Sajam u BG: Uz Ford Mustang - na poklon skuter

U prvih pet dana salona automobila u Beogradu prodato je preko 100 vozila marke Ford, kažu u kompaniji Grand Motors i dodaju da su zadovoljni i rezultatima prodaje druga dva brenda koja zastupaju, Volvoa i Inifinitija.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 28.03.2017.

14:05

Sajam u BG: Uz Ford Mustang - na poklon skuter
Ford Mustang u Hali 1 beogradskog sajma

Svoj dosadašnji nastup na 53. međunarodnom sajmu automobila u Beogradu, koji traje do 2. aprila, Grand Motors ocenjuje više nego uspešnim.

Kako kažu, kupci su preuzeli predračune za više od 130 automobila tri brenda koje uvozi, prodaje i servsira ova kompanija.

"Od početka sajma stekli smo više od 100 kupaca za Ford vozila i tridesetak za automobile iz naše premijum ponude – Volvo i Infiniti", kaže izvršni direktor Grand Motorsa, Minja Bolesnikov.
Inifiniti Q60 Coupe na štandu u Hali 4
"Za ovaj odličan rezultat zaslužni su bogata i atraktivna ponuda aktuelnih modela, ali i premijera čak sedam automobila – tri nova modela Forda i po dva marki Volvo i Infiniti."

U toj kompaniji kažu i da su odlučili da sve kupce novog Ford Mustanga tokom trajanja sajma nagrade Yamaha skuterom.

Više infotmacija o nastupu Forda na ovogodišnjem sajmu možete pronaći u posebnom tekstu, a o premijerama marki Volvo i Infiniti možete se informisati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: