BMW obogatio ponudu – nove boje, felne, ali i snažniji X2

BMW je objavio mnogobrojna poboljšanja za modele X1, X2, X5, Seriju 5 i Seriju 8 koji će biti dostupni od proleća.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 16.01.2019.

17:30

BMW obogatio ponudu – nove boje, felne, ali i snažniji X2

Novine uključuju uglavnom poboljšanja enterijera i eksterijera, ali ima i drugih važnih dodataka.

Tako je Serija 5 u sedan i karavan verziji dobila M Sport stilski paket sa pet novih boja, 20-inčnim alu felnama, tri verzije kožnih presvlaka, udobnija sedišta sa ventilacijom, a profitiraće i od M Aerodynamics paketa, M Sport vešanaj i M Sport kočionog sistema.
Nedavno lansirani novi X5 i Serija 8 dobijaju novu završnu obradu eksterijera, što se pre svega ogleda u novim metalik bojama poput Ruby Black, Pyrite Brown, Ametrine, Tanzanite Blue za X5, a Brilliant White, Frozen Dark Brown, Frozen Arctic Grey, Froyen Cashmere Silver, Frozen Dark Silver, Frozen Brilliant White i Pure Metal Silvet za "osmicu".

Počevši od aprila, X5 će imati i brojne nove konfiguracije enterijera. Najinteresantniju novinu dobio je model X2 koji će za dva meseca imati novu verziju na vrhu ponude.
X2 M35i će pokretati 2,0-litarski turbobenzinac sa 306 KS i 450 Nm obrtnog momenta. Uparen sa osmostepenim automatikom i xDrive AWD sistemom pogona na sva četiri točka ubrzavaće 0-100 km/h za pet sekundi.

U međuvremenu, kako bi ispunio norme poslednjih emisionih standarda, X1 i X2 u 20i i 25i verzijama biće opremljeni sa standardnim benzinskim filterom čestica.
Od marta 2019. stižu i nove boje i alu felne novog dizajna za Seriju 2 Coupe i Convertible, Seriju 3 Gran Turismo, Seriju 4 i M4 Coupe i Convertible.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: