Sportski imidž bez velikih pretenzija: FIAT 500S (FOTO)

Onima koji bi želeli da njihov FIAT 500 ima sportski šmek a nije im potrebna Abarth verzija, italijanski proizvođač ponudio je ušminkani 500S.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 11.06.2016.

13:44

Sportski imidž bez velikih pretenzija: FIAT 500S (FOTO)

Automobil koji je svetsku premijeru imao na sajmu automobila u Ženevi, u martu 2016, zadovoljiće kupce koji vole sportsku crtu na svom vozilu, ali nemaju pretenzije ka pravoj sportskoj vožnji.

Od standardnog FIAT-a 500, verzija sa oznakom S razlikuje se po aerodinamičkim dodacima na bočnim ivicama prednjeg i zadnjeg branika, većoj maski hladnjaka, malom krovnom spojleru, specijalnim alu felnama koje su dostupne u dimenzijama od 15 ili 16 inča...
U kabini preovlađuju tamni tonovi, uz kontrastne detalje u boji karoserije. Prednja sedišta imaju bolju bočnu potporu, a volan je u skladu sa sportskim imidžom zasečen na donjem delu.
FIAT 500S standardno je opremljen Uconnect multimedijalnim sistemom sa sedmoinčnim ekranom, glasovnim komandama i funkcijom povezivanja sa smartfon uređajima. Kao opcija, moguće je naručiti specijalni Beats audio sistem od 440W.
Motorizacija se sastoji od pet benzinaca i jednog dizelaša. Oni koji se odluče za benzinsku varijantu, mogu da biraju između 1.2 litarskog motora sa 69 ks, 1.4 litarskog agregata sa 100 ks, ili jedne od tri 0.9 TwinAir jedinice - sa 80, 85 ili 105 ks.

Dizelaš je 1.3 litarski Multijet sa 95 ks.
.
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: