Opel na sajmu predstavio nove nagrađivane modele

Na 54. međunarodnom salonu automobila u Beogradu održana je srpska premijera vozila Combo Cargo i Combo Life.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 23.03.2019.

17:30

Opel na sajmu predstavio nove nagrađivane modele
Combo Life (Foto: B92)

Oba modela multifunkcionalnog Comboa dobitnici su ovogodišnjih nagrada za Best buy automobil (Combo Life) i Međunarodni Van godine (Combo Cargo), a domaća publika može po prvo put da ih vidi na Opelovom štandu u hali 4 Beogradskog sajma.

Pored ovih premijera, Opel je pripremio i specijalnu sajamsku akciju koja se odnosi na sve izložene automobile, a trajaće do završetka sajma, 31.marta, pa i duže ukoliko uslovi i lager to dozvole.
Combo Life (Foto: B92)
Peta generacija kompaktnog, multifunkcionalnog modela Opel Combo razvijena je prema standardima putničkih automobila i dostupna u dve verzije, putničkoj Combo Life i komercijalnoj Combo Cargo – obe u brojnim varijantama.

Combo Life i Combo Cargo imaju svoju standardnu (4,40 metara) ili XL (4,75 metara) verziju. Combo Life je opciono dostupan sa 5 ili 7 sedišta, kao i sa dovoljno prostora za do 2.693 litara prtljaga.
Combo Life (Foto: B92)
U hali 4 beogradskog sajma Opel je izložio i svoje ostale adute: Astru, Inigniju, Corsu, kao i SUV modele, a na komercialnom delu štanda Vivaro i Movano.

"Pored Comboa naš akcenat na ovogodišnjem salonu automobila je na Opelovim bestselerima Corsi, koja je u svetu do sada prodata u 12 miliona primeraka i naravno Astri, koja je godinama naš najprodavaniji model na domaćem tržištu. Veliku pažnju poklanjamo i Opelovim SUV modelima: Grandland X, Crossland X i Mokka X, a u vrhu ponude je Insignia", kaže Irena Trifunović, Opelova menadžerka za marketing i komunikacije za tržište Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije.

Svi izloženi automobili do kraja marta moći će da se kupe po cenama u okviru specijalne sajamske akcije.
Combo Cargo (Foto: B92)
Inače, Opel ove godine obeležava 120 godina od proizvodnje prvog automobila, kada je udovica Adama Opela, četiri godine posle njegove smrti, a po savetu svojih sinova odlučila da započne proizvodnju automobila.

"Ono što je 1899. godine započelo u garaži u nemačkom Riselshajmu, sa ručno pravljenim prvim modelom Opel Patentmotorwagen, postalo je masovni fenomen, jer je Opel napravio više od 70 miliona automobila od tada", kazao je Nenad Buha, menadžer prodaje Opel Srbija, povodom jubileja ovog brenda.
Opelova SUV porodica u hali 4 Beogradskog sajma (Foto: Opel)
Opelov štand u hali 4 Beogradskog sajma (Foto: Opel)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: