi karijeru na kritici već kreira novu misao i pokreće one koji nemaju energiju da vode,već da slušju i prate ljude kao Mlađo...da nije sposoban ne bi opstao toliko dugo,posebno da su ovi oko njega baš toliko sposobni....prevazišli bi ga...lepo je gledati kao čovek radi,,,,BRAVO ZA MLAĐU

SPASA

pre 13 godina

Al' se diže buka. Ja Dinkića niti podnosim niti ga podržavam u njegovoj politici, tkoa tu budemo načisto. A samo pitam ja vas koliko je do sada fabrika otvoreno u Zaječaru, pa jel' vi mislite da i ljudi u ovom kraju treba da žive. Tamo pravite KORIDORE, FABRIKE, i trista drugih čuda pa nikom ništa. Sramota da ste toliko samoživi.

Igor

pre 13 godina

izbori su najbolje rešenje za Srbiju, sada dok neki ministri ne potroše budžet i zajednički novac na svoju promociju, izbore treba raspisati iznenada za maj ili jun ove godine

Buba

pre 13 godina

U zemlji u kojoj je nezaposlenost velika, razlike u razvijenosti delova zemlje drastične vi pljujete otvaranje novih radnih mesta. Ok hocete da prebacite to na politicki teren, ajd mi onda odgovorite na ovo - prva fabrika Gorenja u Pazovi je otvorena 2007. a tada su radikali bili na vlasti u pazovi, a druga sad treba da bude otvorena kada je na vlasti Tadiceva stranka, G17 i DSS, pa Leskovac na vlasti pogadjajte Tadiceva stranka a dolazi Falke, pa Niš na vlasti opet, ko? tadiceva stranka a dolazi Yura. Pa primer Indjije, Dinkic doveo nekoliko investicija a tamo su na vlasti opet Tadicevci i ekipa. Nemojmo o politickim pretenzijama molim vas

pazarac

pre 13 godina

Ovo je primjer pravog lidera koji nagradjuje svoje, a ne kao nas Rasim ljajic, koji umjesto u Pazar, gdje su njegovi na vlasti, investitore vodi u Vranje. I jos optuzuje muftiju da mu on tera investitore iz Pazara, kao da je u muftijinim rukama vlast i kao da on moze da nekome uskrati ulaganje. Dinkicu svaka cast, Rasime sramoto i bruko nasa!

karabinjer

pre 13 godina

Moram opet da pisem o Dinkicu ,covek treba da leti ,ali ne zato sto ne radi nego zato sto laze i koristi i tudji rad za svoje uspehe.To sto je sad uradio Valjevcima je nevidjen blam za njih.Ali covek je stvarno uporan i mozda opet napravi nesto za neku novuu vlast,ja vec dva dana pisem kako je u u Gradskoj Opstini Surcin napravio predizbornu koaliciju sa strankom Ljubise Buhe Cumeta koja se zove Narodni pokret i svi me cenzurisu,a pitajte ljude iz predstavnistav G17plus iz Beograda Cuckovica i ekipu da li je to istina,i sad ce kao da treba vise pricati o Dinkicu,posaljimo ga u istoriju molim vas!!!!!

aca

pre 13 godina

Ekonomski smo davno pukli i investicije nam jesu neophodne, ali ne takve da nas zbog toga drugi mrze. Bojim se da ce konacan rezultat da bude taj da se DInkic preseli u Zajecar(gde ce jedino da bude na Vlasti) i sa Nicicem vlada do kraja zivota. Pomozi nam Boze.

Vlajić

pre 13 godina

Dragi moji,
pa Vlada je svojom uredbom odredila bespovratne subvencije u iznosu od 10000 € po jednom novom radnom mestu za četiri industrijska centra u Srbiji, Zaječar, Niš, Kraljevo i Novi Pazar!!! Nemojte se sada čuditi niti Dinkića kriviti, zašto je Gorenje odlučilo da otvori fabriku u Zaječaru, a ne u Valjevu, normalno je da će izabrati bolju ponudu Vlade Republike Srbije. Nema tu Dinkićeve krivice niti njegove velike pomoći Zaječarcima, njegova zasluga je što je menadžmentu Gorenja uspeo da predstavi povoljne mogućnosti za dobro poslovanje u Srbiji i oni su to sasvim dobro razumeli , odlučili da investiraju u Srbiju i izabrali najbolje podsticajne mere!!!
A što se tiče uredbe pogledajte je na sajtu Vlade R.Srbije, pa ćete videti da je takvu uredbu donela Vlada a ne Dinkić i pustite više čoveka jer je on izgleda jedini minisar koji nešro radi u Srbiji, evo ga danas u Nišu sa Benetonom...
P.S. U Nišu je gradonačelnik iz DS...

pera

pre 13 godina

Ovo sto Dinkic radi je cista populacija za sledece izbore.Nema od takve politike nista,sa kojom samo ulagaci i on imaju pravu korist.Ovakvi treba da odgovaraju pred narodnim sudom pravde.Ja ne znam za koliko glup smatraju ovi vladari narod od kojeg super zive...ili je on stvarno toliko glup?

umna

pre 13 godina

Nakon čitanja svih prethodnih komentara,moram da napišem da se bespotrebno trošite kritikujući Dinkića,pa on je jedan od retkih koji RADI,a kad bi bio premijer svi gradovi bi bili njegovi i u sve gradove bi doveo strane investitore..zašto kritikujete one koji rade,zar je malo neradnika...stalno je bilo,ko radi i greši a onaj koji ne radi ne može ni da pogreši...u čemu je greška...u odabiru grada gde će se investirati...pa i taj grad je Srbija a može i Valjevo,ta imaju svoje lidere koji umesto da energiju troše na iznalaženje novih ideja,opredelili su se da je mnogo lakše kritikovati kao da su opozicija i tako misle da im istekne mandat u Vladi...ja nikad nisam cenila kritičare koji nisu imali konkretan predlog za rešenje problema...Ilić mora naučiti da bude inovativan i da lider ne pravi karijeru na kritici već kreira novu misao i pokreće one koji nemaju energiju da vode,već da slušju i prate ljude kao Mlađo...da nije sposoban ne bi opstao toliko dugo,posebno da su ovi oko njega baš toliko sposobni....prevazišli bi ga...lepo je gledati kao čovek radi,,,,BRAVO ZA MLAĐU

Buba

pre 13 godina

U zemlji u kojoj je nezaposlenost velika, razlike u razvijenosti delova zemlje drastične vi pljujete otvaranje novih radnih mesta. Ok hocete da prebacite to na politicki teren, ajd mi onda odgovorite na ovo - prva fabrika Gorenja u Pazovi je otvorena 2007. a tada su radikali bili na vlasti u pazovi, a druga sad treba da bude otvorena kada je na vlasti Tadiceva stranka, G17 i DSS, pa Leskovac na vlasti pogadjajte Tadiceva stranka a dolazi Falke, pa Niš na vlasti opet, ko? tadiceva stranka a dolazi Yura. Pa primer Indjije, Dinkic doveo nekoliko investicija a tamo su na vlasti opet Tadicevci i ekipa. Nemojmo o politickim pretenzijama molim vas

Siniša

pre 13 godina

Ja već vidim Dinkića pored Tome Nikolića i Velje Ilića (ljube se u usta i obećavaju po 1.000 evra za bespl. akcije, 500.000 novih radnih mesta...), nemoj da se čudite, jer imaju iste sponzore - tajkune. Ali, to je kraj za Dinkića i ekipu *****, konačno. A oko slovenaca, koji paradoks, nekad smo ih najurili sa našeg tržišta, sad oči povadismo da ih dovedemo, strašno.

Mali Perica

pre 13 godina

Moje skromno i onako laicko misljenje je da u celoj prici DS i nije "bad guy" ali su skupili boraniju oko sebe a sada ne mogu da ih kontrolisu.

pazarac

pre 13 godina

Ovo je primjer pravog lidera koji nagradjuje svoje, a ne kao nas Rasim ljajic, koji umjesto u Pazar, gdje su njegovi na vlasti, investitore vodi u Vranje. I jos optuzuje muftiju da mu on tera investitore iz Pazara, kao da je u muftijinim rukama vlast i kao da on moze da nekome uskrati ulaganje. Dinkicu svaka cast, Rasime sramoto i bruko nasa!

SPASA

pre 13 godina

Al' se diže buka. Ja Dinkića niti podnosim niti ga podržavam u njegovoj politici, tkoa tu budemo načisto. A samo pitam ja vas koliko je do sada fabrika otvoreno u Zaječaru, pa jel' vi mislite da i ljudi u ovom kraju treba da žive. Tamo pravite KORIDORE, FABRIKE, i trista drugih čuda pa nikom ništa. Sramota da ste toliko samoživi.

sumadinac

pre 13 godina

Ljudi, pa terajte ovog Dinkića iz Vlade.Sve je rasprodao, ljude oterao na ulice - počev od banaka 2001. pa nadalje,stvara privatnu imovinu za svoju stranku na ledjima svih nas i resuzrsa Srbije...Pa gde to ima. I vi u Vladi ćuttite. Napolje!Ali, vidite šta čini u Kragujevcu sa svojim pajtašem gradonačelnikom veroljubom Stevanovićem. Iz budyetskih para daje sredstva za spašavanje preduzeća Autosaobraćaj u kome su bili kadrovi Veroljuba Stevanovića,a sada osudjeni za kreupciju, mito, zloupotrebe,a sTEVANOVIĆ BAHATO UPADA U pORESKU UPRAVU ( PRIPDA mINISTARTVU FINANSIJA), stalno kritikuje to Ministartvo ( baš kao Dinkić) i neprestano lansira veoma opasnu tezu da se "Beograd gradi na račun Šumadije!!!!To bi trebalo da se ima u vidu u sklopu ukupnog odnosa i poteza koje povlači Dinkić, jer Ministartvo ekonomije neprestano omogućava gradonačćelniku Kragujevca da uzima kredite, tako da je ovo sada prezadužen grad, pred kolasom. Kragujevac duguje 22 miliona evra, Stevanović uzima kredite ( uz pomoć odbornika svoje stranke Zajkedno i G17 pluis) za tekuću likvidnost,a u Skupštini grada je zaveden teror koji glasi _ "Mora se sve učiniti da se dobiju naredni izbori. Verko ne sme da izgubi".E sad posmatrajte sve to u sklopu Dinićeve samovolje , bahatosti i naprezanja da njegovi Ujedinjeni regioni špredju cenzus. Pa makar i kupovinom glasača ,kroz navodne investicije, koje mi gradjani Srbije plaćamo .A neki komentari na sajtu da bi on mogao da se ljubi sa Nikolićem i Veljom Ilićen - ja zaista mislim da bi on to želeo,da bi ostao na vlasti,ali da bi za Nikolića to bio politički promašaj sa dugoročnim posledicama.

Dragan

pre 13 godina

on "nasim" novcima placa "strance" da idu u "njegove" opstine! I sve je to po zakonu...Izgleda da je kriminal sve ovo prepoznati i reci a ne to uraditi...Strasno i bojim se...

Jovan

pre 13 godina

Opet se bakcemo sa posledicama. Uzrok je Tadiceva patoloska opsesija vlascu. Da nije napravio toliko siroku koaliciju, samo zarad ostanka na vlasti, ne bi doveo sebe u situaciju da igra kako mu sviraju (ucenjuju) koalicioni 'partneri'. I on, naravno, popusta, izlazi im u susret, zbog ostanka na vlasti. Cela ta losa konstrukcija mora u jednom trenutku da se srusi. Nevolja je sto ce sve pasti na gradjane Srbije. *****

komle

pre 13 godina

G17 vec 10 godina vodi i odlucuje o finansijama ove zemlje.Rezultati i statistika su ne umoljivi,plate,inflacija,ne zaposlenost...Tomica ide a uskoro i ostali iz ove stranke UBRZO za njim.Jer vlast treba da se menja,to nije pitanje DS i SNS vec da bi svi politicari shvatili da niko nije ne zamenjiv.

Toni

pre 13 godina

Što je mnogo,zaista je mnogo od ovog frustriranog Mlađe.Automatima je ulazio u NAŠE banke, rasformirao ih, doveo STRANE banke,danima "kopao" po Kipru tražeći "Miloševićeve" milijarde $,obećao građanima Srbije 1000Evra za besplatne akcije,obećao brda i doline oko FIJATA u Kragujevcu, ide po Srbiji i navodno "otvara pogone i zapošljava ljude".Sada je oformio novu stranku, i lažnim obećanjima pridobija glasačko telo.Vlast, vlast samo vlast,to je imperativ ovom čoveku.

Ben Akiba

pre 13 godina

Ovo je sramota sto rade od nase privrede. Dali su Gorenju 10.000 evra po radniku. Gorenje ce 2 godine imati besplatnu radnu snagu. Posle dve godine radnike na ulicu, a kapital iznose iz Srbije. A sve to kako bi Dinkic, Djelic zaposli svoje ljude koji ce glasati za njih na izborima. Srbijo osvesti se ovo su lopovi kakvih nema, samo im je bitna fotelja. briga njih za nas. Hocemo promene!

Jada

pre 13 godina

Dinkic drzavnim novcem kupuje glasove sebi i svojoj sekti URS. To su pare iz budzeta, svih gradjana, s kojim se Dinkic razbacuje kupujuci glasove pod parolom regionalnog razvoja. Drzava mora da reaguje, zastitnik gradjana mora da reaguje. Ovo nema veze vise sa medjupartijskim trvenjima izmedju DS i G17, ovo je cist kriminal jer se novac svih gradjana koristi za promovisanje Dinkiceve "pameti i dobrote".

Dokle_bre

pre 13 godina

Ja kao nekadasnji glasac DS, sada cu da zaokruzim Seseljeve radikale SRS. Jer su mi se smucile DS-ove ustupke g17. Neka dodje na vlast ovo zlo da nam presude, pa da idemo.

Srbin

pre 13 godina

Ma nek rade sta oce medjusobno, mogu i da idu u bestraga, ALI DINKIC UZIMA NOVAC SVIH GRADEJANA SRBIJE ZA LICNU PROMOCIJU I PROMOCIJU SVOJE NOVI KVAZI STRANKE. Gde je ta borba protiv korupcije, Poverenik za zastitu gradjana, Tuzilastvo...

jes jea

pre 13 godina

Ne svadjaju se oni oko fabrike, nemojte mi vredjati inteligenciju, nego ds mora da izbaci Dinkica napolje i ubaci Dacica i sps, jer amerikanci tako traze.

Siniša

pre 13 godina

Zbog loše ekonomske politike, koji godinama sprovodi Dinkić, bez posla je ostalo preko 200.000 radnika, a onda je potrošio preko 200 miliona evra kako bi zaposlio 2.000 radnika. To samo veliki ,,stručnjak'' može da uradi.

Mare

pre 13 godina

Da ima petlju (da ne kazem nesto drugo), Tadic bi ih odavno oduvao iz Vlade.

Nego, sta znaci ***** u nekoliko komentara? Jel to znak prepoznavanja PR sluzbe neke stranke ili sta?

krkix

pre 13 godina

Vec je dugo jasno da vrhuski DS inteligencija nije jaca strana. Verovatno slabija i od postenja. Ako ne iskoriste ovu priliku da pomognu ovom coveku koji se toliko dugo i strasno bori da sebi obezbedi celiju u Zabeli, stvarno mogu da pakuju kofere, jer nece preci cenzus, a on ce im pokupiti glasace.

Dragan D.

pre 13 godina

Ovo je sramota za predsednika Tadica i za nas kao gradjane ove zemljice,koja nema ni definisane granice.
Znaci Dinkic od tendera i javnih nabavki na Aerodromu Nikola Tesla,sponzorise nova radna mesta i zelenopoljske investicije.Po meni to je za svaku pohvalu...

smuki

pre 13 godina

Alo bre Srbi, pa postoje li gradjani ove zemlje i ispod Jagodine ili su to neki drugi gradjani neke druge zemlje. Ako je tako kazite nam da se polako otcepljujemo. Valjevo nece da propadne za ta nova 500 radna mesta ali jug Srbije hoce i bez tih 500. Samo ce se malo bolje zivotariti. Kako su ovi na vlasti poceli da seku tkivo koje je zarazeno da se rak ne bi sirio docice oni i do same glave zvane Beograd iliti nekad Beogradski pasaluk. Kosovo je vec amputirano. Sledi jug Srbije, Sandzak, Vojvodina, Sumadija...

Dokle bre

pre 13 godina

Prošle godine grdne pare usmeriše u Zaječar navodno za pomoć od poplava.Razgrabiše to Dinkić i Ničić i Ničićevi pajtaši.Zašto ne podeliše srazmerno šteti novac ljudima pa da sami kupe šta im je potrebno za sanaciju nego oni kupovaše stvari i deliše narodu (narod je glup,nezna šta mu treba).
IMA LI NEKOG U OVOJ ZEMLJI KO NIJE "PODMAZAN" A ZNA I HOĆE DA ISPITA KAKO SU UTROŠENE TE PARE?

Igor

pre 13 godina

izbori su najbolje rešenje za Srbiju, sada dok neki ministri ne potroše budžet i zajednički novac na svoju promociju, izbore treba raspisati iznenada za maj ili jun ove godine

karabinjer

pre 13 godina

Moram opet da pisem o Dinkicu ,covek treba da leti ,ali ne zato sto ne radi nego zato sto laze i koristi i tudji rad za svoje uspehe.To sto je sad uradio Valjevcima je nevidjen blam za njih.Ali covek je stvarno uporan i mozda opet napravi nesto za neku novuu vlast,ja vec dva dana pisem kako je u u Gradskoj Opstini Surcin napravio predizbornu koaliciju sa strankom Ljubise Buhe Cumeta koja se zove Narodni pokret i svi me cenzurisu,a pitajte ljude iz predstavnistav G17plus iz Beograda Cuckovica i ekipu da li je to istina,i sad ce kao da treba vise pricati o Dinkicu,posaljimo ga u istoriju molim vas!!!!!

pera

pre 13 godina

Ovo sto Dinkic radi je cista populacija za sledece izbore.Nema od takve politike nista,sa kojom samo ulagaci i on imaju pravu korist.Ovakvi treba da odgovaraju pred narodnim sudom pravde.Ja ne znam za koliko glup smatraju ovi vladari narod od kojeg super zive...ili je on stvarno toliko glup?

aca

pre 13 godina

Ekonomski smo davno pukli i investicije nam jesu neophodne, ali ne takve da nas zbog toga drugi mrze. Bojim se da ce konacan rezultat da bude taj da se DInkic preseli u Zajecar(gde ce jedino da bude na Vlasti) i sa Nicicem vlada do kraja zivota. Pomozi nam Boze.

Srle

pre 13 godina

Dinkic u ovom slucaju nije doveo investitora nego vec postojecem investitoru koji je vec sam odlucio dodatno ivestirati i graditi jos jednu fabriku ponuditi bolje uslove da istu otvori u drugom gradu kojim upravlja njegov stranacki kolega, a da bi investitora privoleo na to zagrabio je novac iz budzeta Srbije koji pripada svim gradjanima i onda na sva usta prica kako on radi i dovodi investitore. Sto ga niko ne priupita gde mu se dedose npr oni Indijci koji treba da izgrade najveci centar za IT u Indjiji... Do sada je po Dinkicevim izjavama to trebalo da bude uveliko zavrseno a fakticno stanje je da gradnja nije ni zapocela.

Vlajić

pre 13 godina

Dragi moji,
pa Vlada je svojom uredbom odredila bespovratne subvencije u iznosu od 10000 € po jednom novom radnom mestu za četiri industrijska centra u Srbiji, Zaječar, Niš, Kraljevo i Novi Pazar!!! Nemojte se sada čuditi niti Dinkića kriviti, zašto je Gorenje odlučilo da otvori fabriku u Zaječaru, a ne u Valjevu, normalno je da će izabrati bolju ponudu Vlade Republike Srbije. Nema tu Dinkićeve krivice niti njegove velike pomoći Zaječarcima, njegova zasluga je što je menadžmentu Gorenja uspeo da predstavi povoljne mogućnosti za dobro poslovanje u Srbiji i oni su to sasvim dobro razumeli , odlučili da investiraju u Srbiju i izabrali najbolje podsticajne mere!!!
A što se tiče uredbe pogledajte je na sajtu Vlade R.Srbije, pa ćete videti da je takvu uredbu donela Vlada a ne Dinkić i pustite više čoveka jer je on izgleda jedini minisar koji nešro radi u Srbiji, evo ga danas u Nišu sa Benetonom...
P.S. U Nišu je gradonačelnik iz DS...