Pomozite Alfi da smisli ime za svoj novi model

Kako će se zvati sledeće sportsko urbano vozilo italijanskog brenda? Koji je vaš predlog?

Automobili

Izvor:

Četvrtak, 08.06.2023.

12:28

Pomozite Alfi da smisli ime za svoj novi model
Foto: B92/NÆ

Zahvaljujući čvrstoj vezi sa svojom zajednicom fanova, Alfa Romeo je još jednom iskoristio svoje zvanične kanale na društvenim mrežama da uključi klub obožavalaca u donošenje odluka, tako što im je postavio pitanje kako bi trebalo da se zove sledeći automobil ovog brenda.

Nema više tajni kada govorimo o segmentu projekta u internim krugovima Alfa Romeo tima poznatog kao "Kid".

"Kid" nagoveštava da će sledeći Alfa Romeo biti sportsko urbano vozilo: "mališan" u postavci, kako bi zaokružio gamu koju trenutno čine limuzina Giulia, SUV Stelvio i kompaktni SUV Tonale.

Alfa Romeo planira da ispiše nova pravila za ovaj segment, tako što će modelu "Kid" dodeliti ulogu "revolucionara". Na automobilskoj sceni koja se sve brže razvija i nudi širok dijapazon vozila u sve popularnijem SUV segment, nova linija ovog brenda još jednom definiše njegove ambicije, čak i u akronimu: Sportski DNK, veliko ime u urbanom kontekstu u najavi. Dok Tonale predstavlja metamorfozu brenda kao prvo vozilo Alfe u svetu elektrifikacije, sledeći automobil Alfa Romea biće prvi potpuno električni model, ali to nije sve.

Još nije vreme da sa obožavaocima i zaposlenima podelimo karakteristike koje ga čine autentičnim Alfa Romeom, pozicioniranim na vrhuncu premijum segmenta, kažu u kompaniji.

Novi model Alfa Romea trebalo bi da debituje u prvoj polovini 2024. godine, iako je to već glavna tema, a stručni dizajneri iznose različite hipoteze na internetu u vezi sa njegovim stilskim karakteristikama.

Kako bi zajednica fanova od samog početka bila u toku, brend im je direktno postavio pitanje šta misle kako bi sledeći Alfa Romeo trebalo da se zove. Nakon modela Giulia koja je obeležila preporod brenda, Alfa Romeo je odabrao imena dva planinska prevoja, Stelvio i Tonale.

Uprava Alfa Romea je jasno stavila do znanja da se neće zvati Brenner, kako se priča po Internetu.

Da li ovo sugeriše promenu pravca u komunikacijskoj strategiji? Kako će se zvati sledeće Alfa Romeo sportsko urbano vozilo? Dajte nam svoj predlog! Kažite svoje na zvanični stranicama društvenih mreža brenda (i u komentarima na ovu vest).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: