Toyota GT 86 dobija karavan verziju?

Zahavljujući Toyotinom australijskom dizajnerskom studiju u prilici smo da vidimo kako bi izgledala Shooting Brake verzija sportskog kupea GT 86.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 06.05.2016.

11:55

Toyota GT 86 dobija karavan verziju?

Iako ćete na Internetu naići na fotografije neobičnih verzija mnogih savremeni sportskih automobila, uglavnom su u pitanju renderi nezavisnih dizajnera sa kojima proizvođač nema nikakve veze. Toyota GT 86 Shooting Brake razlikuje se po tome što iza ovog automobila stoji sama kompanija, odnosno njeno australijsko odeljenje koje je osmislilo dizajn, a kasnije je vozilo ručno napravljeno u Japanu.
Za sada je reč samo o konceptu, ali u Toyoti ne odbacuju mogućnost da ovaj automobil jednog dana uđe u serijsku proizvodnju:



Tehnički detalji nisu saopšteni, ali poznato je da standardni GT 86 dobija pogon od 2.0 litarskog atmosferca koji u najnovijoj verziji za 2016. godinu (sa manuelnim menjačem) razvija 205 ks i 212 Nm.
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: