Tom Henks dobija "peglicu", i to kakvu

Tom Henks je jedna od malobrojnih holivudskih zvezda koja veoma čvrsto stoji na zemlji, a to je potvrdio i početkom godine kada je oduševljen "fićama" i "peglicama", okačio fotografije ovih automobila na svoj Tviter profil.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 13.07.2017.

14:47

Tom Henks dobija
Foto: Carlex Design

To je izazvalo oduševljenje tviteraša, a jedna 42-godišnja žena iz Poljske, Monika Jaskolska je pokrenula akciju prikupljanja novca da se Henksu pošalje jedan primerak legendarnog modela FIAT 126p.

Novac je ubrzo prikupljen, a sve je postalo mnogo zanimljivije kada se u sve umešala kompanija Carlex Design i preuredila ovu "peglicu".

Jedinstvena "peglica" bi trebalo da uskoro stigne do Henksa i to posredstvom nacionalne avio-kompanije LOT i to besplatno.
Foto: Carlex Design
.
Foto: Carlex Design
.
Foto: Carlex Design
.
Foto: Carlex Design
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: