1. Meni samo jedno smeta kod smrtne kazne, sto osudjenici toliko dugo moraju da cekaju na izvrsenje. Posle presude, a posle iscrpljenog prava na zalbu na presudu treba da se pristupi izvrsenju kazne. To treba brzo da ide, a ne da se ceka po 20 godina na izvrsenje.
   (Nikola, 27. decembar 2019 07:26)

  # Link komentara

 2. Absolutno podrzavam smrtnu kaznu, pravo na posedovanje licnog naourazanja i na samoodbranu. Zato i zivim gde su mi te privilegije zagarantovane Ustavom. Sloboda nije samo pljuvanje po vlasti, sloboda znaci i mogucnost samoodbrane, ima gde i to postoji
  (Miladin, 27. decembar 2019 00:21)

  # Link komentara

 3. I treba. podržavam smrtnu kaznu. Zašto bi poreski obveznici izdržavali monstruma. (Saša)

  evo zašto ne bi trebao da podržavaš smrtnu kaznu: zato što se desi da nevin bude pogubljen (pročitaj o slučaju koji je direktno uticao na ukidanje smrtne kazne u Engleskoj - obešen je nevin, porodični čovek), zato što kažu da smrtna kazna ne odvraća ljude da ubijaju i da procenat zločina nije nigde smanjen sa uvođenjem smrtne kazne (mada bih ovo voleo izbliza da pogledam, koliko ima droge i zavisnika u zemljama gde odavno postoji smrtna za šverc i prodaju droge? Da li droge ima na Tajlandu koliko i u USA?). Nadam se da će ovaj usrani portal da mi objavi komentar s obzirom da nisam nikakav jebeni SNS bot.
  (iskreno se nadam, 26. decembar 2019 22:56)

  # Link komentara

 4. I treba. podržavam smrtnu kaznu. Zašto bi poreski obveznici izdržavali monstruma.
   (Saša, 26. decembar 2019 21:59)

  # Link komentara

 5. dobro je i pros'o, jos su mu poklonili 16 godina zivota
  (buduci diktator, 26. decembar 2019 17:35)

  # Link komentara

 6. Car Hirohito nije bio ni okrivljen ,a kamo li (nešto) osuđen za ratne zločine Japana u 2. sv ratu ! Valjda nije bio toliko kriv !
   (mica, 26. decembar 2019 17:13)

  # Link komentara