Džoi iz Prijatelja vodi Top Gear!

Američki glumac Met Leblank, najpoznatiji po ulozi Džoija iz "Prijatelja", vodiće sa Krisom Evansom novo izdanje kultne emisije Top Gear, objavio je BBC.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 04.02.2016.

12:35

Džoi iz Prijatelja vodi Top Gear!
Foto: BBC

Leblank je sarađivao sa britanskom kućom u seriji "Episodes", a svojevremeno je bio i gost u emisiji Top Gear.

"Kao neko ko je lud za automobilima i veliki obožavalac Top Geara, velika mi je čast i veoma sam uzbuđen što ću biti deo novog poglavlja ove kultne emisije. Kakvo uzbuđenje", rekao je "Džoi".

Evans, koji je nasledio mesto "vođe ekipe", nakon burnog razlaza BBC sa Džeremijem Klarksonom, rekao je da će sa Leblankom imati "posao iz snova".

"Kao i ja, Met je dugogodišnji zaluđenik za automobile i uzbuđen sam što se priključuje ekipi. To što ćemo moći da doživimo najluđe zamisli vezane za automobile i putovanja zajedno na ekranu je posao iz snova", rekao je Evans.

Emisija će početi sa emitovanjem u maju, a BBC je najavio da će uskoro biti objavljena i ostala imena koja će raditi na projektu.

Na promotivnoj fotografiji se zasad vide Leblank, Evans i čuveni Stig.

Inače, Leblank je gostovao u emisiji Top Gear 2012. godine, a domaćin mu je bio bivši voditelj Džeremi Klarkson. Glumac je tada učestvovao i u takmičenju poznatih ličnosti pod nazivom "Star in a Reasonably Priced Car" i postigao najbolji rezultat na stazi (1:42.1) - što ga je možda i kvalifikovalo da bude izabran za novog voditelja ovog šou programa: Nakon što je zabeležio rekordno vreme vozeći prethodnu generaciju Kije Cee'd, Met Leblank ponovo se pojavio u emisiji kako bi uporedio novi Cee'd sa starim, ali i da bi provozao Stiga u McLarenu MP4-12C: Svojevrstan nagoveštaj da bi američki glumac mogao da postane voditelj najpoznatije emisije o automobilima predstavljalo je njegovo nedavno angažovanje u "spin-off" serijalu Top Gear: The Races. Otkako je početkom 2015. Top Gear ostao bez popularne voditeljske trojke, Klarkson - Hamond - Mej, BBC pokušava da nađe adekvatne zamene za bivše prezentere kako bi zadržao visok rejting gledanosti emisije.

Dovođenje planetarno poznate zvezde kao što je Leblank, trebalo bi da im pomogne u tome, a da li će novi Top Gear nastaviti stazom uspeha pokazaće vreme ali i eventualna nova pojačanja.

Na to da li će novi serijal uspeti da zadrži staru publiku nakon odlaska Klarksona, uticaće i konkurentska emisija o automobilima koju trocija bivših voditelja pripremaju za Amazon Prime, a koja će takođe početi da se emituje na proleće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: