Citroen C3 za 2017. debitovao na sajmu u Parizu (FOTO)

Novi C3 znatno se razlikuje od prethodne dve generacije, a dizajn spoljašnjosti i unutrašnjosti potpuno se uklapa u novu gamu vozila francuskog proizvođača.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 30.09.2016.

09:53

Citroen C3 za 2017. debitovao na sajmu u Parizu (FOTO)
Foto: Newspress

Citroen je predvideo široke mogućnosti personalizacije ovog automobila pa će uz 36 kombinacija boja eksterijera (tri boje krova) i brojnih varijanti enterijera, kupcima ponuditi i jeftiniju, "ogoljenu" verziju bez zaštitnih elemenata na vratima.

Bogata opciona oprema uključuje i 3D satelitsku navigaciju, sa informacijama o izmenama u saobraćaju koje su dostupne u realnom vremenu, upozorenje na druga vozila u mrtvom uglu, asistenciju prilikom polaska uzbrdo, kao i detekciju i upozorenje na pojavu umora kod vozača.
Foto: Newspress
Za one koji žele da ovekoveče svoja putovanja, novi C3 u ponudi ima i ConnectedCam sistem koji se sastoji od širokougaone kamere povezane sa vebom. Vozač jednostavnim pritiskom na dugme beleži fotografije i video snimke (kada auto nije u pokretu) u trajanju do 20 sekundi, i postavlja ih na društvene mreže.
Foto: Newspress
Motorizacija obuhvata trocilindarske PureTech benzince sa 68, 82i 110 ks, kao iBlueHDi dizelaše koji proizvode 75 i 100 ks. Kupci mogu da biraju između manuelnog šestobrzinskog menjača i automatika sa istim brojem stepeni prenosa.
Foto: Newspress
Citroen C3 za 2017, nakon premijere na sajmu automobila u Parizu, trebalo bi do kraja godine da se nađe u prodajnim salonima. Više tehničkih detalja i podaci o cenama biće saopšteni naknadno.
Foto: Newspress
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: