Ko će voditi Top Gear u novoj sezoni?

BBC je objavio listu voditelja popularnog automobilskog šou programa.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 27.09.2016.

11:53

Ko će voditi Top Gear u novoj sezoni?
Met Leblank i Stig

Nakon odlaska Krisa Evansa, glavnu trojku prezentera čine Met Leblank, Kris Haris i Rori Rid, koji su bili deo voditeljske ekipe i u prethodnoj sezoni. Njima će, kao i do sada, u pojedinim epizodama pomagati Edi Džordan i Sabine Šmic, a tu je i neizostavni Stig.

Nakon debija u emisiji Top Gear, američka zvezda, Met Leblank, koji je svetsku slavu stekao u seriji "Prijatelji", potpisao je ugovor na još dve sezone. BBC je zadovoljan što je zadržao Leblanka u voditeljskom timu, uprkos podeljenim mišljenjima publike o njegovom nastupu u serijalu.

"On je veoma talentovan i istinski je zaljubljenik u automobile. Jedva čekam da vidim nove epizode sledeće godine", izjavio je urednik kanala BBC 2, Patrik Holand.

Kris Evans, koji je prehodne sezone trebalo da bude prva zvezda emisije Top Gear, nije bio dovoljno ubedljiv u toj ulozi, pa je otišao nakon samo jedne sezone. Sa druge strane, ostatak ekipe je uglavnom dobio pozitivne kritike, pa će biti ispred kamera i naredne godine. Sezona broj 24 emitovaće se 2017. a moguće je da će doći i do određenih koncepcijskih promena u emisiji.

U međuvremenu, fanovi Džeremija Klarksona, Ričarda Hamonda i Džejmsa Meja nestrpljivi su da dočekaju početak emitovanja rivalskog šou programa, The Grand Tour, koji počinje 18. novembra na onlajn servisu Amazon Prime.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: