Tri besplatna servisa za kupce novog Opelovog vozila

Svi budući vlasnici novih Opelovih automobila, koji svoje vozilo nabave u PSC Komnenović, pored garancije od sedam godina na kupljeni auto dobijaju na poklon i tri servisa gratis

Automobili

Izvor: PR

Petak, 22.07.2016.

10:06

Tri besplatna servisa za kupce novog Opelovog vozila

Kupac je u obavezi da prilikom servisa plati samo zamenjene delove, dok je usluga servisiranja besplatna. Akcija se odnosi i na kupovinu bilo kog polovnog automobila, koji su takođe u ponudi ove kuće, a za koje inače važi garancija od pet godina.

U ovlašćenom Opelovom servisu PSC Komnenović, koji osim automobila tog nemačkog proizvođača servisira i modele drugih brendova, mogu se obaviti mehaničarske, električarske, elektroničarske, limarske kao i farbarske usluge, kao i zamena auto-stakala, a u ponudi je i sezonsko čuvanje pneumatika i servisiranje klima uređaja na vozilima.

Ponuda Opelovih automobila dostupna je na zvaničnom veb sajtu PSC Komnenović, na kome se može saznati više i o specijalnim akcijama i promocijama koje su u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: