Argo je naslednik FIAT-a Punto u Brazilu

Dok Evropljani i dalje čekaju model koji će zameniti vremešni Punto, u Brazilu su objavljene prve fotografije novog malog FIAT-ovog hečbeka koji će se prodavatu u toj zemlji.

Podeli

Očekuje se da će FIAT Argo osim Punta zameniti i model Palio, a u prodajne salone trebalo bi da stigne početkom leta.

Na prvim fotografijama predstavljena je atraktivna, sportska HGT verzija novog modela, a automobil dizajnom podseća na novi FIAT Tipo hečbek.

Kupci u Brazilu će moći da biraju između tri benzinca, radnih zapremina od 1.0, 1.3 i 1.8 litara, sa rasponom snaga između 77 ks i 139 ks. Snaga će se prenositi na prdnje točkove pomoću manuelnog petobrzinca, automatizovanog Dualogica ili šestostepenog automatika.

Sva tri motora moći će da rade na benzin ili na etanol.

Što se tiče evropskog nasednika Punta, FIAT se za sada ne oglašava sa novim informacijama.

Ranije se spekulisalo da će novi model iz B segmenta biti deo proširene porodice FIAT-a 500, da će stilski podsećati na modele 500X i 500L i da će se izrađivati u Poljskoj.

Vesti

Opel ima novi plan za najvažnije afričko tržište

Osim što će svoja vozila prodavati uz pomoć novog partnera, Opel sprema “ofanzivu” novih modela u Južnoj Africi. Istovremeno, bivši vlasnik ove nemačke auto-marke, General Motors, odlučio je da sa južnoafričkog tržišta od 1. januara 2018. povuče svoj brend Chevrolet.

Vesti četvrtak 23.11. 12:55 Komentara: 0

Ford Kuga N1 za firme i preduzetnike

Ford je u svojoj prodajno-servisnoj mreži u Srbiji ponudio preduzećima, preduzetnicima i svim pravnim subjektima koji imaju pravo na povrat poreza na dodatu vrednost, SUV model Kuga u N1 verziji po ceni od 16.125 evra, u dinarskoj protivvrednosti, bez PDV-a.

Vesti sreda 22.11. 12:06 Komentara: 16

Zaboravljeni auto-brend vraća se u Evropu

Nekadašnja nemačka automobilska marka Borgward, koja je obnovljena 2015. posle pola veka hibernacije i čija su vozila odnedavno dostupna na kineskom tržištu, stiže u prodajne salone u Evropi u prvom tromesečju 2018.

Vesti utorak 21.11. 12:31 Komentara: 32
strana 1 od 1286 idi na stranu