Provera stanja BMW automobila za 45 minuta

Delta Motors je za vlasnike BMW vozila u Srbiji pripremio promotivne uslove za kompletan pregled njihovih automobila, koji važe do kraja septembra.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.09.2016.

09:31

Provera stanja BMW automobila za 45 minuta
Foto: B92 arhiva (ilustracija)

Kompletan pregled u ovlašćenom BMW servisu podrazumeva: dijagnostički i spoljašnji pregled, pregled motornog prostora vozila, pregled zadnjeg dela vozila, pregled vozila na dizalici (u nivou očiju i u gornjoj poziciji). Pregled svih kontrolnih tačaka podrazumeva 23 različite dijagnoze, a detaljan izveštaj o stanju vozila klijenti dobijaju za samo 45 minuta.

Akcijska ponuda može da se iskoristi do kraja septembra, u svim ovlašćenim BMW servisima u Srbiji, svakog radnog dana od 14 do 19 h, a cena pregleda vozila iznosi 1.980 RSD.

Za ispravku svih nepravillnosti uočenih na vozilu, Delta Motors je takođe pripremio specijalne uslove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: