Nova ekskluziva iz McLarena – biće ih samo 399

McLaren je objavio prvi tizer za svoj speedster model koji će se proizvoditi u ograničenoj seriji.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 17.08.2019.

17:30

Nova ekskluziva iz McLarena – biće ih samo 399
Foto: McLaren promo

Ispostavilo se da su spekulacije o McLarenu Speedster tačne, s obzirom da je britanski proizvođač objavio zvaničnu fotografiju kojom najavljuje ovaj automobil. Iako je na njoj novi model prikazan iz profila u zatamnjenom ambijentu, jsano se vide karakteristične linije karoserije, tipične za sportske speedster automobile.

McLaren je za sada potvrdio i da se vrata otvaraju nagore, kao i da će za pogon biti korišćen njihov twin-turbo V8 agregat, dok su specifikacije motora i performanse automobila još uvek nepoznanica. Nije otkriven ni konačan naziv modela, a oznaka Speedster za sada se spominje samo nezvanično.

Novi McLaren će se izrađivati u ograničenoj seriji od svega 399 jedinica, a cena još nije poznata. Veruje se da će se kretati u rasponu izmeđi milion i 2,5 miliona dolara.

Britanski proizvođač je najavio da će uskoro početi da prima narudžbine, a prvi kupci će svoja vozila dobiti tek krajem 2020. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: