Specijalna ponuda za Hondu CR-V u Srbiji

Model sa 2.0 i-VTEC benzinskim motorom sa 155 ks i pogonom na sva četiri točka može se u nabaviti kupiti po ceni od 24.990 eura, a ova ponuda se odnosi na ograničen broj vozila.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 30.05.2017.

10:22

Specijalna ponuda za Hondu CR-V u Srbiji

Honda Srbija pripremila je specijalnu ponudu za potencijalne kupce SUV modela CR-V, a dodatna pogodnost je što je reč o verziji sa 4x4 pogonom. Inače, ovaj model ima prtljažnik od 589 litara, čija se zapremina obaranjem zadnjih sedišta povećava na 1.146 litara.

Kada je reč o Hondinom 4x4 pogonu, ova opcija se u potpunosti uključuje kada senzori na točkovima detektuju potrebu za dodatnom snagom, pa se CR-V može pohvaliti manjom potrošnjom goriva, jer se obezbeđuje maksimalno prijanjanje točkova samo po potrebi, dok se u svakodnevnoj vožnji uglavnom oslanja samo na prednji pogon.

Ovaj model ima i poznati Honda CONNECT multimedijalni sistem sa centralnim sedmoinčnim ekranom osetljivim na dodir, koji se može kontrolisati pomoću smartfona.

Kupcima je na raspolaganju i nabavka automobila po principu zamene korišćenog vozila, nezavisno od brenda, za novi CR-V, uz odgovarajuću doplatu, pri čemu vrednost korišćenog automobila može da predstavlja učešće u finansiranju novog automobila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: