U čemu ce se voziti filmske zvezde na Kanskom festivalu

U Kanu u sredu počinje 70. Međunarodni filmski festival na kojem će se 19 filmova takmičiti za prestižnu Zlatnu palmu, a Renault će iskoristiti ovu manifestaciju za premijeru luksuzno opremljenog vana Trafic SpaceClass.

Podeli

Tržište luksuznih van vozila u kojima se tokom održavanja značajnih događaja voze VIP osobe, ali koja koriste i prestižni hoteli za prevoz svojih gostiju, sve je veće, a samim tim raste i konkurencija među proizvođačima automobila.

Najnoviji model u toj kategoriji je Renault Trafic SpaceClass, koji predstavlja najluksuzniju varijantu multifunkcionalnog vozila Trafic.

Već na prvi pogled, SpaceClass je razlikuje od regularnog Trafica po crnim, sjajnim detaljima na karoseriji, 17 inčnim alu felnama i ekskluzivnom Comet Grey nijansom sive.

Unutrašnjost ovog vozila, u kome udobno može da se smesti do 9 osoba, karakterišu modularna sedišta i drugi sadržaji, koji omogućavaju preko 50 različitih konfiguracija putničke kabine.

SpaceClass je opremljen kožnim sedištima, pojedinačno podesivim klima uređajem, zatamnjenim staklima kojima se štiti privatnost putnika, a po potrebi vozilo se lako pretvara u pokretnu kancelariju, zahvaljujući rotirajućim sedištima, rasklopivim stočićima, strujnim priključcima od 220 V i USB konekcijama.

I vozačka pozicija je luksuzno opremljena, uključujući kožni volan i jedan od dva ponuđena multimedijalna sistema - MediaNav Evolution ili the R-Link Evo.

Renault Trafic SpaceClass debituje na ovogodišnjem Kanskom filmskom festivalu, a u redovnoj prodaji naći će se u septembru.

.

.

.

.

.

.

.

Vesti

Opel ima novi plan za najvažnije afričko tržište

Osim što će svoja vozila prodavati uz pomoć novog partnera, Opel sprema “ofanzivu” novih modela u Južnoj Africi. Istovremeno, bivši vlasnik ove nemačke auto-marke, General Motors, odlučio je da sa južnoafričkog tržišta od 1. januara 2018. povuče svoj brend Chevrolet.

Vesti četvrtak 23.11. 12:55 Komentara: 0

Ford Kuga N1 za firme i preduzetnike

Ford je u svojoj prodajno-servisnoj mreži u Srbiji ponudio preduzećima, preduzetnicima i svim pravnim subjektima koji imaju pravo na povrat poreza na dodatu vrednost, SUV model Kuga u N1 verziji po ceni od 16.125 evra, u dinarskoj protivvrednosti, bez PDV-a.

Vesti sreda 22.11. 12:06 Komentara: 16

Zaboravljeni auto-brend vraća se u Evropu

Nekadašnja nemačka automobilska marka Borgward, koja je obnovljena 2015. posle pola veka hibernacije i čija su vozila odnedavno dostupna na kineskom tržištu, stiže u prodajne salone u Evropi u prvom tromesečju 2018.

Vesti utorak 21.11. 12:31 Komentara: 32
strana 1 od 1286 idi na stranu