Počinje Auto-moto fest 2015. u Nišu

U petak 2. oktobra otvara se šesti sajam automobila, motocikala i prateće opreme u Nišu. Manifestacija traje do nedelje 4. oktobra a održava se u niškoj hali Čair.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 02.10.2015.

08:17

Default images

Na sajmu će se i ove godine okupiti brojni svetski proizvođači vozila, delova i auto-opreme.

Na oko dve hiljade kvadratnih metara naći će se veliki broj regionalnih distributera vozila i auto-kuća.

Posetioci će moći da vide neke od najnovijih automobila marki Ford, Hyundai, Kia, Škoda, Volkswagen, Audi, Nissan, FIAT, Mazda, Renault, Dacia, Citroen, Toyota, kao i vozila kineskog proizvođača Great Wall.
Hyundai Tucson
Među najavljenim premijerama su redizajnirani Ford C-MAX, novi Volkswagen Caddy i Audi Q7, kao i osvežena Toyota Avensis.

Po prvi put na nekom od sajmova automobila u Srbiji pojaviće se novi Hyundai Tucson, a publici će biti predstavljeni i nova Škoda Superb, SUV Renault Kadjar, novi Ford Mondeo - automobili koji su srpske premijere imali na ovogodišnjem auto-salonu u Beogradu.
Audi Q7
Pored novih vozila, na niškom sajmu automobila će se naći ponešto i za ljubitelje starih, klasičnih modela.

Nastavljajući aktivnosti u okviru interesovanja i popularizacije oldtajmer kulture, vlasnici niških oldtajmera predstaviće se publici u subotu 3. oktobra, sa početkom u 10 h, ispred hale Čair.

Na sajmu automobila u Nišu svoje štandove imaće i banke, lizing kuće kao i osiguravajuća društva.

Mapu hale sa rasporedom izlagača možete pogledati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: