Honda predstavila sportski NSX i novi Civic u Srbiji

Na salonu automobila u Beogradu održana je premijera nove, desete generacije modela Civic - u hečbek i sedan varijanti. Posetioci su u prilici i da po prvi put na ovom auto-salonu vide Hondin sportski hibridni superautomobil NSX, koji je ujedno najskuplji izloženi model u Hali 1 Beogradskog sajma.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 24.03.2017.

13:11

Honda predstavila sportski NSX i novi Civic u Srbiji
Honda Civic heèbek

Novi Civic hečbek u potpunosti je redizajniran i iznova projektovan automobil, a stiže sa dva nova V-TEC turbo benzinska agregata - sa zapreminom od 1.0 litra (129 ks i 200 Nm) i sa 1.5 litara (182 ks i 260 Nm).
Honda Civic heèbek
"Koliko kod mi kao vozači imali subjektivno mišljenje da turbo agregati male zapremine ne mogu da pruže ono što očekujemo u poređenju sa klasičnim atmosferskim agregatima, takvo mišljenje pada u vodu u trenutku kada sednete za volan novog Civica i započnete vožnju. Ako smo za agregat veće zapremine od 1.5 litara sa 182 ks i bili sigurni da nas neće razočarati, uverićete se da je agregat od 1.0 litara sa 129 ks pravo otkrovenje koje pruža vrhunsko uživanje u vožnji", rekao je na premijeri novog modela Vladimir Nikčević, direktor prodaje Honda vozila.
Honda Civic sedan
Potpuno novi sistem oslanjanja, niži centar gravitacije i povećana čvrstoća karoserije pomažu automobilu da pruži optimalnu dinamičnost u vožnji. U skladu sa Hondinom filozofijom „Bezbednost za svakoga“, paket pasivnih i aktivnih bezbednosnih sistema HONDA SENSING dostupan je u svim paketima opreme novog modela.

Pored hečbeka, na štandu Honde u Hali 1 Beogradskog sajma izložen je i novi Civic sedan.
Honda NSX
Najveća zvezda među Hondinim modelima na ovogodišnjem auto-salonu je NSX, tehnološki najnapredniji automobil ovog proizvođača, kreiran je sa ciljem da pruži potpuno novi sportski doživljaj.
Honda NSX
Superautomobil za pogon koristi hibridni sistem sa V6 bi-turbo benzincem zapremine 3.5 litara sa 507 ks, koji je uparen sa tri električna agregata, pri čemu ukupna snaga hibridnog sistema iznosi 581 ks dok maksimalan obrtni moment dostiže 686 Nm. Snaga se prenosi na sva 4 točka pomoću SH-AWD (Super Handling All-Wheel Drive) sistema.

Izložena Honda NSX košta 247.400 evra.
Honda NSX
Za potencijalne kupce Hondinih modela prodavac izdvaja vozila sa sajamskim akcijama, kao što su CR-V 4x4 i HR-V 1.5 Comfort, a obezbeđene su i posebne pogodnosti za kupce novog Civica.

Pored automobilskih premijera, japanski proizvođač na Motopassion izložbi motocikala prvi put u Srbiji izlaže X Adventure maksi skuter.

Pogledajte galeriju fotografija sa sajma u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: