Citroenovi sajamski noviteti

Na ovogodišnjem, 53. međunarodnom salonu automobila, Citroen je predstavio svoj putnički program u Hali 1, a komercijalna vozila u Hali 4 Beogradskog sajma. Ljubitelje ovog brenda na ukupno 720 kvadrata očekuje 6 noviteta.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 28.03.2017.

09:16

Citroenovi sajamski noviteti

Najveća zvezda sajamskog nastupa francuskog proizvođača je novi C3.

Citroen C3 se u odnosu na prethodnika između ostalog razlikuje i po većim mogućnostima za personalizaciju - automobil može da ima dvobojnu spoljašnjost (kombinacija 9 boja karoserije i 3 boje krova), koju prate obojeni detalji.
Citroen C3
U unutrašnjosti su dostupna 4 nivoa opreme. Na raspolaganju je gama ekonomičnih motora, a u ponudi je i automatski menjač najnovije generacije EAT6.

Motorizacija obuhvata trocilindarske PureTech benzince sa 82 i 110 ks, kao i BlueHDi dizelaše koji proizvode 75 i 100 ks. Kupci mogu da biraju između manuelnog menjača i automatika sa šest stepeni prenosa.
Citroen C3
Pored aktuelnog modela C-Elysée na štandu Citroena je prikazan i restilizovani C-Elysée koji je nedavno imao svetsku premijeru.

Restilizovan je i C4 Picasso, a premijerno je prikazana i verzija modela C4 Cactus sa oznakom Rip Curl. Uz novitete, su izloženi i već poznati C1 i C4.
Citroen C3
Na štandu komercijalnih vozila su dva nova modela. Prvi je SpaceTourer, kojim Citroen upotpunjuje svoju ponudu u segmentu monovolumena. Njegova furgon verzija je novi Citroen Jumpy koji je opremljen tehnološkim inovacijama i opremom posvećenom putničkom komforu i sigurnosti.

Pored ova dva noviteta, na štandu komercijalnih vozila izloženi su modeli C3 Van i C4 Business, kao i Berlingo u verzijama Business i Furgon i najtraženiji dostavni model, Jumper.
Citroen C3
Cene Citroen vozila su uz sajamske popuste, a iz ponude se izdvaja novi C3 sa posebnom opcijom finansiranja.

Na primer, varijenta Live PureTech 82 BVM, koji ima cenu 9.890 evra, može da se kupi na kredit od 60 meseci. Učešće je 4.890 evra, a kreditirani iznos je 5.000 evra, uz mesečnu ratu od 83,33 evra.
Citroen C-Elysee
Oni koji se odluče za kupovinu na lizing mogu da iskoriste uslove koji podrazumevaju fiksnu kamatu za ceo period otplate od 0,99% za putnička i 1,95% za dostavna vozila i poklon karticu na 10.000 dinara za kupovinu u zemlji, inostranstvu ili putem interneta.

Za sve zainteresovane, tokom sajamskih dana dostupna su i test vozila najtraženijih modela. Sajam automobila traje do nedelje, 2. aprila.

Više fotografija sa auto-salona u Beogradu pogledajte u našoj Galeriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: