Citroen C5 Aircross - prve fotografije

Na Interentu su se pojavile prve fotografije novog SUV modela koji će svetsku premijeru imati na predstojećem auto-salonu u Šangaju.

Podeli

Citroen C5 Aircross dizajnerski je zasnovan na Aircross Conceptu iz 2015. a postavljen je na PSA EMP 2 mehaničku platformu.

Po mnogim detaljima automobil stilski podseća na novi Citreon C3, naročito njegov prednji deo sa razdvojenim svetlosnim grupama ili specifični C stub.

C5 Aircross imaće svetsku premijeru u Šangaju koji počinje 19. aprila, a i verzija za kinesko tržište proizvodiće se u toj zemlji. Očekuje se da će se vozilo najpre pojaviti u prodaji u Kini, do kraja 2017.

Evropa će na premijeru čekati najverovatnije do septembra i sajma automobila u Frankfurtu, a u evropskim prodajnim salonima C5 Aircross bi trebalo da se nađe početkom 2018. godine.

Vozila koja će se prodavati na Starom kontinentu izrađivaće se u Francuskoj.

Citroen još nije objavio tehničke detalje, a kineski mediji navode da će motorizacija modela za lokalno tržište obuhvatiti turbo benzince od 1.6 i 1.8 litara, sa 167 ks, odnosno 204 ks. Naknadno se očekuje i 2.0 turbo dizel agregat.

Više informacija biće poznato tokom naredne sedmice.

.

.

.

.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Otvoren novi Mazdin salon u Nišu / FOTO

Mazdin ovlašćeni partner, Auto M.G. Commerce, otvorio novi prodajno-servisni centar u Nišu koji se prostire na skoro 1.000 kvadratnih metara. U ponudi je kompletna gama Mazda vozila, flota test automobila, kao i kupovina staro za novo.

Vesti sreda 18.10. 10:16 Komentara: 11

Kako izgleda bazični VW Polo / FOTO

Na promotivnim fotografijama novih modela uglavnom se mogu videti bogato opremljene verzije automobila, ali Volkswagen je smelo odlučio da, barem za nemačko tržište, prikaže kako izgleda novi Polo u osnovnoj, ogoljenoj varijanti.

Vesti utorak 17.10. 10:32 Komentara: 75
strana 1 od 1278 idi na stranu