Otvoren prvi Porsche Classic centar na svetu

Holandija je prva zemlja koja je dobila Porsche centar u kome će moći da se kupe i servisiraju klasični modeli ovog proizvođača.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 26.11.2015.

11:32

Default images

Prvi Porsche Classic centar nalazi se u istočnoj holandskoj pokrajini Gelderland, a nemačka kompanija planira da širom sveta otvori slične centre u Belgiji, Australiji, Kanadi i Sjedinjenim Državama.

Porsche je proizvođač koji naročito vodi računa o svom nasleđu i starim modelima, s obzirom da je oko 70 odsto svih ikada izrađenih automobila ove marke još uvek u voznom stanju.

Zato je još ranije formirana mreža Porsche Classic partnera, a najveći broj ih se nalazi u Nemačkoj.
Mapa lokacija Porsche Classic partnera u svetu
Kompanija planira da do 2018. mrežu proširi na oko 100 partnera koji će se baviti održavanjem klasičnih automobila ovog brenda.

Mnoge od budućih lokacija nalaziće se u okviru postojećih Porscheovih dilerskih objekata, a osoblje će biti obučeno za servisiranje starih modela.

Porsche Classic partneri obezbeđivaće usluge redovnih servisa i popravki klasičnih automobila, kao i delimičnu i potpunu restauraciju vozila.

Na ovim lokacijama, klijenti će moći da nabave i oko 52.000 rezervnih delova za stare Porschee.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: