Otvoren ovlašćeni servis za starija BMW i MINI vozila

U Beogradu je otvoren novi ovlašćeni servis za BMW i MINI automobile, jedinstven u jugoistočnoj Evropi po tome što je namenjen vozilima starosti 6 ili više godina.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 24.02.2017.

11:48

Otvoren ovlašćeni servis za starija BMW i MINI vozila

Kroz Servis 6+ vlasnicima starijih BMW i MINI vozila na našem tržištu omogućena je kompletna usluga kakvu pružaju regularni ovlašćeni servisi, ali sa do 50% nižim cenama servisiranja u zavisnosti od starosti vozila. Cilj je da vozači ovih automobila ostanu zadovoljni korisnici i nakon isteka garancije i određenog broja godina.

Vlasnicima BMW i MINI vozila ponuđena je kompletna usluga na jednom mestu, od mehaničarskih, električarskih, vulkanizerskih, preko limarsko-farbarskih usluga odnosno havarijskih popravki, do usluga centriranja trapa, pranja vozila i tehničkog pregleda.
Održavanjem vozila u ovom servisu zadržava se evidencija o servisnoj istoriji vozila, što vozilu daje dodatnu vrednost kako sa aspekta bezbednosti i dugotrajnosti, tako i sa aspekta njegove tržišne vrednosti kao polovnog vozila.

Novi servisni centar nalazi se na Novom Beogradu u ulici Omladinskih brigada 33a. Opremljen je originalnom dijagnostikom i specijalnim alatima, a zaposleni su sertifikovani u skladu sa najvišim BMW standardima.
Foto: Delta Auto
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: