Mask: Model 3 imaće "ludilo" mod

"Mi ne pravimo spore automobile", rekao je Ilon Mask krajem marta na prezentaciji Modela 3, nagovestivši da će i treći automobil u gami Tesla Motorsa imati takozvano "ludilo" dugme.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 03.05.2016.

13:58

Mask: Model 3 imaće

U međuvremenu, putem društvenih mreža stigla potvrda da će Teslina "trojka", poput Modela S i X imati takozvani "ludilo" mod, koji omogućava ubrzanja karakteristična za jedan Ferrari ili Lamborghini. Izvršni direktor Tesla Motorsa, Ilon Mask, izjavio je na Twitteru da ni kupci Modela 3 neće biti uskraćeni za fantastičan osećaj ubrzanja.

Mask je još tokom prezentacije saopštio da će bazni Model 3 od 0 do 100 km/h stizati za "manje od 6 s", a da će u ponudi biti i brže varijante.

Još uvek nije poznato kako će ubrzavati "trojka" opremljena ludilo modom, ali podsećamo da ova opcija omogućava da Model S iz mesta do 100 km/h stigne za 2,8 s!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: