BG: Saobraćajni kolaps na Zrenjaninskom putu (FOTO)

Kako saznajemo od našeg čitaoca koji se nalazi u koloni automobila u Borči, na prilazu Zrenjaninskom putu, u tom delu grada ovog jutra vlada pravi saobraćajni haos.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 12.10.2016.

08:46

BG: Saobraćajni kolaps na Zrenjaninskom putu (FOTO)
Jedan od prilaznih puteva 'Zrenjanincu', iz pravca Panèeva kroz Borèu (Fotografija èitaoca)

Prema informacijama sa lica mesta, mnogi vozači iz Pančeva i okoline, koji su se zaputili ka Beogradu zaglavljeni su u kolonama, na prilazu Zrenjaninskom putu.

Poseban problem predstavlja odsustvo saobraćajnih policajaca, kojih, prema tvrdnji našeg čitaoca, nema nigde a kad se pojave "umesto da regulišu saobraćaj, kažnjavaju vozače koji u svom ovom haosu čine prekršaj".

Ako se ovog jutra nalazite zaglavljeni u saobraćajnoj gužvi, savet je da pokušate da se ne nervirate, jer time ništa nećete postići, a nervoza za volanom može samo da prouzrokuje da napravitie saobraćajni prekršaj ili još gore - da izazovete udes.

Vozačima na ruku ne idu ni vremenske okolnosti s obzirom da u mnogim delovima zemlje pada kiša, dok se u višim planinskim predelima očekuju čak i snežne padavine.

Kako kažu u Auto-moto savezu Srbije, prestanak padavina očekuje se tokom noći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: