Insignia Grand Sport - priča o dizajnu (VIDEO)

Nakon prvih zvaničnih fotografija i tehničkih detalja, Opel je objavio video u kome je objašnjen dizajn nove Insignije.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 08.12.2016.

09:07

Insignia Grand Sport - priča o dizajnu (VIDEO)
Screenshot YouTube

Opel slikovito objašnjava da je primerak Monza koncepta iz 2013. bio prisutan u dizajnerskom studiju za veme kreiranja nove Insignije. Rezultat je da Insignia Grand Sport izgleda gipko, u skladu sa svojom smanjenom masom.

Maska hladnjaka i tanka kućišta prednjih svetala direkno su inspirisani Monza konceptom, dok je maska postavljena niže nego kod odlazećeg modela. Pozadi, jasne i jednostavne linije u kombinaciji su sa tankim trakama LED stop svetala. Kako kažu u nemačkom proizvođaču, sve je to urađeno sa ciljem da automobilu pruži vizuelno širi stav.

„Što se tiče proporcija, kao i svih detalja, želeli smo da novoj Insigniji Grand Sport podarimo osećaj kvaliteta iz viših klasa“, rekao je Mark Adams, potpredsednik Opelovog dizajna za Evropu.

Više detalja o oblikovanju nove Insignije možete saznati u video klipu od samog Marka Adamsa:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: