VW otkriva Crafter za 2017. FOTO

Volkswagen je objavio dizejnerske crteže nove generacije lakog komercijalnog vozila Crafter. Prikazane su i putnička i teretna varijanta ovog automobila.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.07.2016.

11:59

VW otkriva Crafter za 2017. FOTO
Foto: Volkswagen

Očekivano, dizajneri su iskoristili stilske detalje sa manjeg Transportera, a u nemačkom proizvođaču ističu da je sa koeficijetnom otpora vazduha koji iznosi 0,33, Crafter najaerodinamičniji model u svojoj klasi.
Foto: Volkswagen
U Volkswagenu navode da su poboljšali i unutrašnjost vozila i ergonomiju kabine u odnosu na aktuelnu generaciju. Inženjeri i dizajneri su prilikom oblikovanja enterijera naročito obratili pažnju na funkcionalnost detalja.

U tu svrhu, obavljeni su i razgovori sa brojnim korisnicima modela Crafter kako bi se u potpunosti razumele njihove potrebe u svakodnevnoj eksploataciji automobila.
Foto: Volkswagen
Novi Crafter na evropsko tržište stiže u jesen 2016, a proizvodiće se u fabrici u Poljskoj.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: