Nedelja, 11.12.2016.

13:18

Vučić sa 10. sprata "BG na vodi": Biće ih 20 FOTO

Premijer Srbije Aleksandar Vučić obišao je radnike i radove na izgradnji Beograda na vodi i izrazio zadovoljstvo napretkom izgradnje.

Izvor: B92

Vuèiæ sa 10. sprata "BG na vodi": Biæe ih 20 FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

DJOLE

pre 7 godina

Svi koji nemaju šlem na gradilištu moraju biti kažnjeni po zakonu koji vaši u Srbiji. Da vidimo baš da li u ovoj zemlji važi zakon i za političare ili samo za glupi narod.

zbunjena

pre 7 godina

reklama za energoprojekt, budzet za kinicki centar beograd je 100 miliona evra, tender raspisan pocetkom godine, jos uvek nije izabran izvodjac, svi rokovi odavno prosli. zasto mi sve lici da ce naprasno posao dobiti bas energoprojekt?

vucko šreder

pre 7 godina

necu sad ovde da se zalim na AV jer mi nije do toga, zajahao nas je, jahace nas jos bar 3-4 godine nazalost, a kakvo je stanje svesti u drzavi Srbiji i kakvi ljudi su nam uzori i modeli ponasanja jahace nas jos 10 i treba da nas jase. Meni je neverovatno kakva informativna masinerija stoji iza ove vlasti, ne u smislu poltronskih novina tipa Informer, vec armije botova. Svaki, ali svaki, makar i potpuno zdravorazumski, dokazima potkrepljen komentar protiv vlasti i AV se zavrsava salvom minusa i negativnih kometara (salva =1000+). Neverovatni su mi takvi ljudi, a istovremeno mi bude zao dokle smo stigli kao drustvo i kao nekada ponosna srpska nacija. Toliko

Goran

pre 7 godina

"Toranj će biti jedna od najviših evropskih zgrada".
Toranj ce imati 168 metara i to kada bude zavrsen a Avalski toranj ima preko 204 m. Zgrada na koju se popeo kada se zavrsi imace 72 m, a cak i Beogradjanka ima preko 100 m, dok poslovni centar Usce ima preko 140 m i duplo je visi nego sto ce biti ova zgrada kada se zavrsi. Premijer se sada popeo na 36 m, zaista uzbudljiva visina.

Tijana Nis

pre 7 godina

Jedna od najvisih zgrada Evrope????
Sa 20 spratova?????
Pisem ovo sa 26. sprata TV5 zgrade u Nisu, i smejem se. Da da, dodjite u Nis da vidite mozda najvecu zgradu Evrope! Izgradjena je jos 1973.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Srđan

pre 7 godina

bg011 - Svaka čast na komentaru. Apsolutno se slažem. Čovek je non-stop u kampanji. Najsmešnije i najgore je to, što on stalno ponavlja jednu te istu rečenicu "ne želim da sakupljam političke poene", a stvar je u tome, što on to čini, i to vrlo svesno. To ne vidi samo neko ko je niske inteligencije.

zoran

pre 7 godina

Živim na 15 spratu zgrade.Zgrada izgrađena 1979g.Niko se nije pojavio na otvaranju.Jednostavno podelili ključeve i to je sve.Tu je sad naselje od 30.000 stanovnika.Niko se ne hvali time.

Wiki

pre 7 godina

Kula treba da bude visoka 168m. Trenutno sa tom visonom ne moze da se kvalifikuje za prvih 100 u Evropi.
Pored toga trenutno se više od 30tak gradi sa visinom višom od kule.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_tallest_buildings_in_Europe?wprov=sfla1

tony

pre 7 godina

...AV napravio feštu od izgradnje obične stambene zgrade i shopping mall-a, šta li bi tek radio da Srbija gradi kosmodrom, čovek predstavlja izgradnju stambene zgrade kao vrhunsko dostignuće, pre 30-40 ak godina su se gradile mnogo veće stambene zgrade, mnogo više se i brže gradilo, i nikome nije padalo na pamet da se slika i to predstavlja kao da smo napravili svemirski brod

AntiBot

pre 7 godina

Bitno da Belgrade Waterfront ima svetlecu reklamu od 10 metara, a bolnice nam se raspadaju u polu mraku. Bolje te pare da su date za opremu u bolnicama nego sto su otisle na svetlece reklame.
(Žića, 11. decembar 2016 17:35)

Pa zar niste napisali dole da je ovo privatni projekat, kakve veze privatna svetleca reklama ima sa finansiranjem svetala po bolnicama? Hocete da privatizujete drzavne bolnice Arapima? To se ni Vucic (jos) nije dosetio.

Bg011

pre 7 godina

24/365 covek u kampanji. U sred radnog vremena o nasem trosku obilazi i slika se sa svojom pratecom druzinom koji stoje iza njega. Druze idi radi nesto,premijer si,zemlja se raspada.

Ce Gevara

pre 7 godina

Pogled sa 10. je za milion dolara. kako li ce tek izgledati sa 20tog!
(DB, 11. decembar 2016 13:50)

Isto ko i sa 10. bevz ... ne vidim euforiju neku sa time ... Zgrade, soping molovi i jos premijer utice sa javnim interesom oko toga.Aj neka mi neko pojasni kako je komercijalne gradjevine mogu dobiti da budu od javnog interesa!?
I hoce li neko nadoknaditi stetu onim ljudima iz Sava male!?

Ика

pre 7 godina

А, па има их још доста без шлема и остале ХТЗ опреме, свима би требало написати казне због немања исте. ЗАКОН МОРА БИТИ ЈЕДНАК ЗА СВЕ!!!

Deki

pre 7 godina

Buducnost srbije nije zgrada privatnog investitora.Ja ovo ne razumem.Da je nova bolnica za srce ili mozda onkologija pa da se na zracenje ne ceka 6 meseci pa da razemem.

Žića

pre 7 godina

Bitno da Belgrade Waterfront ima svetlecu reklamu od 10 metara, a bolnice nam se raspadaju u polu mraku. Bolje te pare da su date za opremu u bolnicama nego sto su otisle na svetlece reklame.

Чрни Грујко

pre 7 godina

замислите да Госпођа Меркел стално виси по неким градилиштима и тунелчићима. Овде незамисливо, то није за озбиљне политичаре.

odusevljen!!

pre 7 godina

Odusevljen sam zbog jos jednog šoping mola.... Taman da 5 posto bogatih u ovoj zemlji ima gde da troši pare, a mi ostali da se divimo sljastecim reklamama.....

Srđan

pre 7 godina

Govorio čovek da će se završiti do kraja 2016 god. Govorio još dosta ranije, kako će ceo projekat biti završen za 5 godina, kad ono, gle čuda, potpisan ugovor u kom piše, da sve bude završeno za " 30 godina ". Samo laži i laži, iz dana u dan. Tuga i jad u kakvoj zemlji živimo.

Marko

pre 7 godina

Šta će nama najveći šoping mol kad smo daleko najskuplja zemlja u regionu? Mađarska,Austrija,Nemačka. ...da ne nabrajam dalje su minimum duplo jeftiniji za šoping,a naš narod je sve siromašniji tako da je van svake pameti praviti ovo.

Hidrocefalus

pre 7 godina

Premijer obilazi gradiliste 300 privatnih stanova (kakvih se inace duplo sagradi u BG svake godine) cija izgradnja vec sad kasni godinu i po dana. Kakve to veze ima sa bilo cime?

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Jel to premijera sramota da nosi zastitni slem? Svi drugi su ga danas nosili sem njega. Jel to za njega ne vaze zakoni i propisi na koje se svakodnevno poziva?

lom

pre 7 godina

Za ovo ce neko kad-tad odgovarati jer "specijalni zakon" koji je donet i koji govori da je ova izgradnja javni interes,a gradi je stranac "tezak" desetak milijardi dolara je protiv ustavan i to svi znaju. A tako sam i ja mogao da gradim sve to, da cekam da se to rasproda,pa da nastavim gradnju,savrseno. Eto toliko.

TZ

pre 7 godina

Radim kod Arene , zivim na Konjarniku. Svako jutro izadjem na auto put kod Slap pumpe (Konjarnik) , ugledam onu kolonu od gazele do medakovica ( oko 5 km) , i pomislim, sto bi dobro bilo kad bi u Beogradu vec jednom izgradili taj najveci soping mol na balkanu, pa da 5 km ne prelazim svako jutro po vise od pola sata... ako nam ne pomogne najveci soping mol, ili eventualno hotel onda nece ni metro....

boris

pre 7 godina

Premijer obilazi privatan posed i građevinu??? A na 1km Brankov most se urušava, tramvajske šine u raspadu, fasade starih zgrada kao posle bombardovanja nacista u drugom svetskom ratu. Migranti pušteni kao besni psi i lutalice po centru, štroka i prljavština na sve strane, sinoć prošetao Bulevarom do Kalemengdana, ploče po trotoarima poispadale, nedostaju, krive, papira po ulici gomila. Još kad sam već pisao komentar kad će da se sredi i očajno stanje ulice, prelaska preko šina kod Veterinarskog fakulteta do Hrama, polomiše se busevi i kola!? Zar ja kao građanin treba da vodim računa o državnoj imovini iako nisam zadužen za nju, ono boli i kad gledate.

cowboy

pre 7 godina

Zivim u jednom gradu u usa gde se najmanje 10 zgrada trenutno podize na vodi,reci.Osim radnika nema nikog drugog,samo uzivaj Srbiji premijer je zidar.

DJ35

pre 7 godina

"danas smo na 10. spratu a biće ih 20", "Toranj će biti jedna od najviših evropskih zgrada".

Možda grešim, ali rekao bih da u Evropi ima viših zgrada od 20 spratova, ma rekao bih da u Beogradu ima viših zgrada od 20 spratova? Biće da je to kao sa ovom našom ekonomijom koja je viša (bolja) od većine evropskih.

Mihajlo

pre 7 godina

Ovo je zona sumraka. Premijer posećuje izgradnju stambene zgrade i time daje publicitet privatnom investitoru. U normalnoj zemlji bi javnost odmah postavila putanje o tome šta je premijerov lični interes da ovo radi kada javnog interesa očito nema (nismo u deficitu sa stambenim zgrada, izgradnja se ne desava na neko mestu koje nije atraktivno itd.)

Samo realan navijac

pre 7 godina

A gde su slemovi???? Ima li ovdezastite na radu???? Znate li kolike su kazne za ne nosenje slema,radnog odela,cipela za zastitnom oplatom,naocara???? Nas deru po firmama,a ovi se javno slikaju!!! bravo napredno nema sta

Meister Jakob

pre 7 godina

Pa dobro jel on premijer ili šta je?
Šta nonstop okolo hoda i slika se sa statistima na gradilištima koja su inače prazna i sa presretnim i prezadovoljnim nasmiješenim radnicima u fabrikama, zar je to posao jednog premijera?!
Evo sad se u parlamentu raspravlja o budžetu, u tome bi trebao da bude preko glave, a ne da se slika na nekim bezveznim gradilištima!

Marx

pre 7 godina

E, ako je slem jedino što možete da kažete, onda... Toliko toga ima nedostojnog oko ovog projekta, pa sama rečenica
"On je naveo da radnim danom radi i 420 i 500 radnika i da bi voleo da su im primanja nešto visa, ali da su zadovoljni što grade budućnost Beograda i Srbije."
bi trebala nekom oko da izbije.
Nego, nema slem, a?

vostani carice

pre 7 godina

Govorili su to su Vučićeve fantazmagorije, a danas smo na 10. spratu a biće ih 20 i biće završena do proleća 2018.

Znaci odlaze se zavrsetak za 18 meseci?
Posto ste gosn Vucic u junu 2015 najavili zavrsetak kule do kraja 2016.
http://www.blic.rs/vesti/ekonomija/kula-beograd-ce-nici-do-kraja-2016-godine/xc9fbxx
Znaci sada placate penale i rentiranje stanova kupcima koji nemaju gde da se usele?
..ili je nema veze varijanta, kao i sve ostalo u Srbiji?

Gradjevinski inspektor

pre 7 godina

A gde su zastitne kacige na glavama, deckici? Jos jednom pokazuju premijer i njegove marionete da su iznad zakona. Da je red i poredak, sad kazne zalepiti i doticnoj "gospodi" i investioru i sefu gradilista!!

TZ

pre 7 godina

Radim kod Arene , zivim na Konjarniku. Svako jutro izadjem na auto put kod Slap pumpe (Konjarnik) , ugledam onu kolonu od gazele do medakovica ( oko 5 km) , i pomislim, sto bi dobro bilo kad bi u Beogradu vec jednom izgradili taj najveci soping mol na balkanu, pa da 5 km ne prelazim svako jutro po vise od pola sata... ako nam ne pomogne najveci soping mol, ili eventualno hotel onda nece ni metro....

Marx

pre 7 godina

E, ako je slem jedino što možete da kažete, onda... Toliko toga ima nedostojnog oko ovog projekta, pa sama rečenica
"On je naveo da radnim danom radi i 420 i 500 radnika i da bi voleo da su im primanja nešto visa, ali da su zadovoljni što grade budućnost Beograda i Srbije."
bi trebala nekom oko da izbije.
Nego, nema slem, a?

boris

pre 7 godina

Premijer obilazi privatan posed i građevinu??? A na 1km Brankov most se urušava, tramvajske šine u raspadu, fasade starih zgrada kao posle bombardovanja nacista u drugom svetskom ratu. Migranti pušteni kao besni psi i lutalice po centru, štroka i prljavština na sve strane, sinoć prošetao Bulevarom do Kalemengdana, ploče po trotoarima poispadale, nedostaju, krive, papira po ulici gomila. Još kad sam već pisao komentar kad će da se sredi i očajno stanje ulice, prelaska preko šina kod Veterinarskog fakulteta do Hrama, polomiše se busevi i kola!? Zar ja kao građanin treba da vodim računa o državnoj imovini iako nisam zadužen za nju, ono boli i kad gledate.

Samo realan navijac

pre 7 godina

A gde su slemovi???? Ima li ovdezastite na radu???? Znate li kolike su kazne za ne nosenje slema,radnog odela,cipela za zastitnom oplatom,naocara???? Nas deru po firmama,a ovi se javno slikaju!!! bravo napredno nema sta

Meister Jakob

pre 7 godina

Pa dobro jel on premijer ili šta je?
Šta nonstop okolo hoda i slika se sa statistima na gradilištima koja su inače prazna i sa presretnim i prezadovoljnim nasmiješenim radnicima u fabrikama, zar je to posao jednog premijera?!
Evo sad se u parlamentu raspravlja o budžetu, u tome bi trebao da bude preko glave, a ne da se slika na nekim bezveznim gradilištima!

Tijana Nis

pre 7 godina

Jedna od najvisih zgrada Evrope????
Sa 20 spratova?????
Pisem ovo sa 26. sprata TV5 zgrade u Nisu, i smejem se. Da da, dodjite u Nis da vidite mozda najvecu zgradu Evrope! Izgradjena je jos 1973.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

vostani carice

pre 7 godina

Govorili su to su Vučićeve fantazmagorije, a danas smo na 10. spratu a biće ih 20 i biće završena do proleća 2018.

Znaci odlaze se zavrsetak za 18 meseci?
Posto ste gosn Vucic u junu 2015 najavili zavrsetak kule do kraja 2016.
http://www.blic.rs/vesti/ekonomija/kula-beograd-ce-nici-do-kraja-2016-godine/xc9fbxx
Znaci sada placate penale i rentiranje stanova kupcima koji nemaju gde da se usele?
..ili je nema veze varijanta, kao i sve ostalo u Srbiji?

Hidrocefalus

pre 7 godina

Premijer obilazi gradiliste 300 privatnih stanova (kakvih se inace duplo sagradi u BG svake godine) cija izgradnja vec sad kasni godinu i po dana. Kakve to veze ima sa bilo cime?

cowboy

pre 7 godina

Zivim u jednom gradu u usa gde se najmanje 10 zgrada trenutno podize na vodi,reci.Osim radnika nema nikog drugog,samo uzivaj Srbiji premijer je zidar.

Bg011

pre 7 godina

24/365 covek u kampanji. U sred radnog vremena o nasem trosku obilazi i slika se sa svojom pratecom druzinom koji stoje iza njega. Druze idi radi nesto,premijer si,zemlja se raspada.

Mihajlo

pre 7 godina

Ovo je zona sumraka. Premijer posećuje izgradnju stambene zgrade i time daje publicitet privatnom investitoru. U normalnoj zemlji bi javnost odmah postavila putanje o tome šta je premijerov lični interes da ovo radi kada javnog interesa očito nema (nismo u deficitu sa stambenim zgrada, izgradnja se ne desava na neko mestu koje nije atraktivno itd.)

Чрни Грујко

pre 7 godina

замислите да Госпођа Меркел стално виси по неким градилиштима и тунелчићима. Овде незамисливо, то није за озбиљне политичаре.

DJ35

pre 7 godina

"danas smo na 10. spratu a biće ih 20", "Toranj će biti jedna od najviših evropskih zgrada".

Možda grešim, ali rekao bih da u Evropi ima viših zgrada od 20 spratova, ma rekao bih da u Beogradu ima viših zgrada od 20 spratova? Biće da je to kao sa ovom našom ekonomijom koja je viša (bolja) od većine evropskih.

zoran

pre 7 godina

Živim na 15 spratu zgrade.Zgrada izgrađena 1979g.Niko se nije pojavio na otvaranju.Jednostavno podelili ključeve i to je sve.Tu je sad naselje od 30.000 stanovnika.Niko se ne hvali time.

lom

pre 7 godina

Za ovo ce neko kad-tad odgovarati jer "specijalni zakon" koji je donet i koji govori da je ova izgradnja javni interes,a gradi je stranac "tezak" desetak milijardi dolara je protiv ustavan i to svi znaju. A tako sam i ja mogao da gradim sve to, da cekam da se to rasproda,pa da nastavim gradnju,savrseno. Eto toliko.

tony

pre 7 godina

...AV napravio feštu od izgradnje obične stambene zgrade i shopping mall-a, šta li bi tek radio da Srbija gradi kosmodrom, čovek predstavlja izgradnju stambene zgrade kao vrhunsko dostignuće, pre 30-40 ak godina su se gradile mnogo veće stambene zgrade, mnogo više se i brže gradilo, i nikome nije padalo na pamet da se slika i to predstavlja kao da smo napravili svemirski brod

Srđan

pre 7 godina

Govorio čovek da će se završiti do kraja 2016 god. Govorio još dosta ranije, kako će ceo projekat biti završen za 5 godina, kad ono, gle čuda, potpisan ugovor u kom piše, da sve bude završeno za " 30 godina ". Samo laži i laži, iz dana u dan. Tuga i jad u kakvoj zemlji živimo.

Srđan

pre 7 godina

bg011 - Svaka čast na komentaru. Apsolutno se slažem. Čovek je non-stop u kampanji. Najsmešnije i najgore je to, što on stalno ponavlja jednu te istu rečenicu "ne želim da sakupljam političke poene", a stvar je u tome, što on to čini, i to vrlo svesno. To ne vidi samo neko ko je niske inteligencije.

odusevljen!!

pre 7 godina

Odusevljen sam zbog jos jednog šoping mola.... Taman da 5 posto bogatih u ovoj zemlji ima gde da troši pare, a mi ostali da se divimo sljastecim reklamama.....

Deki

pre 7 godina

Buducnost srbije nije zgrada privatnog investitora.Ja ovo ne razumem.Da je nova bolnica za srce ili mozda onkologija pa da se na zracenje ne ceka 6 meseci pa da razemem.

Ce Gevara

pre 7 godina

Pogled sa 10. je za milion dolara. kako li ce tek izgledati sa 20tog!
(DB, 11. decembar 2016 13:50)

Isto ko i sa 10. bevz ... ne vidim euforiju neku sa time ... Zgrade, soping molovi i jos premijer utice sa javnim interesom oko toga.Aj neka mi neko pojasni kako je komercijalne gradjevine mogu dobiti da budu od javnog interesa!?
I hoce li neko nadoknaditi stetu onim ljudima iz Sava male!?

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Jel to premijera sramota da nosi zastitni slem? Svi drugi su ga danas nosili sem njega. Jel to za njega ne vaze zakoni i propisi na koje se svakodnevno poziva?

Marko

pre 7 godina

Šta će nama najveći šoping mol kad smo daleko najskuplja zemlja u regionu? Mađarska,Austrija,Nemačka. ...da ne nabrajam dalje su minimum duplo jeftiniji za šoping,a naš narod je sve siromašniji tako da je van svake pameti praviti ovo.

Wiki

pre 7 godina

Kula treba da bude visoka 168m. Trenutno sa tom visonom ne moze da se kvalifikuje za prvih 100 u Evropi.
Pored toga trenutno se više od 30tak gradi sa visinom višom od kule.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_tallest_buildings_in_Europe?wprov=sfla1

Gradjevinski inspektor

pre 7 godina

A gde su zastitne kacige na glavama, deckici? Jos jednom pokazuju premijer i njegove marionete da su iznad zakona. Da je red i poredak, sad kazne zalepiti i doticnoj "gospodi" i investioru i sefu gradilista!!

Ика

pre 7 godina

А, па има их још доста без шлема и остале ХТЗ опреме, свима би требало написати казне због немања исте. ЗАКОН МОРА БИТИ ЈЕДНАК ЗА СВЕ!!!

Žića

pre 7 godina

Bitno da Belgrade Waterfront ima svetlecu reklamu od 10 metara, a bolnice nam se raspadaju u polu mraku. Bolje te pare da su date za opremu u bolnicama nego sto su otisle na svetlece reklame.

Goran

pre 7 godina

"Toranj će biti jedna od najviših evropskih zgrada".
Toranj ce imati 168 metara i to kada bude zavrsen a Avalski toranj ima preko 204 m. Zgrada na koju se popeo kada se zavrsi imace 72 m, a cak i Beogradjanka ima preko 100 m, dok poslovni centar Usce ima preko 140 m i duplo je visi nego sto ce biti ova zgrada kada se zavrsi. Premijer se sada popeo na 36 m, zaista uzbudljiva visina.

AntiBot

pre 7 godina

Bitno da Belgrade Waterfront ima svetlecu reklamu od 10 metara, a bolnice nam se raspadaju u polu mraku. Bolje te pare da su date za opremu u bolnicama nego sto su otisle na svetlece reklame.
(Žića, 11. decembar 2016 17:35)

Pa zar niste napisali dole da je ovo privatni projekat, kakve veze privatna svetleca reklama ima sa finansiranjem svetala po bolnicama? Hocete da privatizujete drzavne bolnice Arapima? To se ni Vucic (jos) nije dosetio.

vucko šreder

pre 7 godina

necu sad ovde da se zalim na AV jer mi nije do toga, zajahao nas je, jahace nas jos bar 3-4 godine nazalost, a kakvo je stanje svesti u drzavi Srbiji i kakvi ljudi su nam uzori i modeli ponasanja jahace nas jos 10 i treba da nas jase. Meni je neverovatno kakva informativna masinerija stoji iza ove vlasti, ne u smislu poltronskih novina tipa Informer, vec armije botova. Svaki, ali svaki, makar i potpuno zdravorazumski, dokazima potkrepljen komentar protiv vlasti i AV se zavrsava salvom minusa i negativnih kometara (salva =1000+). Neverovatni su mi takvi ljudi, a istovremeno mi bude zao dokle smo stigli kao drustvo i kao nekada ponosna srpska nacija. Toliko

zbunjena

pre 7 godina

reklama za energoprojekt, budzet za kinicki centar beograd je 100 miliona evra, tender raspisan pocetkom godine, jos uvek nije izabran izvodjac, svi rokovi odavno prosli. zasto mi sve lici da ce naprasno posao dobiti bas energoprojekt?

DJOLE

pre 7 godina

Svi koji nemaju šlem na gradilištu moraju biti kažnjeni po zakonu koji vaši u Srbiji. Da vidimo baš da li u ovoj zemlji važi zakon i za političare ili samo za glupi narod.

TZ

pre 7 godina

Radim kod Arene , zivim na Konjarniku. Svako jutro izadjem na auto put kod Slap pumpe (Konjarnik) , ugledam onu kolonu od gazele do medakovica ( oko 5 km) , i pomislim, sto bi dobro bilo kad bi u Beogradu vec jednom izgradili taj najveci soping mol na balkanu, pa da 5 km ne prelazim svako jutro po vise od pola sata... ako nam ne pomogne najveci soping mol, ili eventualno hotel onda nece ni metro....

Marx

pre 7 godina

E, ako je slem jedino što možete da kažete, onda... Toliko toga ima nedostojnog oko ovog projekta, pa sama rečenica
"On je naveo da radnim danom radi i 420 i 500 radnika i da bi voleo da su im primanja nešto visa, ali da su zadovoljni što grade budućnost Beograda i Srbije."
bi trebala nekom oko da izbije.
Nego, nema slem, a?

Tijana Nis

pre 7 godina

Jedna od najvisih zgrada Evrope????
Sa 20 spratova?????
Pisem ovo sa 26. sprata TV5 zgrade u Nisu, i smejem se. Da da, dodjite u Nis da vidite mozda najvecu zgradu Evrope! Izgradjena je jos 1973.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Samo realan navijac

pre 7 godina

A gde su slemovi???? Ima li ovdezastite na radu???? Znate li kolike su kazne za ne nosenje slema,radnog odela,cipela za zastitnom oplatom,naocara???? Nas deru po firmama,a ovi se javno slikaju!!! bravo napredno nema sta

Meister Jakob

pre 7 godina

Pa dobro jel on premijer ili šta je?
Šta nonstop okolo hoda i slika se sa statistima na gradilištima koja su inače prazna i sa presretnim i prezadovoljnim nasmiješenim radnicima u fabrikama, zar je to posao jednog premijera?!
Evo sad se u parlamentu raspravlja o budžetu, u tome bi trebao da bude preko glave, a ne da se slika na nekim bezveznim gradilištima!

Hidrocefalus

pre 7 godina

Premijer obilazi gradiliste 300 privatnih stanova (kakvih se inace duplo sagradi u BG svake godine) cija izgradnja vec sad kasni godinu i po dana. Kakve to veze ima sa bilo cime?

boris

pre 7 godina

Premijer obilazi privatan posed i građevinu??? A na 1km Brankov most se urušava, tramvajske šine u raspadu, fasade starih zgrada kao posle bombardovanja nacista u drugom svetskom ratu. Migranti pušteni kao besni psi i lutalice po centru, štroka i prljavština na sve strane, sinoć prošetao Bulevarom do Kalemengdana, ploče po trotoarima poispadale, nedostaju, krive, papira po ulici gomila. Još kad sam već pisao komentar kad će da se sredi i očajno stanje ulice, prelaska preko šina kod Veterinarskog fakulteta do Hrama, polomiše se busevi i kola!? Zar ja kao građanin treba da vodim računa o državnoj imovini iako nisam zadužen za nju, ono boli i kad gledate.

zoran

pre 7 godina

Živim na 15 spratu zgrade.Zgrada izgrađena 1979g.Niko se nije pojavio na otvaranju.Jednostavno podelili ključeve i to je sve.Tu je sad naselje od 30.000 stanovnika.Niko se ne hvali time.

tony

pre 7 godina

...AV napravio feštu od izgradnje obične stambene zgrade i shopping mall-a, šta li bi tek radio da Srbija gradi kosmodrom, čovek predstavlja izgradnju stambene zgrade kao vrhunsko dostignuće, pre 30-40 ak godina su se gradile mnogo veće stambene zgrade, mnogo više se i brže gradilo, i nikome nije padalo na pamet da se slika i to predstavlja kao da smo napravili svemirski brod

Ce Gevara

pre 7 godina

Pogled sa 10. je za milion dolara. kako li ce tek izgledati sa 20tog!
(DB, 11. decembar 2016 13:50)

Isto ko i sa 10. bevz ... ne vidim euforiju neku sa time ... Zgrade, soping molovi i jos premijer utice sa javnim interesom oko toga.Aj neka mi neko pojasni kako je komercijalne gradjevine mogu dobiti da budu od javnog interesa!?
I hoce li neko nadoknaditi stetu onim ljudima iz Sava male!?

Deki

pre 7 godina

Buducnost srbije nije zgrada privatnog investitora.Ja ovo ne razumem.Da je nova bolnica za srce ili mozda onkologija pa da se na zracenje ne ceka 6 meseci pa da razemem.

Srđan

pre 7 godina

Govorio čovek da će se završiti do kraja 2016 god. Govorio još dosta ranije, kako će ceo projekat biti završen za 5 godina, kad ono, gle čuda, potpisan ugovor u kom piše, da sve bude završeno za " 30 godina ". Samo laži i laži, iz dana u dan. Tuga i jad u kakvoj zemlji živimo.

cowboy

pre 7 godina

Zivim u jednom gradu u usa gde se najmanje 10 zgrada trenutno podize na vodi,reci.Osim radnika nema nikog drugog,samo uzivaj Srbiji premijer je zidar.

Чрни Грујко

pre 7 godina

замислите да Госпођа Меркел стално виси по неким градилиштима и тунелчићима. Овде незамисливо, то није за озбиљне политичаре.

vostani carice

pre 7 godina

Govorili su to su Vučićeve fantazmagorije, a danas smo na 10. spratu a biće ih 20 i biće završena do proleća 2018.

Znaci odlaze se zavrsetak za 18 meseci?
Posto ste gosn Vucic u junu 2015 najavili zavrsetak kule do kraja 2016.
http://www.blic.rs/vesti/ekonomija/kula-beograd-ce-nici-do-kraja-2016-godine/xc9fbxx
Znaci sada placate penale i rentiranje stanova kupcima koji nemaju gde da se usele?
..ili je nema veze varijanta, kao i sve ostalo u Srbiji?

DJ35

pre 7 godina

"danas smo na 10. spratu a biće ih 20", "Toranj će biti jedna od najviših evropskih zgrada".

Možda grešim, ali rekao bih da u Evropi ima viših zgrada od 20 spratova, ma rekao bih da u Beogradu ima viših zgrada od 20 spratova? Biće da je to kao sa ovom našom ekonomijom koja je viša (bolja) od većine evropskih.

Mihajlo

pre 7 godina

Ovo je zona sumraka. Premijer posećuje izgradnju stambene zgrade i time daje publicitet privatnom investitoru. U normalnoj zemlji bi javnost odmah postavila putanje o tome šta je premijerov lični interes da ovo radi kada javnog interesa očito nema (nismo u deficitu sa stambenim zgrada, izgradnja se ne desava na neko mestu koje nije atraktivno itd.)

Bg011

pre 7 godina

24/365 covek u kampanji. U sred radnog vremena o nasem trosku obilazi i slika se sa svojom pratecom druzinom koji stoje iza njega. Druze idi radi nesto,premijer si,zemlja se raspada.

odusevljen!!

pre 7 godina

Odusevljen sam zbog jos jednog šoping mola.... Taman da 5 posto bogatih u ovoj zemlji ima gde da troši pare, a mi ostali da se divimo sljastecim reklamama.....

lom

pre 7 godina

Za ovo ce neko kad-tad odgovarati jer "specijalni zakon" koji je donet i koji govori da je ova izgradnja javni interes,a gradi je stranac "tezak" desetak milijardi dolara je protiv ustavan i to svi znaju. A tako sam i ja mogao da gradim sve to, da cekam da se to rasproda,pa da nastavim gradnju,savrseno. Eto toliko.

Marko

pre 7 godina

Šta će nama najveći šoping mol kad smo daleko najskuplja zemlja u regionu? Mađarska,Austrija,Nemačka. ...da ne nabrajam dalje su minimum duplo jeftiniji za šoping,a naš narod je sve siromašniji tako da je van svake pameti praviti ovo.

Gradjevinski inspektor

pre 7 godina

A gde su zastitne kacige na glavama, deckici? Jos jednom pokazuju premijer i njegove marionete da su iznad zakona. Da je red i poredak, sad kazne zalepiti i doticnoj "gospodi" i investioru i sefu gradilista!!

Srđan

pre 7 godina

bg011 - Svaka čast na komentaru. Apsolutno se slažem. Čovek je non-stop u kampanji. Najsmešnije i najgore je to, što on stalno ponavlja jednu te istu rečenicu "ne želim da sakupljam političke poene", a stvar je u tome, što on to čini, i to vrlo svesno. To ne vidi samo neko ko je niske inteligencije.

Wiki

pre 7 godina

Kula treba da bude visoka 168m. Trenutno sa tom visonom ne moze da se kvalifikuje za prvih 100 u Evropi.
Pored toga trenutno se više od 30tak gradi sa visinom višom od kule.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_tallest_buildings_in_Europe?wprov=sfla1

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Jel to premijera sramota da nosi zastitni slem? Svi drugi su ga danas nosili sem njega. Jel to za njega ne vaze zakoni i propisi na koje se svakodnevno poziva?

Žića

pre 7 godina

Bitno da Belgrade Waterfront ima svetlecu reklamu od 10 metara, a bolnice nam se raspadaju u polu mraku. Bolje te pare da su date za opremu u bolnicama nego sto su otisle na svetlece reklame.

Ика

pre 7 godina

А, па има их још доста без шлема и остале ХТЗ опреме, свима би требало написати казне због немања исте. ЗАКОН МОРА БИТИ ЈЕДНАК ЗА СВЕ!!!

AntiBot

pre 7 godina

Bitno da Belgrade Waterfront ima svetlecu reklamu od 10 metara, a bolnice nam se raspadaju u polu mraku. Bolje te pare da su date za opremu u bolnicama nego sto su otisle na svetlece reklame.
(Žića, 11. decembar 2016 17:35)

Pa zar niste napisali dole da je ovo privatni projekat, kakve veze privatna svetleca reklama ima sa finansiranjem svetala po bolnicama? Hocete da privatizujete drzavne bolnice Arapima? To se ni Vucic (jos) nije dosetio.

Goran

pre 7 godina

"Toranj će biti jedna od najviših evropskih zgrada".
Toranj ce imati 168 metara i to kada bude zavrsen a Avalski toranj ima preko 204 m. Zgrada na koju se popeo kada se zavrsi imace 72 m, a cak i Beogradjanka ima preko 100 m, dok poslovni centar Usce ima preko 140 m i duplo je visi nego sto ce biti ova zgrada kada se zavrsi. Premijer se sada popeo na 36 m, zaista uzbudljiva visina.

vucko šreder

pre 7 godina

necu sad ovde da se zalim na AV jer mi nije do toga, zajahao nas je, jahace nas jos bar 3-4 godine nazalost, a kakvo je stanje svesti u drzavi Srbiji i kakvi ljudi su nam uzori i modeli ponasanja jahace nas jos 10 i treba da nas jase. Meni je neverovatno kakva informativna masinerija stoji iza ove vlasti, ne u smislu poltronskih novina tipa Informer, vec armije botova. Svaki, ali svaki, makar i potpuno zdravorazumski, dokazima potkrepljen komentar protiv vlasti i AV se zavrsava salvom minusa i negativnih kometara (salva =1000+). Neverovatni su mi takvi ljudi, a istovremeno mi bude zao dokle smo stigli kao drustvo i kao nekada ponosna srpska nacija. Toliko

DJOLE

pre 7 godina

Svi koji nemaju šlem na gradilištu moraju biti kažnjeni po zakonu koji vaši u Srbiji. Da vidimo baš da li u ovoj zemlji važi zakon i za političare ili samo za glupi narod.

zbunjena

pre 7 godina

reklama za energoprojekt, budzet za kinicki centar beograd je 100 miliona evra, tender raspisan pocetkom godine, jos uvek nije izabran izvodjac, svi rokovi odavno prosli. zasto mi sve lici da ce naprasno posao dobiti bas energoprojekt?