Prve fotografije: Ford Mustang kabriolet za 2018.

Posle restilizovane kupe varijante, Ford je prikazao javnosti redizajnirani Mustang sa otvorenim krovom.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.01.2017.

13:51

Prve fotografije: Ford Mustang kabriolet za 2018.

Američki proizvođač objavio je prve fotografije kabriolet Mustanga za 2018. Model sa otvorenim krovom pretrpeo je iste kozmetičke promene kao i kupe verzija

Redizajnirani automobil ima preoblikovane farove, novi prednji branik i restilizovanu masku hladnjaka, koja je sada nešto šira. Pozadi, restilizacija je diskretnija i uključuje stop svetla i difuzor na donjem delu branika, dok je GT verzija dobila novi, veći spojler.
Kao i kod kupea, promene su obuhvatile i motorizaciji, pa je tako Ford izbacio iz ponude verziju sa 3.7 litarskim V6 agregatom. Zadržana je varijanta 2.3 EcoBoost, kao i 5.0 V8, koji se sada opciono može naručiti u kombinaciji sa novim desetobrzinskim automatikom. Što se tiče manuelnog menjača, on je takođe unapređen.

Ford je ujedno ubrizgao dodatnu snagu u V8 agergat, ali nije otkrio sa koliko konjskih snaga će ovaj motor ubuduće raspolagati (u još uvek aktuelnom Mustangu, 5.0 V8 proizvodi 427 ks).

Kada je reč o EcoBoost jedinici, ona će razvijati nešto veći obrtni moment nego do sada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: