Sajam u N. Sadu: Opel Crossland X premijerno u Srbiji

Sajam automobila u Novom Sadu počinje u sredu 25, a trajaće do nedelje 29. oktobra. Novosadsku publiku na ovoj manifestaciji očekuje ekskluzivna domaća premijera novog Opelovog urbanog krosovera - Crossland X, koji može da se nabavi po ceni od 13.760 evra.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 24.10.2017.

10:56

Sajam u N. Sadu: Opel Crossland X premijerno u Srbiji

Opelov štand na 15. novosadskom sajmu automobila biće pun iznenađenja, kažu u toj kompaniji. Ipak, najveću pažnju privlači Crossland X, koji je u Srbiji pretpremijerno predstavljen još u martu, kada su imali priliku da ga vide predstavnici medija, flotni kupci i prijatelji brenda.

Prava premijera ovog vozila i prilika da ga svi zainteresovani vide uživo i da se izbliza upoznaju sa njim, uslediće na predstojećem novosadskom auto-salonu.

Uporedo, počela je i prodaja Crosslanda X na domaćem tržištu, pa će potencijalni kupci moći da ga nabave po ceni od 13.760 evra, koliko košta verzija sa Enjoy paketom opreme i benzinskim 1.2 litarskim motorom sa 81 ks.
Za one koji žele više i jače, Crossland X u Innovation paketu opreme i sa 1.6 litarskim dizel agregatom koji proizvodi 99 ks, prodaje se po ceni od 16.780 evra. Cene ostalih verzija ovog modela biće objavljene uskoro.

Publici će na Opelovom sajamskom štandu u Novom Sadu biti predstavljena vozila iz široke lepeze najrazličitijih modela, počev od razlike u segmentu kome pripadaju, pa do njihovog cenovnog ranga.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: