Citroen nastavlja prodajnu akciju

Modeli ovog francuskog proizvođača prodavaće se po specijalnim cenama u okviru nove akcije organizovane povodom početka emitovanja animiranog filma "Angry Birds" u našim bioskopima.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 05.05.2016.

11:25

Citroen nastavlja prodajnu akciju
Ilustarcija: Citoen C4 Cactus

Prodajnom akcijom obuhvaćeni su C1, C3, C-Elysée, C4, C4 Cactus, C4 Picasso i Grand C4 Picasso. Tako se limuzina C-Elysée sa srednjim paketom opreme Confort i benzincem PureTech 82 može nabaviti za 10.390 evra, dok C4 Cactus, takođe u srednjem paketu opreme, sa istim motorom košta od 12.990 evra.

Citroen C4 sa BlueHDi dizel motorom sa 100 ks dostupan je od 14.990 evra. Osim akcijske cene dodatnu pogodnost za kupce predstavljaju posebni kreditni uslovi sa 0% kamate, mogucnost nabavke vozila na lizing uz 3,99% kamate i besplatno kasko osiguranje vozila. Pored toga, aktuelna je i mogućnost zamene vozila po sistemu "staro za novo".

Povodom ove akcije, tokom sledećih nekoliko nedelja, svi zainteresovani moć će da pogledaju model C4 Cactus u holu bioskopa Cineplexx u Delta sitiju u Beogradu, a ostali modeli se mogu videti i testirati u Citroen prodajnom centru kod Ade Ciganlije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: