Kako izgleda nova luksuzna Lada / FOTO

Na ruskom tržištu predstavljena je "Exclusive" verzija Lade X Ray sa najbogatijim paketom opreme i cenom od 12.200 evra.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.06.2017.

13:22

Kako izgleda nova luksuzna Lada / FOTO

Lada X Ray debitovala je u Rusiji 2015, kao savremeni, pristupačni krosover čiji dizajn potpisuje Stiv Matin (radio za Mercedes i Volvo).

Uz Ladu Vestu, X Ray je najavio novu generaciju vozila ruskog proizvođača koja će se stilski i tehnološki razlikovati od prethodnih modela.
Dve godine kasnije, prikazana je Lada X Ray Exclusive koja se nalazi u samom vrhu ponude ruskog proizvođača.

Epitet “ekskluzivne” Lade ovaj automobil je zaslužio pre svega zahvaljujući enterijeru automobila, ali i opremom i sadržajima koji nisu dostupni u nižim paketima.
Sedišta su presvučena finom Alcantarom, dok je za oblogu upravljača i ručice menjača upotrebljen materijal od eko-kože.

Putnicima je na raspolaganju automatski klima uređaj, kao i multimedijalni sistem sa velikim ekranom osetljivim na dodir, USB/AUX priključcima, satelitskom navigacijom, kamerom za vožnju unazad i Bluetooth konekcijom.

Multifunkcionalni volan opremljen je komandama za audio sistem i smartfon.
Za pogon je upotrebljen 1.8 litarski atmosferski benzinac sa 122 ks (90 kW), a snaga se prenosi na prednje točkove pomoću manuelnog ili automatskog menjača.

Lada X Ray Exclusive u Rusiji košta od 805.900 rubalja (oko 12.200 evra).
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: