Nemačka: Opel ADAM u vrhu po zadovoljstvu kupaca

U najvećoj studiji koja ispituje zadovoljstvo kupaca automobila u Nemačkoj - godišnjem J.D. Power istraživanju o pouzdanosti vozila (VDS), Opel ADAM je ocenjen najvišom ocenom u kategoriji malih automobila, Insignia je osvojila četvrto mesto u srednjoj klasi, dok je Mokka bila bronzana u SUV segmentu.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.07.2016.

11:31

Nemačka: Opel ADAM u vrhu po zadovoljstvu kupaca
Opel ADAM

J.D. Power analiza uključuje 24 proizvođača automobila i 68 modela, a u 2016. je anketirano 15.453 osobe putem Interneta u vezi sa automobilom kojeg poseduju. Da bi uzeli učešće u anketi, klijenti moraju imati automobil u vlasništvu najmanje dve godine.

Anketa uključuje pitanja u vezi sa kvalitetom, otpornošću, izgledom i tekućim troškovima. Model automobila koji ima najmanji broj prijavljenih problema od strane vlasnika se proglašava za pobednika u klasi.

Opel ADAM imao je svetsku premijeru 2012, kao mali gradski "lifestyle" automobil, u klasi modela FIAT 500.

Druga nagrada za Opel: Auto-Test Winners 2016.

Tokom dodele J.D. Power priznanja, Auto-Test, najveći evropski vodič za kupovinu automobila, održao je ceremoniju dodele nagrade "Auto-Test Winners 2016". Tom prilikom, Opel Insignia 1.6 CDTI osvojila je prvo mesto u D segmentu po kriterijumu odnosa uloženog i dobijenog (potrošnja goriva u NEDC ciklusu 3,8-4,1 litar na 100 kilometara i 99-109 g/km CO2).

Rezultati J.D. Power studije i Auto-Test Winners objavljuju se zajedno od 2008. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: