BMW stigao na sajam sa 30 modela, debitovali nova "trojka" i X7 FOTO

Automobili BMW grupe - uključujući marku MINI i Rolls-Royce, i ove godine izloženi su u zasebnom prostoru, u hali 2A Beogradskog sajma.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 22.03.2019.

13:45

BMW stigao na sajam sa 30 modela, debitovali nova
BMW Serije 3 (Foto: B92)

Na 3.000 kvadratnih metara posetioci mogu da pogledaju modele brendova BMW grupe - BMW, MINI, BMW Motorrad, a kao specijalan gost, tu je i Rolls-Royce.

Tim povodom na konferenciji za novinare, prisutnim predstavicima medija obratili su se generalna direktorka Delta Auto Grupe, Aleksandra Đurđević, direktor marketinga BMW, Wolfgang Breyer, kao i predstavnici brenda Rolls-Royce – direktor koroprativnih komunikacija za Centralnu i istočnu Evropu, Frenk Tiemann i dizajner modela Cullinan, rođeni Beograđanin Pavle Trpinac.
BMW X7 (Foto: Delta Motors)
"BMW Serije 3 je naš najuspešniji model i najprodavaniji premijum automobil širom sveta. Tokom poslednjih 40 godina više od 15 miliona korisnika vozilo je ovaj auto. Novi BMW Serije 3 ostaje najsportskiji sedan u svom segmentu. Uvereni smo da će i ovo novo izdanje takođe stvoriti entuzijazam ovde u Srbiji i širom sveta", rekao je Wolfgang Breyer, direktor marketinga BMW grupe.
BMW Serije 7 (Foto: Delta Motors)
Inače, u takozvanoj "BMW hali", hali 2A beogradskog sajma, izloženo je 30 automobila i 11 motocikala. Publici u Srbiji premijerno su predstavljeni najnoviji automobili BMW game – pomenuti BMW Serije 3, zatim prvi ikada BMW X7, najveći član porodice X, restilizovani BMW Serije 7, BMW Serije 8 Cabrio i sportski dvosed - roudster BMW Z4.

Takođe, tu je i već dobro poznat, električni BMW i3 sa svojom 30% jačom baterijom od 120 Ah koja obezbeđuje autonomiju u vožnji do 300 km.
MINI (Foto: Delta Motors)
Brend MINI tokom 2019. godine proslavlja svoj 60. rođendan sa porukom “Tradicionalno savremen”.

Tim povodom pripremljeni su posebni uslovi za sve kupce MINI vozila – četiri godine garancije, tri godine redovnog servisa, dve godine kasko osiguranja i jedno iznenađenje za svakog kupca, koji važe do kraja trajanja Sajma.

Specijalna edicija “MINI 60 godina” očekuje se početkom aprila i to u boji karakterističnoj za britanske trkačke automobile “British Racing Green”, a moguće ju je poručiti takođe tokom Sajma.
Rolls-Royce Cullinan (Foto: Delta Motors)
Brend Rolls-Royce je predstavio verovatno najveću senzaciju ovogodišnjeg Salona, svoj prvi luksuzni 4x4 SUV model – Cullinan.

Kada je BMW Motorrad u pitanju – premijere na Sajmu imaju BMW R1250 GS, R1250 GS Adventure, BMW R1250 RT kao i popularni BMW skuteri BMW C400X i BMW C400GT.
BMW Motorrad (Foto: B92)
BMW Z4 (Foto: Delta Motors)
Foto: Delta Motors
Foto: Delta Motors

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: