Nedelja, 02.08.2015.

10:09

Mihajlović: Pa nije Beograd Srbija

Ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je da će ove godine u Srbiji biti otvoreno 86 kilometara autoputa.

Izvor: Tanjug

Mihajloviæ: Pa nije Beograd Srbija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

265 Komentari

Sortiraj po:

Vuk

pre 7 godina

Sta je sa obilaznicom kod Subotice za Kelebiju?Projekat gotov 80% vama stoji tako od kad ste dosli na vlast?Drugo vi ocigledno niste obavesteni da je pruga Petrovaradin-Cortanovci remontovana skoro i da treba samo odatle do Indjije uraditi.Najveća katastrofa je NS-SU 40km/h strasno da 100km iddmo 2.5h to je sramota!

VESNA GRŠIĆ DJOKIČ

pre 8 godina

Na žalost mi koji ne živimo u Beogradu,kao da nismo u Srbiji. Upravo danas sam otišla u KDS po objašnjenje u vezi opomene. Ništa nisam uspela rešiti jer sve odlučuje Beograd, a doći do telefona u Bg.je nemoguće. Tužno i žalosno. U ovoj državi će možda biti bolje ako se svi preselimo u Bg.

Vaske_tb

pre 8 godina

Beograd jeste Srbija, kao što je i svaki grad od Subotice do Vranja. Sigurno je htela da keže: ''Nije Srbija Beograd!''. Lapsus.

teletabis

pre 8 godina

Da je neko kako treba obisao trasu koridora 10 kod Bele Palanke zatvori bi bili mnoooogo puniji.Gorivo,gvozdje,cement,to se krade na tone.Radnici rade neprijavljeni,bez zdravstvenih knjizica.Plate se neredovno isplacuju.Zagadjenje vazduha od prasine gore nego u Pancevu.Ko to sve dozvoljava?

boki

pre 8 godina

Ministarka se zalaže da se Srbija razvija ravnomerno, a ne samo srpska prestonica. Ravnomerni regionalni razvoj je jedan od prioriteta u radu vlade.

otvaranje(?) autoputa

pre 8 godina

"Zorana Mihajlović najavila je da će ove godine u Srbiji biti otvoreno 86 kilometara autoputa."
Svuda u svetu se pûtevi GRADE, jedino se u Srbiji = "otvaraju"...

максимилијан

pre 8 godina

Јесте, изгледа да Београд јесте Србија. Остатак не постоји. Све је везано за њега, једино се ту живи и само је битно шта се ту ради. Чак и РТС је у ствари јавни сервис Београда, на 10 емисија и прилога о Београду, дође једна вест из унутрашњости од два минута и то у неком шлогираном термину кад нико не гледа. И оће да им плаћам претплату, може ал јуче.

borivoje surdilovic

pre 8 godina

i opet se govori "bice", a koliko je uradjeno....rupa do rupe, sad sam dosao iz hrvatske sa mora, nigde guzve, granica deset minuta, udjes kod nas, auto poceo se trese, prva naplatna, 45 minuta...blago nama sa vama.

MiraG.

pre 8 godina

Zorana je ozbiljno shvatila svoj posao i vešto iznenadnim posetama gradilištima primorava izvođače da čitaju i poštuju ugovro i ugovorne obaveze.

taja

pre 8 godina

Kineska strana namerava da železnicom poveže luku Pirej i Budimpeštu, kako bi svoju robu plasirala na evrospka tržišta. Svakako da je planirano da ta moderna pruga prolazi i kroz Srbiju.

Dobrica

pre 8 godina

Bilo je krajnje vreme da kapital krene van Beograda. Mada je on daleko iznad ostalih, ostatak Srbije polako napreduje sa infrastrukturom.

Das Sein

pre 8 godina

Gospođa Mihajlović je dotakla jednu od najosetljivijih tačaka u ukupnoj organizaciji privredno-institucionalnog i ekonomsko-političkog života naše zemlje. "Nije Beograd Srbija!" ... Naravno da Beograd, srećom po beograđane, nije Srbija i, najverovatnije, to nikada neće ni biti ! Srbija je "medijum eksploatacije" a Beograd je središte u koje sliva sve što je stvoreno, proizvedeno, sve što je iole smisleno, sve što je vredno i koliko-toliko živo. Beograd je središte imperije čiji su obodi neprepoznatljivi, urušeni, potenuli u bedu, ekonomsku i duhovnu zaostalost. Beograd je lokalitet na kojem živi preko dva miliona ljudi, a Srbija je "brisani prostor" čija gustina naseljenosti opada srazmerno udaljenosti od centra imperije. Što ste udaljeniji od Beograd, to jest, što dublje ponirete u Srbiju, to je život sve ređa i ređa pojava. Begrad, srećom po beograđane, nije Srbija. Beograd je samo glavni grad Srbije ...

verni čitalac portala B 92

pre 8 godina

Srbiji su potrebne nove investicije, realizacija svakog novog projekta nam u ovom trenutku mnogo znači posebno kad je reč o putevima koji su blago rečeno u očajnom stanju.

addadww

pre 8 godina

Nema u Srbiji mesta u kojem je važnije živeti ili je važniji gradjanima, svaka stopa SRbije mora SE razvijati i imati puteve jer to su putevu budućnosti.

Mihailo

pre 8 godina

Nasa Vlada zna sta radi. Nije samo Beograd centar Srbije. Ostali gradovi, opstine i okruzi se razvijaju isto podjednako kao i Beograd. Rezultati tog rada i razvoja su nam svima ocigledni.

ZOKI - ZORULE

pre 8 godina

Aktuelana Vlada u to sam apsolutno siguran da ce Koridor 10 zavrsiti za dvostuko manje vremena nego DS.Jer se bave problemom, a ne kao gospoda iz DS-a koji su samo vodili racuna da sebe ugrade. Da su oni jos malo ostali na vlasti od tog posla ne bi bilo nista, kao ni od novih puteva.Ali zatosada koriste svaku priliku da kritikuju i napadaju aktuelnu vlast.

Asche...

pre 8 godina

E, muka mi je od ovih maloumnih BOTOVA, koji misle da ce nekome da posole pamet... Imate tako idijotske komentare (za to ste i placeni), videcu vas kad ovi lesinari zglajznu sa vlasti... Zutokljunci su upropastili zemlju, zavili je u crno, ali ovi naprednjaci... Jadna nam majka sa njima. Sram vas bilo, umijte se hladnom vodom botovi, i pogledajte gde smo realno danas. ``Srbija je lider u regionu, Srbija je postovana u svetu, sada se radi za razliku od ranije, bice bolji zivot, i ostale budalastine...`` Mlatite praznu slamu. Srbija je danas moralni patuljak, veci nego ikada.

Goran M.

pre 8 godina

Ovo se retko kada dešavalo da neko od najviših državni funkcionera izjavi da Beograd nije Srbija i da se ulaže u dosta infrastrukture van Beograda.

ostali se vole B 92 se čita

pre 8 godina

Bitno je samo da se nešto gradi u Srbiji, nakon toliko godina stagnacije. Putevi su preko potrebni tako da podržavam odluku o njihovoj izgradnji.

vranica ljuta

pre 8 godina

bilo bi lepo da se sve opstine u unutrasnjosti aktiviraju i potrose koju paricu iz novcanika opstine, na izgradnju i doradu puteva. Zasluzili smo bolje i bezbednije puteve!

morata

pre 8 godina

Kad je mogla jedna Hrvatska da uradi kvalitetno svoje puteve, zasto ne bismo mogli i mi.Zbog nesposobnih Vlada u proslosti dosta smo vremena izgubili i danas dosta zaostajemo u ovoj grani za Evropom.

Cvetana Cvetić

pre 8 godina

Beograd jeste glavni grad, ali nije on Srbija. Ima i drugih gradova u koje je potrebno investirati. Realizacija svakog novog projekta posebno novih puteva doprineće boljem funkcionisanju saobraćaja.

Pekar

pre 8 godina

Jel neko vodi računa o tome kada se ti naši putevi grade? U sredvletnje sezone, neka budala, je odlučila da gradi puteve, popravlja autoput? Gužve su nezapamćene... a zbog ovih gužvi će mnogi turisti narednih godina zaobolaziti Srbiju... to košta mnogo više od pomeranja termina za gradnju i popravku puteva!

optimista sa zadrškom

pre 8 godina

Do sada je bilo uvek po nepisanom pravilu da samo i sve za Beograd,ostatak Srbije kao da nije ni postojao.Ajde da vidimo konačno da se i to promeni.

svrljizanka

pre 8 godina

Ulica Vase Albanca, ulica u kojoj sam provela veliki deo svog detinjstva, bila je u vise nego katastrofalnom stanju. Bio je red zaista da se uradi nesto po tom pitanju. Ti ljudi tamo su vam jako zahvalni na tome.

Donald

pre 8 godina

Ova Vlada zavrsice Koridor 10 za dvostuko manje vremena nego DS. Da oni jos malo ostali na vlasti od tog posla ne bi bilo nista, kao ni od novih puteva.

dalco

pre 8 godina

Pogledajte samo kilometrazu uradjenog auto puta prethodnih godina i sve ce vam biti jasno.Da bi pratili Evropu i da ne bi puno zaostajali, putnu infrastrukturu moramo imati makar pribliznu njihovoj.

Jelena

pre 8 godina

Da li ce se iko ikada setiti da poveze Kragujevac sa ostatkom civilizacije. Cinjenica je da se gradi vise nego prethodnih godina, a bilo bi lepo uloziti mrvicu i u Kragujevac.

GolGOTA

pre 8 godina

Uvek sam bio za to da svim gradanima Srbije budu izgradjeni dobro putevi, svakom je važno da stignen do lekara, škole, pijace,pozorišta-

Milijana

pre 8 godina

Posle duzeg vremena na politickoj sceni su se pojavili oni koji tvrde da je Srbija mnogo vise od Beograda. Sa ovom ljudima Srbija ce se graditi i izgraditi.

Lacika

pre 8 godina

Naravno da Beograd nije Srbija, ako neki misle da to jeste, onda ce u buducnosti Srbija (nazalost) i samo da se svede na beogradski pasaluk.

Hedona

pre 8 godina

Ona je rekla da će za nekoliko dana biti završeni radovi na proširenju Ulice Vase Albanca i naglasila da je za razvoj turizma na Babinom Zubu važno da se uradi i put od Svrljiga. Mihajlović je rekla da se na Koridoru 10 radi brže nego prethodnih godina i da se trenutno gradi 10 puta više u Srbiji nego 2012. godine.Naravno da Beograd nije Srbije, ali gde god da započnu sve i završe. Ova vlast zaista radi punom parom. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

milos

pre 8 godina

Oh oh oh kako se spremamo za izbore. Gradjani, ne dajte se prevariti ponovo. Njima nije stalo do Srbije. Do BGD mozda i jeste, jer se tu ima sta jos opljackati, ali do ostatka Srbije im nije stalo. Zorana je bila Labusova udarna pesnica (iz senke doduse) a znamo sta nam je Labus ostavio u amanet. Otvorite oci.

Winston

pre 8 godina

@samo rad

Pa sto nesto ne radite! Svake subote ispred opstine Vracar gomila SNS podmlatka vacari ljude za rukave da im objasni "svetlu buducnost". Zaokruzujete sprejom rupe po trotoaru, umesto da se uhvatite motike i lopate da nesto uradite. Mozes misliti rada - deljenje prospekata i crtanje sprejom po asfaltu! A ova plavojka je bas pravi primer kako treba da se radi! Lepo zivi, a nikada nista nije uradila u zivotu! Po zanimanju - ekspert! Cega? Trilaterale i ostalih mafijoza?

Nino

pre 8 godina

I razvoj turizma je takođe šansa Srbije, međutim neće turisti da dolaze ukoliko je loša infrastruktura. Zato radove treba još više ubrzati.

marija

pre 8 godina

@(marija, 2. avgust 2015 11:48) - Mogla si da posaljes jos koji komentar, ipak nisu dovoljna dva.
(VelikiStrumf, 2. avgust 2015 12:35)

Sta su dva spram tvojih 50, SNS botu?!

Borko Bošković

pre 8 godina

Što više boljih i kvalitetnijih autoputeva, to je sigurnija vožnja. Jedan od uzroka velikog broja saobraćajnih nesreća u Srbiji jesu loši putevi.

Beatris

pre 8 godina

Završeci koridora 11 i 10 i puta za Budimpeštu, Srbija će moći da se pohvali kvalitetnim i sigurnim putevima. Naravno ne treba zaboraviti zaobilaznicu oko Beograda, koja će olakšati put bez gradskih gužvi.

Namćor

pre 8 godina

Sve što je Ministarka navela je pokazatelj da Vlada za razliku od prethodnika stvarno želi da napravi ogroman napredak u izgradnji svih saobraćajnica.

drago

pre 8 godina

Beograd je žila kucavica Srbije, ali ako mislimo da se ostatak Srba ne preseli u glavni grad, moramo ravnomerno razvijati čitavu Srbiju. Da ljudi ostanu u svojim gradovima i selima.

Osa

pre 8 godina

Završetkom gradnje koridora 10 i 11 i puta za Budimpeštu stvoriće se preduslov za razvoj privrede i turizma, a dobri i kvalitetni putevi u tome doprinose.

klincov

pre 8 godina

Za očekivati je da bude sve više rekonstruisanih puteva po Srbiji kako se Srbija bude približavala članstvu u EU jer će Srbiji biti na raspolaganju sve veća sredstva iz fonodova EU namenjena projektima izgradnje putne infrastrukture.

Dragan canj

pre 8 godina

Sta je sa putem Pojate Preljina da minisar Gasic ne ide po losem putu od Pojata do Krusevca samo gledate Beograd a ostatak Srboje nije vazan a vi i dalje glasaje za AV pa kukajte dalje

Namćor

pre 8 godina

Sve što je Ministarka navela je pokazatelj da Vlada za razliku od prethodnika stvarno želi da napravi ogroman napredak u izgradnji svih saobraćajnica.

Zapanjena

pre 8 godina

Evidentno je da se radi i na ulicama trećeg prioriteta. Ali ljudi su toliko alavi da ladno napadaju odgovorna lica da im se bkvalno asfaltira do dvorišta

bear

pre 8 godina

ulganje u puteve je neophodno. prvo sto su inace jako losi, sto nema razvoja bez njih i sto je jako los marketing za zemlju. raduje me ova vest

mattko

pre 8 godina

Neka ode u Sloveniju. Tamo su svi gradovi povezani mrezom autoputeva a do svake njive vodi vas asfalt!
To je samo 400km odavde a bili smo ista drzava. Nesto ne stima.

DarkoLo

pre 8 godina

U pravu si sto posto!Beograd je drzava za sebe,ostatak Srbije robuje Beogradu!Pricalo se o decentralizaciji a sada je ta centralizacija izrazenija nego ikada...pojedini delovi Srbije jos zive u srednjem veku,bez vode,bez struje,bez adekvatne infrastrukture,dok se za to vreme velica Beograd na vodi!Iskrivljeni prioriteti vec godinama...sve kontra radite!

Goran

pre 8 godina

BG botovi lupaju minuse po komentarima iz unutrašnjosti,pa meni prvom BG uopšte nije potreban,ja u svom NS živim bez ikakve potrebe za BG.Stop centralizaciji.

Gimnastičarka

pre 8 godina

Vreme je da se u naše puteve uloži mnogo, jer će nam se to višestruko vratiti. To Vlada uviđa i verujem da će ovo dati dobre rezultate ne samo u razvoju ssaobraćaja nego i privrede u celini.

Matori

pre 8 godina

Vidi se širom Srbije da ima više gradilišta i da se ova grana brzo razvija zahvaljujući radu Vlade i dugoročnim ciljevima koje je zacrtala.

Nekokozna

pre 8 godina

.."ove godine BICE napravljeno 86 km autoputeva" i "BICE obnovljeno 120 km ."
GospodZo,vec smo uveliko u drugoj polovini godine.Kako se niste prevarili i rekli koliko je DO SAD napravljeno i obnovljeno autoputeva!?
Naravno, nesmete,jer su cifre porazavajuce,i vi ti dobro znate.

voodoo

pre 8 godina

Tema su putevi Srbije, ne Beograd. Populisticka izjava koja nema veze sa temom, svi znamo da Beograd nije Srbija, u Srbiji putevi izgledaju kao slagalice od silnih zakrpa, jako su stetni i po bezbednost i po automobile, na mnogo vise puteva od 1100 km je potrebno potpuno zameniti asvalt, a ne krpiti ih po hiljaditi put, i to magistralnih, a o lokalnim da i ne pricamo.

Minhen

pre 8 godina

Kakvu politiku vodite gospodo mihajlović i ostali političari i oni koji su pre vas bili doveli ste ne samo da će beogradski pasaluk bit već i nestanak Srbije

Nekokozna

pre 8 godina

.."ove godine BICE napravljeno 86 km autoputeva" i "BICE obnovljeno 120 km ."
GospodZo,vec smo uveliko u drugoj polovini godine.Kako se niste prevarili i rekli koliko je DO SAD napravljeno i obnovljeno autoputeva!?
Naravno, nesmete,jer su cifre porazavajuce,i vi ti dobro znate.

voodoo

pre 8 godina

Tema su putevi Srbije, ne Beograd. Populisticka izjava koja nema veze sa temom, svi znamo da Beograd nije Srbija, u Srbiji putevi izgledaju kao slagalice od silnih zakrpa, jako su stetni i po bezbednost i po automobile, na mnogo vise puteva od 1100 km je potrebno potpuno zameniti asvalt, a ne krpiti ih po hiljaditi put, i to magistralnih, a o lokalnim da i ne pricamo.

Minhen

pre 8 godina

Kakvu politiku vodite gospodo mihajlović i ostali političari i oni koji su pre vas bili doveli ste ne samo da će beogradski pasaluk bit već i nestanak Srbije

Beatris

pre 8 godina

Završeci koridora 11 i 10 i puta za Budimpeštu, Srbija će moći da se pohvali kvalitetnim i sigurnim putevima. Naravno ne treba zaboraviti zaobilaznicu oko Beograda, koja će olakšati put bez gradskih gužvi.

Osa

pre 8 godina

Završetkom gradnje koridora 10 i 11 i puta za Budimpeštu stvoriće se preduslov za razvoj privrede i turizma, a dobri i kvalitetni putevi u tome doprinose.

ZOKI - ZORULE

pre 8 godina

Aktuelana Vlada u to sam apsolutno siguran da ce Koridor 10 zavrsiti za dvostuko manje vremena nego DS.Jer se bave problemom, a ne kao gospoda iz DS-a koji su samo vodili racuna da sebe ugrade. Da su oni jos malo ostali na vlasti od tog posla ne bi bilo nista, kao ni od novih puteva.Ali zatosada koriste svaku priliku da kritikuju i napadaju aktuelnu vlast.

Namćor

pre 8 godina

Sve što je Ministarka navela je pokazatelj da Vlada za razliku od prethodnika stvarno želi da napravi ogroman napredak u izgradnji svih saobraćajnica.

morata

pre 8 godina

Kad je mogla jedna Hrvatska da uradi kvalitetno svoje puteve, zasto ne bismo mogli i mi.Zbog nesposobnih Vlada u proslosti dosta smo vremena izgubili i danas dosta zaostajemo u ovoj grani za Evropom.

Asche...

pre 8 godina

E, muka mi je od ovih maloumnih BOTOVA, koji misle da ce nekome da posole pamet... Imate tako idijotske komentare (za to ste i placeni), videcu vas kad ovi lesinari zglajznu sa vlasti... Zutokljunci su upropastili zemlju, zavili je u crno, ali ovi naprednjaci... Jadna nam majka sa njima. Sram vas bilo, umijte se hladnom vodom botovi, i pogledajte gde smo realno danas. ``Srbija je lider u regionu, Srbija je postovana u svetu, sada se radi za razliku od ranije, bice bolji zivot, i ostale budalastine...`` Mlatite praznu slamu. Srbija je danas moralni patuljak, veci nego ikada.

Goran M.

pre 8 godina

Ovo se retko kada dešavalo da neko od najviših državni funkcionera izjavi da Beograd nije Srbija i da se ulaže u dosta infrastrukture van Beograda.

Borko Bošković

pre 8 godina

Što više boljih i kvalitetnijih autoputeva, to je sigurnija vožnja. Jedan od uzroka velikog broja saobraćajnih nesreća u Srbiji jesu loši putevi.

ostali se vole B 92 se čita

pre 8 godina

Bitno je samo da se nešto gradi u Srbiji, nakon toliko godina stagnacije. Putevi su preko potrebni tako da podržavam odluku o njihovoj izgradnji.

drago

pre 8 godina

Beograd je žila kucavica Srbije, ali ako mislimo da se ostatak Srba ne preseli u glavni grad, moramo ravnomerno razvijati čitavu Srbiju. Da ljudi ostanu u svojim gradovima i selima.

klincov

pre 8 godina

Za očekivati je da bude sve više rekonstruisanih puteva po Srbiji kako se Srbija bude približavala članstvu u EU jer će Srbiji biti na raspolaganju sve veća sredstva iz fonodova EU namenjena projektima izgradnje putne infrastrukture.

optimista sa zadrškom

pre 8 godina

Do sada je bilo uvek po nepisanom pravilu da samo i sve za Beograd,ostatak Srbije kao da nije ni postojao.Ajde da vidimo konačno da se i to promeni.

Hedona

pre 8 godina

Ona je rekla da će za nekoliko dana biti završeni radovi na proširenju Ulice Vase Albanca i naglasila da je za razvoj turizma na Babinom Zubu važno da se uradi i put od Svrljiga. Mihajlović je rekla da se na Koridoru 10 radi brže nego prethodnih godina i da se trenutno gradi 10 puta više u Srbiji nego 2012. godine.Naravno da Beograd nije Srbije, ali gde god da započnu sve i završe. Ova vlast zaista radi punom parom. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

Nino

pre 8 godina

I razvoj turizma je takođe šansa Srbije, međutim neće turisti da dolaze ukoliko je loša infrastruktura. Zato radove treba još više ubrzati.

dalco

pre 8 godina

Pogledajte samo kilometrazu uradjenog auto puta prethodnih godina i sve ce vam biti jasno.Da bi pratili Evropu i da ne bi puno zaostajali, putnu infrastrukturu moramo imati makar pribliznu njihovoj.

Milijana

pre 8 godina

Posle duzeg vremena na politickoj sceni su se pojavili oni koji tvrde da je Srbija mnogo vise od Beograda. Sa ovom ljudima Srbija ce se graditi i izgraditi.

GolGOTA

pre 8 godina

Uvek sam bio za to da svim gradanima Srbije budu izgradjeni dobro putevi, svakom je važno da stignen do lekara, škole, pijace,pozorišta-

vranica ljuta

pre 8 godina

bilo bi lepo da se sve opstine u unutrasnjosti aktiviraju i potrose koju paricu iz novcanika opstine, na izgradnju i doradu puteva. Zasluzili smo bolje i bezbednije puteve!

Mihailo

pre 8 godina

Nasa Vlada zna sta radi. Nije samo Beograd centar Srbije. Ostali gradovi, opstine i okruzi se razvijaju isto podjednako kao i Beograd. Rezultati tog rada i razvoja su nam svima ocigledni.

addadww

pre 8 godina

Nema u Srbiji mesta u kojem je važnije živeti ili je važniji gradjanima, svaka stopa SRbije mora SE razvijati i imati puteve jer to su putevu budućnosti.

verni čitalac portala B 92

pre 8 godina

Srbiji su potrebne nove investicije, realizacija svakog novog projekta nam u ovom trenutku mnogo znači posebno kad je reč o putevima koji su blago rečeno u očajnom stanju.

Donald

pre 8 godina

Ova Vlada zavrsice Koridor 10 za dvostuko manje vremena nego DS. Da oni jos malo ostali na vlasti od tog posla ne bi bilo nista, kao ni od novih puteva.

Cvetana Cvetić

pre 8 godina

Beograd jeste glavni grad, ali nije on Srbija. Ima i drugih gradova u koje je potrebno investirati. Realizacija svakog novog projekta posebno novih puteva doprineće boljem funkcionisanju saobraćaja.

svrljizanka

pre 8 godina

Ulica Vase Albanca, ulica u kojoj sam provela veliki deo svog detinjstva, bila je u vise nego katastrofalnom stanju. Bio je red zaista da se uradi nesto po tom pitanju. Ti ljudi tamo su vam jako zahvalni na tome.

Lacika

pre 8 godina

Naravno da Beograd nije Srbija, ako neki misle da to jeste, onda ce u buducnosti Srbija (nazalost) i samo da se svede na beogradski pasaluk.

borivoje surdilovic

pre 8 godina

i opet se govori "bice", a koliko je uradjeno....rupa do rupe, sad sam dosao iz hrvatske sa mora, nigde guzve, granica deset minuta, udjes kod nas, auto poceo se trese, prva naplatna, 45 minuta...blago nama sa vama.

Das Sein

pre 8 godina

Gospođa Mihajlović je dotakla jednu od najosetljivijih tačaka u ukupnoj organizaciji privredno-institucionalnog i ekonomsko-političkog života naše zemlje. "Nije Beograd Srbija!" ... Naravno da Beograd, srećom po beograđane, nije Srbija i, najverovatnije, to nikada neće ni biti ! Srbija je "medijum eksploatacije" a Beograd je središte u koje sliva sve što je stvoreno, proizvedeno, sve što je iole smisleno, sve što je vredno i koliko-toliko živo. Beograd je središte imperije čiji su obodi neprepoznatljivi, urušeni, potenuli u bedu, ekonomsku i duhovnu zaostalost. Beograd je lokalitet na kojem živi preko dva miliona ljudi, a Srbija je "brisani prostor" čija gustina naseljenosti opada srazmerno udaljenosti od centra imperije. Što ste udaljeniji od Beograd, to jest, što dublje ponirete u Srbiju, to je život sve ređa i ređa pojava. Begrad, srećom po beograđane, nije Srbija. Beograd je samo glavni grad Srbije ...

Namćor

pre 8 godina

Sve što je Ministarka navela je pokazatelj da Vlada za razliku od prethodnika stvarno želi da napravi ogroman napredak u izgradnji svih saobraćajnica.

Winston

pre 8 godina

@samo rad

Pa sto nesto ne radite! Svake subote ispred opstine Vracar gomila SNS podmlatka vacari ljude za rukave da im objasni "svetlu buducnost". Zaokruzujete sprejom rupe po trotoaru, umesto da se uhvatite motike i lopate da nesto uradite. Mozes misliti rada - deljenje prospekata i crtanje sprejom po asfaltu! A ova plavojka je bas pravi primer kako treba da se radi! Lepo zivi, a nikada nista nije uradila u zivotu! Po zanimanju - ekspert! Cega? Trilaterale i ostalih mafijoza?

Zapanjena

pre 8 godina

Evidentno je da se radi i na ulicama trećeg prioriteta. Ali ljudi su toliko alavi da ladno napadaju odgovorna lica da im se bkvalno asfaltira do dvorišta

milos

pre 8 godina

Oh oh oh kako se spremamo za izbore. Gradjani, ne dajte se prevariti ponovo. Njima nije stalo do Srbije. Do BGD mozda i jeste, jer se tu ima sta jos opljackati, ali do ostatka Srbije im nije stalo. Zorana je bila Labusova udarna pesnica (iz senke doduse) a znamo sta nam je Labus ostavio u amanet. Otvorite oci.

максимилијан

pre 8 godina

Јесте, изгледа да Београд јесте Србија. Остатак не постоји. Све је везано за њега, једино се ту живи и само је битно шта се ту ради. Чак и РТС је у ствари јавни сервис Београда, на 10 емисија и прилога о Београду, дође једна вест из унутрашњости од два минута и то у неком шлогираном термину кад нико не гледа. И оће да им плаћам претплату, може ал јуче.

marija

pre 8 godina

@(marija, 2. avgust 2015 11:48) - Mogla si da posaljes jos koji komentar, ipak nisu dovoljna dva.
(VelikiStrumf, 2. avgust 2015 12:35)

Sta su dva spram tvojih 50, SNS botu?!

mattko

pre 8 godina

Neka ode u Sloveniju. Tamo su svi gradovi povezani mrezom autoputeva a do svake njive vodi vas asfalt!
To je samo 400km odavde a bili smo ista drzava. Nesto ne stima.

Matori

pre 8 godina

Vidi se širom Srbije da ima više gradilišta i da se ova grana brzo razvija zahvaljujući radu Vlade i dugoročnim ciljevima koje je zacrtala.

Pekar

pre 8 godina

Jel neko vodi računa o tome kada se ti naši putevi grade? U sredvletnje sezone, neka budala, je odlučila da gradi puteve, popravlja autoput? Gužve su nezapamćene... a zbog ovih gužvi će mnogi turisti narednih godina zaobolaziti Srbiju... to košta mnogo više od pomeranja termina za gradnju i popravku puteva!

Goran

pre 8 godina

BG botovi lupaju minuse po komentarima iz unutrašnjosti,pa meni prvom BG uopšte nije potreban,ja u svom NS živim bez ikakve potrebe za BG.Stop centralizaciji.

Gimnastičarka

pre 8 godina

Vreme je da se u naše puteve uloži mnogo, jer će nam se to višestruko vratiti. To Vlada uviđa i verujem da će ovo dati dobre rezultate ne samo u razvoju ssaobraćaja nego i privrede u celini.

DarkoLo

pre 8 godina

U pravu si sto posto!Beograd je drzava za sebe,ostatak Srbije robuje Beogradu!Pricalo se o decentralizaciji a sada je ta centralizacija izrazenija nego ikada...pojedini delovi Srbije jos zive u srednjem veku,bez vode,bez struje,bez adekvatne infrastrukture,dok se za to vreme velica Beograd na vodi!Iskrivljeni prioriteti vec godinama...sve kontra radite!

bear

pre 8 godina

ulganje u puteve je neophodno. prvo sto su inace jako losi, sto nema razvoja bez njih i sto je jako los marketing za zemlju. raduje me ova vest

Dragan canj

pre 8 godina

Sta je sa putem Pojate Preljina da minisar Gasic ne ide po losem putu od Pojata do Krusevca samo gledate Beograd a ostatak Srboje nije vazan a vi i dalje glasaje za AV pa kukajte dalje

otvaranje(?) autoputa

pre 8 godina

"Zorana Mihajlović najavila je da će ove godine u Srbiji biti otvoreno 86 kilometara autoputa."
Svuda u svetu se pûtevi GRADE, jedino se u Srbiji = "otvaraju"...

teletabis

pre 8 godina

Da je neko kako treba obisao trasu koridora 10 kod Bele Palanke zatvori bi bili mnoooogo puniji.Gorivo,gvozdje,cement,to se krade na tone.Radnici rade neprijavljeni,bez zdravstvenih knjizica.Plate se neredovno isplacuju.Zagadjenje vazduha od prasine gore nego u Pancevu.Ko to sve dozvoljava?

Jelena

pre 8 godina

Da li ce se iko ikada setiti da poveze Kragujevac sa ostatkom civilizacije. Cinjenica je da se gradi vise nego prethodnih godina, a bilo bi lepo uloziti mrvicu i u Kragujevac.

VESNA GRŠIĆ DJOKIČ

pre 8 godina

Na žalost mi koji ne živimo u Beogradu,kao da nismo u Srbiji. Upravo danas sam otišla u KDS po objašnjenje u vezi opomene. Ništa nisam uspela rešiti jer sve odlučuje Beograd, a doći do telefona u Bg.je nemoguće. Tužno i žalosno. U ovoj državi će možda biti bolje ako se svi preselimo u Bg.

Vaske_tb

pre 8 godina

Beograd jeste Srbija, kao što je i svaki grad od Subotice do Vranja. Sigurno je htela da keže: ''Nije Srbija Beograd!''. Lapsus.

taja

pre 8 godina

Kineska strana namerava da železnicom poveže luku Pirej i Budimpeštu, kako bi svoju robu plasirala na evrospka tržišta. Svakako da je planirano da ta moderna pruga prolazi i kroz Srbiju.

MiraG.

pre 8 godina

Zorana je ozbiljno shvatila svoj posao i vešto iznenadnim posetama gradilištima primorava izvođače da čitaju i poštuju ugovro i ugovorne obaveze.

boki

pre 8 godina

Ministarka se zalaže da se Srbija razvija ravnomerno, a ne samo srpska prestonica. Ravnomerni regionalni razvoj je jedan od prioriteta u radu vlade.

Dobrica

pre 8 godina

Bilo je krajnje vreme da kapital krene van Beograda. Mada je on daleko iznad ostalih, ostatak Srbije polako napreduje sa infrastrukturom.

Vuk

pre 7 godina

Sta je sa obilaznicom kod Subotice za Kelebiju?Projekat gotov 80% vama stoji tako od kad ste dosli na vlast?Drugo vi ocigledno niste obavesteni da je pruga Petrovaradin-Cortanovci remontovana skoro i da treba samo odatle do Indjije uraditi.Najveća katastrofa je NS-SU 40km/h strasno da 100km iddmo 2.5h to je sramota!

Nekokozna

pre 8 godina

.."ove godine BICE napravljeno 86 km autoputeva" i "BICE obnovljeno 120 km ."
GospodZo,vec smo uveliko u drugoj polovini godine.Kako se niste prevarili i rekli koliko je DO SAD napravljeno i obnovljeno autoputeva!?
Naravno, nesmete,jer su cifre porazavajuce,i vi ti dobro znate.

voodoo

pre 8 godina

Tema su putevi Srbije, ne Beograd. Populisticka izjava koja nema veze sa temom, svi znamo da Beograd nije Srbija, u Srbiji putevi izgledaju kao slagalice od silnih zakrpa, jako su stetni i po bezbednost i po automobile, na mnogo vise puteva od 1100 km je potrebno potpuno zameniti asvalt, a ne krpiti ih po hiljaditi put, i to magistralnih, a o lokalnim da i ne pricamo.

Minhen

pre 8 godina

Kakvu politiku vodite gospodo mihajlović i ostali političari i oni koji su pre vas bili doveli ste ne samo da će beogradski pasaluk bit već i nestanak Srbije

Asche...

pre 8 godina

E, muka mi je od ovih maloumnih BOTOVA, koji misle da ce nekome da posole pamet... Imate tako idijotske komentare (za to ste i placeni), videcu vas kad ovi lesinari zglajznu sa vlasti... Zutokljunci su upropastili zemlju, zavili je u crno, ali ovi naprednjaci... Jadna nam majka sa njima. Sram vas bilo, umijte se hladnom vodom botovi, i pogledajte gde smo realno danas. ``Srbija je lider u regionu, Srbija je postovana u svetu, sada se radi za razliku od ranije, bice bolji zivot, i ostale budalastine...`` Mlatite praznu slamu. Srbija je danas moralni patuljak, veci nego ikada.

Winston

pre 8 godina

@samo rad

Pa sto nesto ne radite! Svake subote ispred opstine Vracar gomila SNS podmlatka vacari ljude za rukave da im objasni "svetlu buducnost". Zaokruzujete sprejom rupe po trotoaru, umesto da se uhvatite motike i lopate da nesto uradite. Mozes misliti rada - deljenje prospekata i crtanje sprejom po asfaltu! A ova plavojka je bas pravi primer kako treba da se radi! Lepo zivi, a nikada nista nije uradila u zivotu! Po zanimanju - ekspert! Cega? Trilaterale i ostalih mafijoza?

milos

pre 8 godina

Oh oh oh kako se spremamo za izbore. Gradjani, ne dajte se prevariti ponovo. Njima nije stalo do Srbije. Do BGD mozda i jeste, jer se tu ima sta jos opljackati, ali do ostatka Srbije im nije stalo. Zorana je bila Labusova udarna pesnica (iz senke doduse) a znamo sta nam je Labus ostavio u amanet. Otvorite oci.

marija

pre 8 godina

@(marija, 2. avgust 2015 11:48) - Mogla si da posaljes jos koji komentar, ipak nisu dovoljna dva.
(VelikiStrumf, 2. avgust 2015 12:35)

Sta su dva spram tvojih 50, SNS botu?!

Pekar

pre 8 godina

Jel neko vodi računa o tome kada se ti naši putevi grade? U sredvletnje sezone, neka budala, je odlučila da gradi puteve, popravlja autoput? Gužve su nezapamćene... a zbog ovih gužvi će mnogi turisti narednih godina zaobolaziti Srbiju... to košta mnogo više od pomeranja termina za gradnju i popravku puteva!

DarkoLo

pre 8 godina

U pravu si sto posto!Beograd je drzava za sebe,ostatak Srbije robuje Beogradu!Pricalo se o decentralizaciji a sada je ta centralizacija izrazenija nego ikada...pojedini delovi Srbije jos zive u srednjem veku,bez vode,bez struje,bez adekvatne infrastrukture,dok se za to vreme velica Beograd na vodi!Iskrivljeni prioriteti vec godinama...sve kontra radite!

mattko

pre 8 godina

Neka ode u Sloveniju. Tamo su svi gradovi povezani mrezom autoputeva a do svake njive vodi vas asfalt!
To je samo 400km odavde a bili smo ista drzava. Nesto ne stima.

Goran

pre 8 godina

BG botovi lupaju minuse po komentarima iz unutrašnjosti,pa meni prvom BG uopšte nije potreban,ja u svom NS živim bez ikakve potrebe za BG.Stop centralizaciji.

Dragan canj

pre 8 godina

Sta je sa putem Pojate Preljina da minisar Gasic ne ide po losem putu od Pojata do Krusevca samo gledate Beograd a ostatak Srboje nije vazan a vi i dalje glasaje za AV pa kukajte dalje

MiraG.

pre 8 godina

Zorana je ozbiljno shvatila svoj posao i vešto iznenadnim posetama gradilištima primorava izvođače da čitaju i poštuju ugovro i ugovorne obaveze.

Goran M.

pre 8 godina

Ovo se retko kada dešavalo da neko od najviših državni funkcionera izjavi da Beograd nije Srbija i da se ulaže u dosta infrastrukture van Beograda.

Beatris

pre 8 godina

Završeci koridora 11 i 10 i puta za Budimpeštu, Srbija će moći da se pohvali kvalitetnim i sigurnim putevima. Naravno ne treba zaboraviti zaobilaznicu oko Beograda, koja će olakšati put bez gradskih gužvi.

Milijana

pre 8 godina

Posle duzeg vremena na politickoj sceni su se pojavili oni koji tvrde da je Srbija mnogo vise od Beograda. Sa ovom ljudima Srbija ce se graditi i izgraditi.

ostali se vole B 92 se čita

pre 8 godina

Bitno je samo da se nešto gradi u Srbiji, nakon toliko godina stagnacije. Putevi su preko potrebni tako da podržavam odluku o njihovoj izgradnji.

Namćor

pre 8 godina

Sve što je Ministarka navela je pokazatelj da Vlada za razliku od prethodnika stvarno želi da napravi ogroman napredak u izgradnji svih saobraćajnica.

Hedona

pre 8 godina

Ona je rekla da će za nekoliko dana biti završeni radovi na proširenju Ulice Vase Albanca i naglasila da je za razvoj turizma na Babinom Zubu važno da se uradi i put od Svrljiga. Mihajlović je rekla da se na Koridoru 10 radi brže nego prethodnih godina i da se trenutno gradi 10 puta više u Srbiji nego 2012. godine.Naravno da Beograd nije Srbije, ali gde god da započnu sve i završe. Ova vlast zaista radi punom parom. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

Namćor

pre 8 godina

Sve što je Ministarka navela je pokazatelj da Vlada za razliku od prethodnika stvarno želi da napravi ogroman napredak u izgradnji svih saobraćajnica.

Mihailo

pre 8 godina

Nasa Vlada zna sta radi. Nije samo Beograd centar Srbije. Ostali gradovi, opstine i okruzi se razvijaju isto podjednako kao i Beograd. Rezultati tog rada i razvoja su nam svima ocigledni.

Donald

pre 8 godina

Ova Vlada zavrsice Koridor 10 za dvostuko manje vremena nego DS. Da oni jos malo ostali na vlasti od tog posla ne bi bilo nista, kao ni od novih puteva.

Osa

pre 8 godina

Završetkom gradnje koridora 10 i 11 i puta za Budimpeštu stvoriće se preduslov za razvoj privrede i turizma, a dobri i kvalitetni putevi u tome doprinose.

ZOKI - ZORULE

pre 8 godina

Aktuelana Vlada u to sam apsolutno siguran da ce Koridor 10 zavrsiti za dvostuko manje vremena nego DS.Jer se bave problemom, a ne kao gospoda iz DS-a koji su samo vodili racuna da sebe ugrade. Da su oni jos malo ostali na vlasti od tog posla ne bi bilo nista, kao ni od novih puteva.Ali zatosada koriste svaku priliku da kritikuju i napadaju aktuelnu vlast.

Matori

pre 8 godina

Vidi se širom Srbije da ima više gradilišta i da se ova grana brzo razvija zahvaljujući radu Vlade i dugoročnim ciljevima koje je zacrtala.

verni čitalac portala B 92

pre 8 godina

Srbiji su potrebne nove investicije, realizacija svakog novog projekta nam u ovom trenutku mnogo znači posebno kad je reč o putevima koji su blago rečeno u očajnom stanju.

taja

pre 8 godina

Kineska strana namerava da železnicom poveže luku Pirej i Budimpeštu, kako bi svoju robu plasirala na evrospka tržišta. Svakako da je planirano da ta moderna pruga prolazi i kroz Srbiju.

Dobrica

pre 8 godina

Bilo je krajnje vreme da kapital krene van Beograda. Mada je on daleko iznad ostalih, ostatak Srbije polako napreduje sa infrastrukturom.

morata

pre 8 godina

Kad je mogla jedna Hrvatska da uradi kvalitetno svoje puteve, zasto ne bismo mogli i mi.Zbog nesposobnih Vlada u proslosti dosta smo vremena izgubili i danas dosta zaostajemo u ovoj grani za Evropom.

vranica ljuta

pre 8 godina

bilo bi lepo da se sve opstine u unutrasnjosti aktiviraju i potrose koju paricu iz novcanika opstine, na izgradnju i doradu puteva. Zasluzili smo bolje i bezbednije puteve!

drago

pre 8 godina

Beograd je žila kucavica Srbije, ali ako mislimo da se ostatak Srba ne preseli u glavni grad, moramo ravnomerno razvijati čitavu Srbiju. Da ljudi ostanu u svojim gradovima i selima.

Nino

pre 8 godina

I razvoj turizma je takođe šansa Srbije, međutim neće turisti da dolaze ukoliko je loša infrastruktura. Zato radove treba još više ubrzati.

Gimnastičarka

pre 8 godina

Vreme je da se u naše puteve uloži mnogo, jer će nam se to višestruko vratiti. To Vlada uviđa i verujem da će ovo dati dobre rezultate ne samo u razvoju ssaobraćaja nego i privrede u celini.

Zapanjena

pre 8 godina

Evidentno je da se radi i na ulicama trećeg prioriteta. Ali ljudi su toliko alavi da ladno napadaju odgovorna lica da im se bkvalno asfaltira do dvorišta

Cvetana Cvetić

pre 8 godina

Beograd jeste glavni grad, ali nije on Srbija. Ima i drugih gradova u koje je potrebno investirati. Realizacija svakog novog projekta posebno novih puteva doprineće boljem funkcionisanju saobraćaja.

addadww

pre 8 godina

Nema u Srbiji mesta u kojem je važnije živeti ili je važniji gradjanima, svaka stopa SRbije mora SE razvijati i imati puteve jer to su putevu budućnosti.

Das Sein

pre 8 godina

Gospođa Mihajlović je dotakla jednu od najosetljivijih tačaka u ukupnoj organizaciji privredno-institucionalnog i ekonomsko-političkog života naše zemlje. "Nije Beograd Srbija!" ... Naravno da Beograd, srećom po beograđane, nije Srbija i, najverovatnije, to nikada neće ni biti ! Srbija je "medijum eksploatacije" a Beograd je središte u koje sliva sve što je stvoreno, proizvedeno, sve što je iole smisleno, sve što je vredno i koliko-toliko živo. Beograd je središte imperije čiji su obodi neprepoznatljivi, urušeni, potenuli u bedu, ekonomsku i duhovnu zaostalost. Beograd je lokalitet na kojem živi preko dva miliona ljudi, a Srbija je "brisani prostor" čija gustina naseljenosti opada srazmerno udaljenosti od centra imperije. Što ste udaljeniji od Beograd, to jest, što dublje ponirete u Srbiju, to je život sve ređa i ređa pojava. Begrad, srećom po beograđane, nije Srbija. Beograd je samo glavni grad Srbije ...

klincov

pre 8 godina

Za očekivati je da bude sve više rekonstruisanih puteva po Srbiji kako se Srbija bude približavala članstvu u EU jer će Srbiji biti na raspolaganju sve veća sredstva iz fonodova EU namenjena projektima izgradnje putne infrastrukture.

Borko Bošković

pre 8 godina

Što više boljih i kvalitetnijih autoputeva, to je sigurnija vožnja. Jedan od uzroka velikog broja saobraćajnih nesreća u Srbiji jesu loši putevi.

svrljizanka

pre 8 godina

Ulica Vase Albanca, ulica u kojoj sam provela veliki deo svog detinjstva, bila je u vise nego katastrofalnom stanju. Bio je red zaista da se uradi nesto po tom pitanju. Ti ljudi tamo su vam jako zahvalni na tome.

dalco

pre 8 godina

Pogledajte samo kilometrazu uradjenog auto puta prethodnih godina i sve ce vam biti jasno.Da bi pratili Evropu i da ne bi puno zaostajali, putnu infrastrukturu moramo imati makar pribliznu njihovoj.

optimista sa zadrškom

pre 8 godina

Do sada je bilo uvek po nepisanom pravilu da samo i sve za Beograd,ostatak Srbije kao da nije ni postojao.Ajde da vidimo konačno da se i to promeni.

boki

pre 8 godina

Ministarka se zalaže da se Srbija razvija ravnomerno, a ne samo srpska prestonica. Ravnomerni regionalni razvoj je jedan od prioriteta u radu vlade.

bear

pre 8 godina

ulganje u puteve je neophodno. prvo sto su inace jako losi, sto nema razvoja bez njih i sto je jako los marketing za zemlju. raduje me ova vest

GolGOTA

pre 8 godina

Uvek sam bio za to da svim gradanima Srbije budu izgradjeni dobro putevi, svakom je važno da stignen do lekara, škole, pijace,pozorišta-

Lacika

pre 8 godina

Naravno da Beograd nije Srbija, ako neki misle da to jeste, onda ce u buducnosti Srbija (nazalost) i samo da se svede na beogradski pasaluk.

Jelena

pre 8 godina

Da li ce se iko ikada setiti da poveze Kragujevac sa ostatkom civilizacije. Cinjenica je da se gradi vise nego prethodnih godina, a bilo bi lepo uloziti mrvicu i u Kragujevac.

максимилијан

pre 8 godina

Јесте, изгледа да Београд јесте Србија. Остатак не постоји. Све је везано за њега, једино се ту живи и само је битно шта се ту ради. Чак и РТС је у ствари јавни сервис Београда, на 10 емисија и прилога о Београду, дође једна вест из унутрашњости од два минута и то у неком шлогираном термину кад нико не гледа. И оће да им плаћам претплату, може ал јуче.

borivoje surdilovic

pre 8 godina

i opet se govori "bice", a koliko je uradjeno....rupa do rupe, sad sam dosao iz hrvatske sa mora, nigde guzve, granica deset minuta, udjes kod nas, auto poceo se trese, prva naplatna, 45 minuta...blago nama sa vama.

otvaranje(?) autoputa

pre 8 godina

"Zorana Mihajlović najavila je da će ove godine u Srbiji biti otvoreno 86 kilometara autoputa."
Svuda u svetu se pûtevi GRADE, jedino se u Srbiji = "otvaraju"...

teletabis

pre 8 godina

Da je neko kako treba obisao trasu koridora 10 kod Bele Palanke zatvori bi bili mnoooogo puniji.Gorivo,gvozdje,cement,to se krade na tone.Radnici rade neprijavljeni,bez zdravstvenih knjizica.Plate se neredovno isplacuju.Zagadjenje vazduha od prasine gore nego u Pancevu.Ko to sve dozvoljava?

Vaske_tb

pre 8 godina

Beograd jeste Srbija, kao što je i svaki grad od Subotice do Vranja. Sigurno je htela da keže: ''Nije Srbija Beograd!''. Lapsus.

VESNA GRŠIĆ DJOKIČ

pre 8 godina

Na žalost mi koji ne živimo u Beogradu,kao da nismo u Srbiji. Upravo danas sam otišla u KDS po objašnjenje u vezi opomene. Ništa nisam uspela rešiti jer sve odlučuje Beograd, a doći do telefona u Bg.je nemoguće. Tužno i žalosno. U ovoj državi će možda biti bolje ako se svi preselimo u Bg.

Vuk

pre 7 godina

Sta je sa obilaznicom kod Subotice za Kelebiju?Projekat gotov 80% vama stoji tako od kad ste dosli na vlast?Drugo vi ocigledno niste obavesteni da je pruga Petrovaradin-Cortanovci remontovana skoro i da treba samo odatle do Indjije uraditi.Najveća katastrofa je NS-SU 40km/h strasno da 100km iddmo 2.5h to je sramota!