Upoznajte se uživo sa Hondom Civic Type R

U subotu 4. novembra od 11 do 15 h, Honda Srbija organizuje u salonu na Novom Beogradu "Civic Open day". Posetiocima će biti predstavljeni novi Civic modeli, a ekskluzivno će prvi put u Srbiji imati priliku da na statičnoj prezentaciji upoznaju novi Civic Type R, koji drži rekord od 7:43.80 na legendarnoj stazi Nirburgring, kao najbrži “hot hatch” automobil sa prednjim pogonom.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 02.11.2017.

10:42

Upoznajte se uživo sa Hondom Civic Type R
Honda Civic Type R za 2017.

Honda Civic Type R projektovan je od početka do kraja tako da pruži najbolji doživljaj u vožnji – kako na putu, tako i na trkačkoj stazi. Ovaj model čuva nasleđe Hondinih hečbek modela visokih performansi, kombinujući prednji pogon sa karakterističnim dizajnom i odličnim aerodinamičnim osobima.

Posetioci će u subotu moći da isprobaju standardne Civic modele sa novim Honda agregatima. Na raspolaganju će biti verzija sa 1.0 VTEC agregatom sa 129 ks kao i snažni 1.5 VTEC turbo benzinac sa 182 ks.
Honda Civic najnovije generacije
Obe pogonske jednice pripadnici su Hondine Earth Dreams tehnologije. Dizajnirani su da isporuče maksimalnu snagu iz male zapremine i tako ostvare ravnotežu između sportskih performansi i niske potrošnje goriva.

Uz predstavljanje novih modela, posetioci će moći da dobiju gratis procenu svog korišćenog vozila, s obzirom da je i dalje na raspolaganju kupovina novih Honda automobila po principu „staro za novo“.

Prezentacije će biti održane u subotu od 11 do 15 h, u Honda prodajnom salonu u ulici Omladinskih brigada 33a na Novom Beogradu, u dva termina - sa početkom od 11 i 13 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: