Povoljnije servisiranje starijih Fordova

U nastojanju da omogući kvalitetno održavanje širem krugu vozača Forda, ovlašćena prodajno servisna mreža kompanije Grand Motors nudi poseban Motorcraft program sa povoljnijim cenama održavanja za putnička vozila starija od pet godina.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 25.05.2016.

14:26

Povoljnije servisiranje starijih Fordova
Foto: Grand Motors

Redovno i pre svega kvalitetno servisiranje jedan je od glavnih preduslova za dug i zdrav život automobila.

Ford Motorcraft servis podrazumeva širok spektar usluga, a osnovna je zamena ulja i filtera ulja. Na primer, cene za Fiestu i Focus sa benzinskim motorima kreću od 3.499 dinara, a za Mondeo dizel od 3.899 dinara.

U Grand Motorsu kažu da je ova usluga dostupna u njihovoj ovlašćenoj prodajno-servisnoj mreži, koja u Srbiji pokriva gradove Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kragujevac, Čačak i Šabac.

Osim redovnog servisiranja, Ford Motorcraft obuhvata i najčešće popravke, uz ugradnju originalnih Ford rezervnih delova i poštovanje najviših standarda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Podeli: