Poslednjih 8 MINI Countrymana Cooper SD na popustu

MINI Srbija pripremio je specijalnu akcijsku ponudu za 8 poslednjih automobila MINI Countryman SD ALL4 (R60) na lageru, koja donosi uštedu i do 4.500 eura.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.09.2016.

11:35

Poslednjih 8 MINI Countrymana Cooper SD na popustu
MINI Countryman (Ilustracija)

Svih 8 automobila sadrži pakete dodatne opreme, a na raspolaganju je i širok spektar boja spoljašnjosti. Ono što je zajedničko za sve modele je dvolitarski turbo dizel motor sa 143 "konjske snage" uz integralni pogon na sva 4 točka (ALL4) i automatski menjač.

Automobili su dostupni uz nov način finansiranja, MINI Select Fınancıng, pa kupci u značajnoj meri mogu da prilagode celokupan plan otplate vozila prema svojim potrebama i u skladu sa budžetom.

Fleksibilan način finansiranja omogućava kupcima da kreiraju ratu po svojoj želji, kao i otkupnu vrednost automobila po isteku poslednje rate. Koju god kombinaciju visine učešća, roka otplate i otkupne vrednosti vozila da izaberu, kamatna stopa iznosi 3,99%.

Svi zainteresovani sa ponudom automobilima mogu da se upoznaju na zvaničnom sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: