Otvoren novi Mazdin salon u Nišu / FOTO

Mazdin ovlašćeni partner, Auto M.G. Commerce, otvorio novi prodajno-servisni centar u Nišu koji se prostire na skoro 1.000 kvadratnih metara. U ponudi je kompletna gama Mazda vozila, flota test automobila, kao i kupovina staro za novo.

Podeli
Foto: SAT, Mazda
Foto: SAT, Mazda

Novi objekat, koji je izgrađen isključivo za Mazdu i po poslednjim je svetskim standardima, prostire se na skoro 1.000 m2.

Salon novih automobila zauzima 450 m2 i u njemu će biti izložena kompletna gama Mazde. Servis je površine 350 m2 sa 4 radne pozicije, opremljen Mazdinim specijalnim alatima i dijagnostičkim uređajima.

Foto: SAT, Mazda
Foto: SAT, Mazda

Posetioci će imati priliku da isprobaju glavne aktuelne modele Mazde, s obzirom da je kompanija obezbedila stalnu flotu test automobila

Osim toga, dok im je automobil na servisu, za vlasnike Mazda vozila pripremljen je udoban prostor i osveženje.

Foto: SAT, Mazda
Foto: SAT, Mazda

Novost je Mazdin „aktivni prijem“ automobila na servis, odnosno posebno odvojen zatvoreni prostor u kom servisni savetnik i vlasnik automobila vrše pregled i primopredaju automobila na servis.

U istom prostoru biće izložena originalna dodatna oprema.

Foto: SAT, Mazda
Foto: SAT, Mazda

.

Vesti

Ford Kuga N1 za firme i preduzetnike

Ford je u svojoj prodajno-servisnoj mreži u Srbiji ponudio preduzećima, preduzetnicima i svim pravnim subjektima koji imaju pravo na povrat poreza na dodatu vrednost, SUV model Kuga u N1 verziji po ceni od 16.125 evra, u dinarskoj protivvrednosti, bez PDV-a.

Vesti sreda 22.11. 12:06 Komentara: 11

Zaboravljeni auto-brend vraća se u Evropu

Nekadašnja nemačka automobilska marka Borgward, koja je obnovljena 2015. posle pola veka hibernacije i čija su vozila odnedavno dostupna na kineskom tržištu, stiže u prodajne salone u Evropi u prvom tromesečju 2018.

Vesti utorak 21.11. 12:31 Komentara: 29
strana 1 od 1286 idi na stranu