Prvi pogled na BMW-ov odgovor na Mercedes CLA FOTO

Nemački premijum gigant BMW najavio je svoj odgovor na Mercedesov CLA.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 21.03.2019.

09:00

Prvi pogled na BMW-ov odgovor na Mercedes CLA FOTO

Prvi ikad BMW Serije 2 Gran Coupe imaća premijeru u Los Anđelesu u novembru, a Bavarci su pokazali i prve detalje ovog kupea.

Iako prva fotografija ne otkriva previše, BMW najavljuje sportski, elegantni i ekstravagantan automobil kojim poširuje svoju gamu kompaktnih modela, s urbanim kupcima kao ciljnom grupom.

Tanki spojler na zadnjem delu pokazuje da nije u pitanju obična verzija Serije 2, već možda i M Performanse varijanta ovog kupea sa četvoro vrata.

Baziran na novoj BMW-ovoj arhitekturi sa pogonom na prednjoj osovini, Serija 2 Gran Coupe će deliti brojne detalje sa novom Serijom 1 koja je najavljena za jesen.

Očekuje se da bude u ponudi i xDrive pogon na sva četiri točka, a na vrhuncu ponude M235i model sa više od 300 KS.

BMW Serije 2 Gran Coupe će se u prodaji naći od sredine 2020.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: