Mercedes sprema novu ekskluzivu sa značkom Maybacha

Prošlo je gotovo godinu dana otkako je predstavljen superluksuzni koncept Mercedes-Maybach 6, a na predstojeći "Konkurs elegancije" u kalifornijskom Pebl Biču nemački proizvođač stiže sa još jednim ekskluzivnim automobilom.

Podeli
Screenshot YouTube
Screenshot YouTube

Mercedes je objavio novi video kojim je zagolicao maštu ljubitelja luksuznih automobila. Veruje se da je vozilo čiji identitet se još ne saopštava superluskuzni kabriolet Mercedes-Maybach 6 Convertible, koji se nadovezuje na prošlogodišnji ekskluzivni kupe.

Za razliku od koncepta kupea iz 2016, koji je bio ofarban u specijalnu nijasnu crvene, novi automobila za amblemom Maybacha stiže u plavoj boji. Dimenzije i proporcije trebalo bi da budu slične kao kod kupea, čija je dužina iznosila oko 6 metara.

Video otkriva i dizaj volana i deo instrumenta table, koji takođe liče na one iz kabine prošlogodišnjeg Mercedes-Maybacha 6. Očekuje se da će i pogonski agregat biti preuzet od pomenutog kupea. U tom slučaju automobil bi pokretala 4 elektromotora ukupne snage 750 ks, a od 0 do 100 km/h ovo vozilo bi ubrzavalo za oko 4 s.

Više detalja biće poznato u narednim danima, s obzirom da je premijera najavljena za 17. avgust.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Otvoren novi Mazdin salon u Nišu / FOTO

Mazdin ovlašćeni partner, Auto M.G. Commerce, otvorio novi prodajno-servisni centar u Nišu koji se prostire na skoro 1.000 kvadratnih metara. U ponudi je kompletna gama Mazda vozila, flota test automobila, kao i kupovina staro za novo.

Vesti sreda 18.10. 10:16 Komentara: 3

Kako izgleda bazični VW Polo / FOTO

Na promotivnim fotografijama novih modela uglavnom se mogu videti bogato opremljene verzije automobila, ali Volkswagen je smelo odlučio da, barem za nemačko tržište, prikaže kako izgleda novi Polo u osnovnoj, ogoljenoj varijanti.

Vesti utorak 17.10. 10:32 Komentara: 66
strana 1 od 1278 idi na stranu