Audi predstavlja novi A7 Sportback 19. oktobra

Druga generacija najveće Audijeve kupe-limuzine imaće online premijeru u četvrtak.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 17.10.2017.

11:16

Audi predstavlja novi A7 Sportback 19. oktobra

Pošto su se slegli utisci sa septembarskog auto-salona u Frankfurtu i brojnih premijera koje se održane u sajamskim halama ove nemačke metropole, uoči narednog velikog salona automobila koji će se održati u Los Anđelesu proizvođači kreću sa najavama sledeće serije noviteta na četiri točka.

Među njima je i Audi, koji je najavio online premijeru nove generacije jednog od svojih najprestižnijih modela - A7 Sportback. Prethodnik, koji je debitovao 2010, već je sedam godina u prodaji i uprkos restilizaciji iz 2014. počeo je da oseće znake starosti.

Predstojeća premijera najavljena je zatamnjenim “tizerom” na kome se vidi karakteristična silueta nove Audijeve kupe-limuzine.

Novi A7 Sportback je drugi model Audija (nakon limuzine A8) koji će preuzeti određene stilske elemente koncepta Prologue, a postavljen je na MLB Evo mehaničku platformu, koju deli sa više novih modela, uključujući Audi Q5 i Q7.

Očekuje se da će druga generacija modela A7 Sportback, nakon online premijere prvi put biti predstavljena uživo posetiocima auto-salona u Los Anđelesu koji svoje kapije otvara 1. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: