1. Bespravna gradnja, zemljacko burazerske kombinacije, stara infrastruktura, ne ciscenje lisca i besumucno pranje ulica t.j. guranje lisca u kanalizacione otvore iz dana u dan. itd itd. Bilo je i ranije velikih kisa u Zemunu ali nije bilo Altine niti zgrada gde su bile porodicne kuce.
  (Antiwar, 8. jul 2022 07:33)

  # Link komentara

 2. Da, treba cistiti slivnike. Ja posle svake kise ocistim slivnike oko svoje zgrade jer se nahvata lisca, granja i blata. Nije mi tesko, to je moja zgrada i moj kraj. Jednom su stanari zapustili slivnike i dogodila se poplava u podrumu jer je voda prelila kroz prozore podruma. Od tada jedino ja i jos jedna komsinica povremeno ocistimo slivnike, ostatak stanara o tome i ne razmislja. Dakle, nije poenta zvati sluzbe da urade posao od 5 minuta, vec imati svest i odgovornost da brinete o svojim zgradama i parkovima. Kultura stanovanja ne postoji u ovom gradu, komunizam je to ubio u ljudima. Svi cekaju da neka sluzba ili neko drugi resi problem koji oni sami mogu da rese za 5 minuta ispred svojih vrata.
  (Lemi, 06. jul 2022 20:55)

  Pa,ti si izumirujuća vrsta,nego da te pitam nešto,pohvalno je to što radiš ali koliko ti komšija kaže dobar dan kada te vidi !?Sve mi to starosedeoci znamo ali onda demokratske komšije kažu da nisi starosedeoc jer je malo četiri generacije i ispadneš još i ovca koja skuplja za stokom !
  (Nikola, 8. jul 2022 00:00)

  # Link komentara

 3. (key and peele, 6. jul 2022 22:26)

  A zašta ono beše plaćamo odvodnjavanje?
  (mutivoda, 7. jul 2022 10:33)

  # Link komentara

 4. Na nekim mestima je i pored svog truda i sređivanja nemoguće živeti. Kad ti se voda sliva sa brda, ili se podigne podzemna voda posle svake kiše. To su mesta koja treba izbegavati za život.
  (dejan, 7. jul 2022 10:13)

  # Link komentara

 5. slivnici da se rese komunalnom uredbom. da svaki stan, tj. po jedan iz stana doprinese ciscenju slivnika oko zgrade. zapisnik da se vodi a upravnik i jedan od odabranih stanara potpise i garantuje krivicno

  isto za sneg i djubre. ovako za svaku zgradu ima samo jedan mucenik koji npr. odrzava cvece ili sklanja sneg a ostali bacaju djubre ili njihovi kerovi pogane sve okolo

  mnogo smo nevaspitan narod

  al zato slivnike po ulicama i gradu, za njih da zakonski odgovaraju upravnici komunalnih preduzeca, ako nije bilo odrzavanja
  (key and peele, 6. jul 2022 22:26)

  # Link komentara

 6. Da, treba cistiti slivnike. Ja posle svake kise ocistim slivnike oko svoje zgrade jer se nahvata lisca, granja i blata. Nije mi tesko, to je moja zgrada i moj kraj. Jednom su stanari zapustili slivnike i dogodila se poplava u podrumu jer je voda prelila kroz prozore podruma. Od tada jedino ja i jos jedna komsinica povremeno ocistimo slivnike, ostatak stanara o tome i ne razmislja. Dakle, nije poenta zvati sluzbe da urade posao od 5 minuta, vec imati svest i odgovornost da brinete o svojim zgradama i parkovima. Kultura stanovanja ne postoji u ovom gradu, komunizam je to ubio u ljudima. Svi cekaju da neka sluzba ili neko drugi resi problem koji oni sami mogu da rese za 5 minuta ispred svojih vrata.
  (Lemi, 6. jul 2022 20:55)

  # Link komentara