Svetska premijera nove trkačke Opel Astre

Opel će 15. oktobra na sajmu automobila u Briselu predstaviti tkračku verziju najnovije generacije modela Astra.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 08.10.2015.

12:56

Default images

Razvoj nove Opel Astre za mladu TCR (Touring Car Racing) seriju ide po planu.

Model za takmičenje u klasi turističkih automobila za privatne vlasnike, baziran na novoj Astri, imaće svetsku permijeru na zvaničnoj TCR prezentaciji, koja će se održati održi u prestonici Belgije, 15. oktobra.

Astra TCR, koju je razvio Opel Motorsport u saradnji sa dugogodišnjim partnerom, Kisslingom, opremljena je dvolitarskim turbo motorom sa oko 330 ks.
TCR serija, lansirana u sezoni 2015, pruža mogućnost za takmičenje profesionalnih privatnih timova.

Svaki TCR model može da se trka u nacionalnim i kontinentalnim šampionatima, kao i u globalnoj TCR međunarodnoj seriji, i to sa potpuno istom homologacijom.

Nemačka će imati svoju sopstvenu TCR trkačku seriju - ADAC TCR Germany. Dodatno, TCR klasa će biti uvedena i na ADAC 24 časa na Nirburgringu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: