Pogled u kabinu nove Mercedesove kupe limuzine

Nedelju dana uoči svetske premijere novog Mercedesa CLS, nemački proizvođač objavio je prvu fotografiju unutrašnjosti ovog automobila.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.11.2017.

10:08

Pogled u kabinu nove Mercedesove kupe limuzine

Treća generacija Mercedesove kupe-limuzine biće zvanično prestavljena na predstojećem auto-salonu u Los Anđelesu, 27. novembra, a posle prve "tizer" fotografije na kojoj su prikazana prednja LED dnevna svetla, u prilici smo da pogledamo detalj kokpita novog CLS-a.

Na komandnoj tabli dominira izuzetno širok ekran koji u sebi objedinjuje funkcije instrument table i multimedijalnog sistema. Ispod se vide 4 ventilaciona otvora kružnog oblika, tipična za najnoviju generaciju Mercedesovih modela.

Na fotografiji je primetno i ambijentalno crveno osvetljenje kabine, a oko otvora za ventilaciju može se zapaziti materijal od ugljeničnih vlakana.
Interesantno je da Mercedes na svojoj Fejsbuk stranici novu generaciju CLS-a vodi pod nazivom CLS Coupe, čime nagoveštava moguću promenu u oznaci ovog modela.

Jedan od razloga za dodatak "Coupe" verovatno se krije u nameri proizvođača da CLS distancira od najavljenog modela Mercedes-AMG Sports Sedan.

Podsećamo, polovinom oktobra pojavile su se "špijunske" fotografije na kojima se vidi novi CLS gotovo u potpunosti bez "kamuflaže" koja je uobičajeno sredstvo auto-kompanija za skrivanje dizajna spoljašnjosti novih modela od radoznalih pogleda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: