Kodiaq samo prvi u nizu novih Škodinih SUV modela

Škodin SUV sa 7 sedišta prvo pojavljivanje pred publikom imaće na sajmu autmobila u Parizu, a češki proizvođač predstaviće na ovoj manifestaciji novu proizvodnu strategiju koja podrazumeva lansiranje više sličnih modela.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 22.09.2016.

14:30

Kodiaq samo prvi u nizu novih Škodinih SUV modela

Lansiranjem Kodiaqa, Škoda je proširila svoju ponudu na 7 modela, a Yeti više nije njihov jedini automobil iz SUV segmenta. U toj kompaniji ne nameravaju da se zaustave na samo dva SUV vozila, pa najavljuju nove "urbane terence" u godinama koje dolaze.

Škoda za sada ne otkriva o kojim vozilima je reč, ali očekuje se bar jedan model manji od Kodiaqa. Aktuelni Yeti, za kojim i dalje vlada velika tražnja, takođe bi trebalo da dobije naslednika, a spominje se i niskobudžetni SUV koji bi se prodavao na kineskom tržištu.

Koliko je Kodiaq važan za Škodu pokazuje podatak da će na pariskom salonu biti izloženo čak 11 primeraka ovog modela.

Saznajte više o Škodi Kodiaq
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: