Hamond sa Rimcem analizirao udes u Švajcarskoj / VIDEO

Voditelj emisije Grand Tour, Ričard Hamond, razgovarao je sa Matom Rimcem, vlasnikom hrvatske auto-kompanije čiji je model Concept One slupao na snimanju sredinom juna, o okolnostima ove nesreće.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 01.07.2017.

18:10

Hamond sa Rimcem analizirao udes u Švajcarskoj / VIDEO
Screenshot YouTube

U polusatnom videu koji je objavljen na kanalu Drivetribe, Hamond iznosi detalja o tome kako je i zašto došlo do udesa u švajcarskim Alpima, šta mu je u tim trenucima prolazilo kroz glavu i da li je i kako nesreća mogla da se izbegne: Nesreća se dogodila u subotu 10. juna za vreme snimanja druge sezone serijala Grand Tour kada je Hamond u jednoj krivini izgubio kontrolu nad automobilom čija 4 elektromotora razvijaju preko 1.200 konjskih snaga i izleteo sa puta, da bi se vozilo zatim prevrnulo i zapalilo.

Snimanje je inače trajalo od 5. do 10. juna, a jedan od testova automobila bila je trka uz brdo - brdska trka u Hembergu, tokom koje je i došlo do udesa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: